Beauty of Joseon bäst i test

Beauty of Joseon bäst i test – 3 bästa produkterna!

Mikaela Höstfors

Beauty of Joseon växer verkligen i popularitet här i västvärlden. Det koreanska hudvårdsmärket har verkligen tagit marknaden med storm genom sina skonsamma ingredienser och lätta applicering. Vi utforskar idag de 3 bästa produkterna från Beauty of Joseon. Dessutom ger vi lite bakgrund till varumärket och visar vilken Beauty of Joseon produkt som är bäst i test.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar.

Beauty of Joseon bäst i test

Bäst i test: Beauty of Joseon ‘Ginseng Cleansing Oil’

Beauty of Joseon Ginseng cleansing oil
Härlig doft
Lugnande mot huden
Effektiv rengöring
Täpper inte till porerna
Finns bar i liten flaska

Den bästa produkten från Beauty of Joseon är deras “Ginseng Cleansing Oil” som verkligen levererar ren och frisk hy. Trots sin skonsamma ingredienslista rengör den på djupet, samtidigt som den ger en lugnande effekt på huden.

Ginseng Cleansing oil är baserad på sojabönsolja, en naturlig och effektiv ingrediens för att ta bort orenheter och sminkrester. Oljan är otroligt lätt att applicera och sedan skölja av. Detta är något vi saknar i många K-beauty produkter, du känner säkert själv igen den klibbiga känslan som många andra produkter lämnar efter sig.

Utöver ginsengfröoljan ger en subtil doft till produkten, ger den också en avslappnande effekt mot huden. Det vi verkligen gillar med just den här fröoljan är dock hur den klarar upp hyn lite, och lugnar rodnaderna.

Bästa återfuktningen: Ginseng Essence Water

Beauty of Joseon Ginseng Essence Water
Långvarig återfuktning
80% Ginseng
Niacinamid & adenosin
4.3/5 i snittbetyg
Något dyr

Beauty of Joseons “Ginseng Essence Water” är en unik och otroligt funktionell ansiktsessens, och huvudingrediensen är förstås ginseng (vilket utgör 80%). Funktionen med ginseng är att leverera ordentlig fukt och näring till huden. Den har en förmåga som långvarigt återfuktar som vi på The Beauty Room verkligen uppskattar.

Ginseng Essence Water har dock inte bara bra fuktgivande egenskaper. Det innehåller även 2% niacinamid och 0,04% adenosin. Det gör att produkten även bidrar med kontroll av talgproduktionen och sägs även motverka rynkor.

Flaskan är ganska liten för priset, men vi tycker det är okej. Den är hyfsat dryg och man kan endast använda några få droppar för hela ansiktet om man applicerar den direkt efter duschen. I skrivande stund kostade en flaska på 40 ml 89 kr.

Hos Lyko.se har Beauty of Joseons “Ginseng Essence Water” ett genomsnittligt betyg på 4.3/5 baserat på 33 omdömen.

Bäst med solskydd: Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50

Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics
SPF50
Lätt att applicera
Känns skön på huden
Skonsamma ingredienser
Inte vattenfast

Beauty of Joseon “Relief Sun: Rice + Probiotics” har en solskyddsfaktor på SPF50 och är därför Beauty of Joseons bästa produkt med solskyddsfaktor. Det är visserligen en hudkräm, men solskyddsfaktorn står i centrum. Precis som namnet antyder innehåller den både risextrakt och probiotika.

Hela 30% av solkrämens innehåll är risextrakt – en av de ingredienser vi på The Beauty Room gillar allra mest i K-beauty produkter. Det är en hudvårdande ingrediens som inte bara återfuktar på djupet, utan också skapar en barriär ovanpå huden för att hålla fukten inne på riktigt.

Det mest märkbara när man applicerar Beauty of Joseon Relief Sun är hur behaglig den är mot huden. Trots att den har en högt solskyddsfaktor (SPF50+ PA ++++ för att vara exakt), känns den inte alls tung eller oljig. Istället smälter den in i huden som en lätt fuktkräm, utan att lämna någon kladdig känsla efter sig. Man kan till och med applicera den i flera lager utan att den börjar kladda, något som är mycket ovanligt i just koreanska hudvårdsprodukter.

Bästa produkten från Beauty of Joseon

Hur väljer man den bästa Beauty of Joseon produkten?

Det viktigaste för att välja den bästa Beauty of Joseon produkten är att den passar din hudtyp. Samtliga av deras produkter är skonsamma mot huden, men det är viktigt att produkten lämpar sig för just dina behov – annars är det ju lönlöst!

Vad är Beauty of Joseon?

Beauty of Joseon är ett sydkoreanskt skönhetsmärke som grundades år 2010. Varumärket inspireras av traditionell Koreansk hudvård med stor passion för kvinnor under “Joseon Dynastin” som dateras år 1400-1900.

Är Beauty of Joseons produkter omtyckta av marknaden?

Beauty of Joseons produkter är mycket omtyckta av marknaden, inte bara i Sydkorea. Här i Sverige har till exempel deras “Relief Sun” ett snittbetyg hos Lyko.se på 4.7/5 baserat på 197 omdömen.

Varför är Beauty of Joseons produkter så dyra?

Beauty of Joseons produkter är dyra eftersom de behöver importeras från Sydkorea. Det gör att fraktkostnaderna blir höga, och tillgängligheten här i Sverige är därav begränsad.

Beauty of Joseon test

Hur gjorde vi vårt test av Beauty of Joseons produkter?

För att utföra vårt test av Beauty of Joseons produkter tittade vi till att börja med på vilka som var populärast på marknaden. Vi valde ut en handfull av de vi hört talats om på sociala medier, och läste deras beskrivningar och recensioner. Utifrån det vi läste där satte vi ihop våra egna recensioner om produkterna.

Källor