Återanvändbara pads bäst i test

Återanvändbara pads bäst i test

Susanne Blomsterqvist

Är du också på jakt efter återanvändbara pads bäst i test? Då har du hittat till rätt ställe! I den här artikeln går vi igenom de allra bästa återanvändbara padsen för dig och dina behov. Dessutom har vi skrivit ihop en kort köpguide som du hittar i slutet av artikeln. Så vad väntar du på? Kolla in topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Återanvändbara pads bäst i test

1. Lenoites återanvändbara pads

2. Real Technique återanvändbara pads

3. Elf cleansing cloud

Bäst i test

Mest skonsamma

Bäst premiumval

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Prisklass: Premium

Lenoites återanvändbara pads – bäst i test!

En rund förpackning med återanvändbara rengöringspads tillverkade i bambu av märket Lenoites
Tillverkade i bambu
Billiga
100% naturligt material

Lenoites får ofta bra placeringar i våra topplistor på grund av dess bra miljötänk och användning av naturliga ingredienser/material. Även dessa pads är tillverkade av naturliga material vilket är den främsta anledningen till att vi nu utser de till återanvändbara pads bäst i test!

I förpackningen hittas 5st pads som känns mjuka och sköna mot huden. Trots att de kan användas upp till 1000 gånger innan de behöver bytas ut kan de ändå återvinnas eftersom de är tillverkade av biologiskt nedbrytbara material.

Det som verkligen skiljer den från konkurrenternas alternativ är att den har två sidor – en mjuk med frottéliknande design. Medan den andra sidan är ännu mjukare som passar känslig hud och för sminkborttagning runt ögonen. De perfekta padsen enligt oss!

Mest skonsamma: Real Technique

En förpackning med återanvändbara pads tillverkade av Real Technique
Dubbelsidiga
Grundlig rengöring
Kräver inget gnuggande

Dessa padsen från Real Techniques är minst lika effektiva som traditionella sminkborttagningsservetter. Den ena sidan är lite grövre och får bort sminket utan att man behöver gnugga. Medan den andra sidan är mjukare för att varsamt få bort orenheter och smink på mer känslig hy.

De rengör riktigt effektivt och är dessutom väldigt lätta att tvätta mellan användningarna.

Bäst premiumval: elf Cleansing Cloud

Två stycken bomullspads tillverkade av E.l.f som kallas för "Cleansing cloud"
Dubbelsidiga
Fin lyster
Passar även känslig hy
Irriterande lapp

Om man bortser från den otroligt irriterande lappen som elf valt att sätta på padsen är de faktiskt riktigt bra. Även elf har valt att använda en dubbelsidig design med en extra mjuk sida, och en lite grövre. Det gör att man inte behöver skrubba för att få bort sminket ordentligt, utan endast dra de över huden.

Vanliga frågor

Vad är återanvändbara pads?

Återanvändbara pads är tvättbara, återanvändbara alternativ till traditionella bomullspads. De används oftast för att ta bort smink eller applicera hudvårdsprodukter.

Hur rengör man återanvändbara pads?

Återanvändbara pads kan oftast tvättas i tvättmaskinen. Det är bäst att följa det som står på tvättlappen, men generellt kan de tvättas med liknande färger, helst i en tvättpåse, och lufttorkas efteråt.

Är återanvändbara pads miljövänliga?

Ja, återanvändbara pads är mer miljövänliga än engångsvarianterna. De minskar avfallet eftersom de kan användas flera gånger och är oftast gjorda av hållbara material, vilket minskar dess miljöpåverkan.

Bästa återanvändbara padsen

Så hittar du de bästa återanvändbara padsen

Idag har det blivit alltmer populärt att använda återanvändbara pads istället för de traditionella engångsvarianterna. Att övergå till återanvändbara produkter har inte bara blivit en trend, utan det har också blivit ett nödvändigt steg för att främja en mer hållbar framtid. Det finns dock ett flertal faktorer att ha i åtanke när man väljer att gå över till återanvändbara pads.

Effektivitet

När man överväger att byta till återanvändbara pads, vill man naturligtvis vara säker på att de är lika effektiva som de engångsvarianter man tidigare använt. Lyckligtvis har flera tester och kundrecensioner visat att återanvändbara pads kan vara minst lika effektiva när det gäller att ta bort smink och rengöra huden. I jämförelse med engångsvarianter är återanvändbara pads ofta tillverkade av mer hållbara material som bambu eller ekologisk bomull, vilket gör de mycket effektiva för att ta bort smink, olja och orenheter.

Enkelhet att rengöra

En annan viktig faktor att tänka på är hur lätta de är att rengöra. Det sista du vill är att ha pads som är krångliga och tar mycket tid att tvätta. Lyckligtvis är de flesta återanvändbara pads mycket lätta att rengöra – du behöver bara skölja dem i varmt vatten efter användning och sedan tvätta dem i maskin med några veckors mellanrum. Vissa pads kommer till och med i en liten tvättpåse, vilket gör det ännu lättare att tvätta de!

Skonsamhet

Ett av de största fördelarna med återanvändbara pads är att de är särskilt skonsamma mot huden. Många engångsvarianter kan vara grova och irriterande, särskilt för de med känslig hud. Återanvändbara pads, å andra sidan, är ofta tillverkade av mjuka och naturliga material som är skonsamma mot huden. Titta på om padsen har en dubbelsidig design, dessa har ofta en extra mjuk sida för skonsamhet, och en lite grövre. Dessa är alltid att föredra!

Återanvändbara pads bäst i test

  • Bästa återanvändbara pads: Lenoites organic reuasble rounds
  • Nr 2: Real Techniques makeup remover pads
  • Nr 3: Elf cleansing cloud
Återanvändbara pads test

Så gjordes vårt test av reusable pads

Vi påbörjade vårt test av återanvändbara pads med att titta på vad som fanns där ute. Ganska snabbt hade vi letat fram en handfull modeller som var omtyckta av föregående kunder. Vi läste sedan recensioner och produktbeskrivningar om de utvalda modellerna. Med hjälp av informationen vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner om produkterna.

Källor