Om The Beauty Room

Vad är The Beauty Room?

The Beauty Room är en av Sveriges mest kompletta guider när det kommer till skönhet. De har ett team som jobbar tillsammans för att skapa och bygga en objektiv och informerande källa som grundligt diskuterar allt inom skönhet.

Varför startades The Beauty Room?

The Beauty Room startades med ett mål att upplysa konsumenter om vilka produkter som faktiskt är bäst. Det du googlar fram idag har ingen substans alls och är snarare bara där i marknadsföringssyfte. Vi har en gemensam kompetens inom alla kategorier vi väljer att skriva om här på sajten. Det var just därför vi valde de kategorierna! Vi kommer aldrig skriva om saker vi inte vet något om.

Hur granskar The Beauty Room information?

The Beauty Room granskar information genom experiment, verklig data och direktkommunikation med professionella makeupartister och produktutvecklare.

Utöver att lyssna på professionella, finns det en drivkraft för vår strikta granskningsprocess varit önskan att vägleda privatpersoner mot vägen att välja rätt tekniker, metoder och produkter för att hålla skönheten i toppform. Oavsett om det gäller hudvård, styla håret eller sminka sig, strävar The Beauty Room efter att hjälpa världen av skönhet på ett sätt mer än bara att informera.

Vad är The Beauty Room’s redaktionella process?

The Beauty Room’s redaktionella process är uppdelad i flera steg för att säkerställa absolut korrekt information och noggrannhet. Att upprätthålla våra läsares förtroende är av hög prioritet. Vi strävar efter att alltid förbättra vårt innehåll, genom kontinuerlig uppdatering, förnyelse och övervakning. The Beauty Rooms chefredaktör granskar även regelbundet innehållet med månatliga mellanrum.

The Beauty Room upprätthåller journalistiska standarder när det gäller allt publicerat innehåll. Vi strävar efter att ge unika insikter, erfarenheter och förklara på ett sätt som är så enkelt som möjligt för allmänheten att förstå.

Hur väljer The Beauty Room ut produkter?

The Beauty Room granskar och testar produkter noggrant innan vi rekommenderar en produkt. Denna testning och granskning består främst av att gå igenom hundratals kundomdömen och produktbeskrivningar. Det kombinerat med att kontrollera tillverkarens bakgrund, försöker vi avgöra om produkten går att lita på. Vi kombinerar också testningen med att utgå från personliga erfarenheter av varumärkets övriga produkter. Vi kommer alltid att avslöja när en produkt är sponsrad och kommer aldrig publicera en vilseledande recension.

Hur tjänar The Beauty Room pengar?

The Beauty Room tjänar pengar genom att använda annons-/affiliate-länkar. När användare klickar på dessa länkar och köper produkter eller tjänster, får The Beauty Room en provision från försäljningen ofta ungefär 10%. Detta påverkar inte den redaktionella processen och vi rankar produkter baserat på förmåga och/eller egenskaper, inte baserat på vilken som ger oss högst provision.

Vad är historian bakom The Beauty Room?

TheBeautyRoom.se är ett digitalt magasin som grundades år 2022.

Det har haft samma mål i sikte enda sedan start – att upplysa konsumenter om skönhetsbranschen! Allt från amatören som vill testa nya sminktekniker, till makeupartisten ska hitta värde i våra texter.

Under årens gång har vi växt till oss enormt och har idag nästan recenserat över 1000 produkter! Det gör The Beauty Room till en av Sveriges snabbast växande digitala kanaler för skönhet.

Vad är The Beauty Rooms filosofi?

Sedan The Beauty Room grundades har filosofin vara densamma – att utbilda så opartiskt som möjligt. Vi vill fortsätta hålla samma redaktionella standard som vi haft än så länge, och fortsätta utbilda alla skönhetsintresserade i hela vårt avlånga land.

Opartiska

Vi försöker till så hög utsträckning som möjligt; vara opartiska i våra texter. Alla skribenter hos oss har ett och samma mål gemensamt och det är att vara opartiska. Med våra samlade erfarenheter i skönhetsbranschen kan vi, och vill vi, utbilda så utförligt som möjligt, oavsett vilken produkt det gäller.

Uppdelning

Alla människor är bra och dåliga på olika saker, eller hur? Därför har vi valt att dela upp det redaktionella arbetet i gruppen. Alla ska få skriva om det de har mest erfarenhet och kunskap om. Det är också anledningen till att vi blivit så många på The Beauty Room.

Kvalitativt content

Vi siktar alltid mot skyarna med våra texter, och vill att det ska vara av så hög kvalitet som möjligt. Därför ägnar våra skribenter flera timmars research i samband med varje artikel. Det är därför vi får fram så bra produktalternativ som möjligt till våra läsare.

Innan varje artikel publiceras går vår chefredaktor Matilda Niklasson igenom den utförligt. Detta för att säkerställa att den uppfyller den höga standard vi har på The Beauty Room.

Enkel navigering

Vi strävar konstant efter att förbättra navigeringen på vår hemsida. Man ska kunna hitta precis den artikel man söker med några få knapptryck. Det är därför vi också försöker täcka ett ämne med så mycket information som möjligt innan vi rör oss till nästa. Vi gör research på alla marknadens serum innan vi börjar skriva om hudkrämer till exempel.

Vilka ligger bakom The Beauty Room?

Matilda

Matilda Niklasson

Chefredaktör
matilda@thebeautyroom.se

Läs mer om mig

Johanna

Johanna Skeppshage

Skribent – Naglar
johanna@thebeautyroom.se

Läs mer om mig

Mikaela

Mikaela Höstfors

Skribent – Hud- & kroppsvård
mikaela@thebeautyroom.se

Läs mer om mig

Susanne

Susanne Blomsterqvist

Skribent – Smink
susanne@thebeautyroom.se

Läs mer om mig

Petra

Petra Ljunghov

Skribent – Hår
petra@thebeautyroom.se

Läs mer om mig

Eva

Eva Östhammar

Skribent – Fotvård
eva@thebeautyroom.se

Läs mer om mig

Nicolas

Nicolas Johansen

Skribent – Herravdelningen
nicolas@thebeautyroom.se

Läs mer om mig

Vill du bli en del av teamet? Mer information hittar du här, vi letar nämligen nya medarbetare!

Vad är The Beauty Rooms målsättning?

Vår målsättning är att täcka en så stor del av skönhetsmarknaden som möjligt. Vi vill bli en “one-stop-shop” för alla konsumenter där ute som undrar vilka produkter som faktiskt är bäst. Det är därför vi samlat ett så otroligt kompetent team! För att få till den bästa läsarupplevelsen behöver vi förstås substans bakom artiklarna.

Det finns så otroligt många fällor man kan ramla ned i när det kommer till skönhetsbranschen. Vi siktar därför på att minimera fallgroparna åt dig.

Vilket företag ligger bakom The Beauty Room?

The Beauty Room är ett varumärke som är en del av Leadson AB, har du frågor gällande hemsidan får du gärna kontakta oss på info@thebeautyroom.se

Leadson AB
Box 5114
102 43 Stockholm