Integritetspolicy

Vi värnar om din integritet och vill ge dig bästa möjliga upplevelse och se till att du har glädje av vår service idag och i framtiden. Men för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen behöver vi också veta hur vi ska kunna förbättra vår tjänst. Därför samlar vi in vissa personuppgifter, läs mer om det nedan.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

 • Din IP-adress
 • Din geografiska plats (med hjälp av IP-adressen)
 • Ditt operativsystem
 • Vilken webbläsare och version du använder
 • Vilka sidor du besöker på den här webbplatsen

Kontaktformulär

När du skickar in något genom vårt kontaktformulär samlar vi självfallet in de uppgifter du skriver in.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex videos, bilder och artiklar). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Var skickas dina uppgifter?

Dina uppgifter skickas främst till Google, detta för att vi enklare ska kunna analysera våra besökare och kunna optimera hemsidan mer. Vi använder följande tjänster:

 • Microsoft Clarity
 • Google Search Console

The Beauty Room medlemskap

Om du väljer att bli medlem (i andra ord: registrera dig för nyhetsbrevet) accepterar du att vi skickar ut mejl till den mejladress du uppgivit vid registrering. Dessa mejl är skickade i marknadsföringssyfte. Det är helt gratis och du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

The Beauty Rooms principer

Vi kommer att göra vårt bästa för att skydda din integritet genom att använda lämpliga tekniska säkerhetslösningar. Detta innebär att:

 • Vi kommer att säkerställa att vi har lämpliga och tillräckliga säkerhetsåtgärder på plats för att skydda dina uppgifter, och
 • Vi kommer att säkerställa att varje utomstående samarbetspartner vi jobbar med, som behandlar dina personuppgifter, har lämpliga och tillräckliga säkerhetsåtgärder på plats.
 • Vi kommer att respektera din integritet. Du kommer endast att få marknadsföring (genom e-post, post, sms eller telefon) från oss och från andra organisationer som vi valt med omsorg.
 • Vi kommer att vara tydliga med när du själv kan välja vilka tjänster och utskick du vill ta del av; det finns exempelvis rutor som du kan klicka ur när du inte längre vill motta marknadsföring från oss eller våra samarbetspartners.
 • Vi kommer att samla in och använda individuella personuppgifter endast då vi har din tillåtelse, eller då vi har berättigade skäl för behandlingen, såsom för att administrera ditt medlemskap.  
 • Vi kommer att vara tydliga med vilken information vi samlar in om dig samt hur vi använder den.
 • Vi kommer att använda personlig information endast för de ändamål de samlades in, och vi kommer att säkerställa att radering av informationen sker på ett säkert sätt.  

Annonser

Vi tjänar pengar genom att delta i olika annonsprogram. Detta kallas för “affiliatemarknadsföring” vilket betyder att vi får en provision på varje sälj vi förmedlar till annonsörerna. Thebeautyroom.se deltar i annonsprogram hos Adtraction Marketing AB, Adrecord AB och Awin AB. Att vara med i dessa annonsprogram gör att vi får ersättning för att länka ut till annonsörerna. Vi sköter alltså inte själva spårningen på de externa webbsidorna vi länkar till, det står de för.

Vi använder oss också av så kallade “Pricerunner widgets” vilket är en inbäddning av pricerunners tabeller. Dessa klick spåras av pricerunner, och vi får en betalning per klick vi förmedlat.

Kontaktinformation

Du kan skicka in alla frågor rörande vår sajt genom vårt kontaktformulär, det hittar du här!