Nytt hos The Beauty Room

Vi på The Beauty Room jobbar konstant för att förbättra och snygga till vår tjänst. Förutom att konstant uppdatera, gå igenom och lägga till content gör vi även mer makro-förändringar på hemsidan med regelbundna mellanrum. Nedan är ändringarna vi gjort:

The Beauty Room får nytt utséende + nyhetsbrev

15:e November 2023

Äntligen har det blivit dags att uppdatera oss. Vi har länge skjutit bollen framför oss men äntligen kommit till skott och idag är vi stolta över att presentera en helt ny design på hemsidan!

Först och främst har vi uppdaterad vår logga. Tänket här är precis detsamma som när vi testar skönhetsprodukter – minimalistiskt är bäst. Därför valde vi att skapa en minimalistisk logga också! Vår pressida är såklart uppdaterad och den nya loggan finns att ladda ner där.

Före

Efter

The Beauty Room ny logo

Vi har även uppdaterat våra färger lite. Istället för den skrikigt blåa färgen vi tidigare hade, har vi även här tonat ner det lite och gått med en mer minimalistisk färg.

Vår tidigare färg -> vår nya färg

Vi har inte bara uppdaterat varumärkets färger och logotyper. Vi har även lagt till en helt ny design på samtliga sidor!

Före

Sida före
Gammal homepage

Efter

Sida efter
Ny homepage

Självklart har kategorisidorna uppdaterats också för att matcha den nya designen.

Har du synpunkter på den nya designen eller är det något som inte fungerar som det ska? Kontakta oss på info@thebeautyroom.se

Nyhetsbrev

Äntligen har vi lanserat vårt nyhetsbrev också! I det får du exklusiva nyheter, kampanjer och insikter i skönhetsindustrin – helt gratis! Vi ser fram emot att skicka er allt det där juicy som ni söker.

Nyhetsbrevet hittas i menyn.