Glow drops bäst i test

Glow drops bäst i test – 3 bästa self-tanning dropparna!

Susanne Blomsterqvist

Glow drops, eller self-tanning droppar som det också kallas, är en sminkprodukt som ger lyster till huden. I den här artikeln utforskar vi de 3 bästa self-tanning dropparna på marknaden och jämför deras ingredienser, priser, recensioner och resultat. Dessutom ger vi svar på vilka glow drops som är bäst i test och lite grundläggande information kring de.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar.

Glow drops bäst i test

Bäst i test: L’Oréal Paris ‘Glow Mon Amour’

L’Oréal Paris “Glow Mon Amour”
Lätt att applicera
Bra konsistens
Ser naturlig ut
“Ljus”-partiklar som reflekterar fint i ljuset
Inte så många vårdande ingredienser

L’Oréal Paris “Glow Mon Amour” är inte bara en riktigt snygg flaska, det är den vi utser till glow drops bäst i test. Den har en fantastiskt fin lyster efter användning, samtidigt som resultatet ser naturligt ut. Dessutom är den berikad med kokosolja, som inte bara har en naturlig “glow”, utan även ger näring till huden.

Dropparna går lätt att blanda med en foundation och med endast 2-3 droppar kan man skapa en jämn lyster i hela ansiktet. Formulan ger sken av en perfekt hud, oavsett ljuset i rummet.

Konsistensen är mycket krämig vilket gör den lätt att blanda med foundationen – men likaså att bara droppa direkt på ansiktet. Den har små “ljus”-partiklar i sig, vilket gör att huden verkligen skiner i viss ljussättning.

Priset är även något vi verkligen tycker om; i skrivande stund kostade 15 ml endast 189 kr. Det är nästan lika billigt som Bronza och det är ordentligt värde för pengarna.

Hos Nordicfeel har dropparna fått ett genomsnittligt betyg på 4.4/5 baserat på 16 recensioner. Här nämner kunder bland annat att det fungerar bra på osminkad hy och att dropparna är lätta att jobba med.

Bästa billiga self tanning dropparna: Bronza Glow drops

Bronza glow drops
Lätt att använda
Billig
Naturligt resultat
Lätt att använda
Finns endast i stor flaska

Bronzas glow drops är de vi ser som det bästa budgetvalet. I skrivande stund kostade en stor flaska (30 ml) endast 269 kr, vilket är en av de lägsta priserna vi sett. Dropparna ger en bra solbränd look till ansiktet (även kroppen om så önskas) som ser naturlig ut.

Det vi gillar är hur lätt Bronzas self tanning droppar går att lägga in i befintlig hudvårdsrutin. Det är bara några få droppar som behöver appliceras för att få huden att se lätt solbränd ut. Här kan man också själv välja hur stor förändring man vill ha genom att applicera mer eller mindre.

Dropparna i sig ser mycket naturliga ut på huden och får till en gradvis gyllene färg i huden.

Bronza AB startades 2010 och har en spraytanning-studio i Stockholm. De utbildar, skapar self tanning produkter och spray-tannar. Vi ser de verkligen som ett trovärdigt varumärke!

Det enda vi egentligen ser som negativt med Bronzas glow drops är att de endast finns i stora flaskor. 30 ml är lite för mycket för att testa sig fram på marknaden.

Bäst med vårdande egenskaper: Meisani Glow drops vitamin C serum

Meisani Glow drops vitamin C serum
Naturliga ingredienser
Återfuktande
Innehåller antioxidanter
Skonsam mot huden
Dyr

Last updated: 2024-04-23 06:03:34

Som namnet nämner är detta glow drops i serumform som även är utformade med vitamin C. Ingredienserna består av 10% ren vitamin C, och 2% hyaluronsyra för att reducera mörka fläckar. Samtidigt känner man en ordentligt återfuktning av serumet och det gör huden mer fyllig.

Det som gör Meisani’s self tanning droppar unika är att de innehåller 56% yuzu-vatten. Det är en asiatisk citrusfrukt som är känd för sina starka antioxidanter och återfuktande effekter. De har även andra naturliga ingredienser som guava, kakadu plommon, havtorn och grönt te-extrakt. Naturliga ingredienser är något vi på The Beauty Room verkligen uppskattar.

Vi tror att det kanske är de naturliga ingredienserna som drar upp prislappen. I skrivande stund kostade 15 ml hela 399 kr vilket vi tycker är ganska dyrt. Men i och med att man endast behöver använda 1-2 droppar per applicering så håller flaskan ganska länge ändå.

Glow-effekten här är det som drar tillbaka betyget. Meisani kanske inte helt fokuserat på just den där solkyssta looken, och istället balanserat ut serumet. Absolut – produkten får till en lyster, men inte jättemarkant.

Bästa self tanning dropparna

Hur väljer man de bästa self tanning dropparna?

Att välja de bästa self tanning dropparna är inte så lätt som man kanske tror. Detta eftersom self tanning droppar ofta reagerar olika beroende på vem som använder de. Den ena produkten fungerar jättebra för din kompis, men ser dåligt ut på dig. Nedan är en lista på kriterier att ha i åtanke när man väljer glow drops, dessa inkluderar fuktgivande ingredienser, glow, hudtyp och applicering.

  • Fuktgivande ingredienser. En av de mest grundläggande faktorerna när man väljer self tanning droppar är deras ingredienser. En bra flaska glow drops är mer än bara lystergivande, det ska också vårda huden. Se därför till att den återfuktar och innehåller antioxidanter. Det leder till en jämnare hud och på så sätt ser “solbrännan” mer naturlig ut.
  • Glow. Lystern är såklart det allra viktigaste. Det viktigaste är egentligen att den adderade “glowen” ska se naturlig ut på just din hud.
  • Hudtyp. Det är viktigt att dropparna passar din hudtyp och är skonsam mot den. Se därför till att det inte känns konstigt när du applicerat den.
  • Lätt att applicera. Det ska bara ta några få droppar ur flaskan och en snabb applicering.

Vad är glow drops?

Glow drops är en sminkprodukt som används för att ge huden en lyster och strålande finish (lite som en annorlunda form av highlighter). De är ofta berikade med ljusreflekterande partiklar.

Är glow drops och self tanning drops samma sak?

Ja, glow drops och self tanning drops är samma sak. Det är bara olika namn för samma produkt.

Kan man blanda glow drops med foundation?

Ja, man kan blanda glow drops med foundation för att skapa en mer strålande och naturlig finish till sminkningen. Vi rekommenderar 2-3 droppar för hela ansiktet.

Var ska man applicera glow drops?

Glow drops ska appliceras med en droppe högst upp på kindbenen, näsryggen och under ögonbrynsbenet för ett naturligt resultat.

Glow drops test

Hur gjorde vi vårt glow drops test?

För att göra vårt test av glow drops behövde vi först och främst hitta vilka produkter vi skulle ha med i artikeln. Det gjorde vi ganska snabbt genom att helt enkelt se vilka som var populärast på marknaden – och såklart som fått bra kundbetyg. Genom att sedan läsa kunders åsikter om produkterna och även tillverknas egna beskrivningar bildade vi oss en bra bild i hur de faktiskt fungerade. Utifrån det vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner.

Källor