BaByliss hårtrimmer bäst i test

Babyliss hårtrimmer bäst i test – bästa Babyliss-hårtrimmern!

Petra Ljunghov

Är även du ute efter Babyliss hårtrimmer bäst i test? Då har du kommit till rätt artikel! Nedan listar vi bästa hårtrimmers från Babyliss. Dessutom har vi satt ihop en lista på tips som underlättar valet lite ytterligare. Så vad väntar du på? Spana in topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Babyliss hårtrimmer bäst i test

Våra andra artiklar om hårtrimmers:

Bäst i test: BaByliss “Carbon Steel” hårtrimmer

En svart och silvrig hårtrimmer i stål tillverkad av märket "BaByliss" med tillhörande tillbehör som heter "Carbon Steel clipper"
Lång batteritid
Många klippinställningar
Lätt att rengöra
Inkluderad minitrimmer
Tar lång tid att ladda

“Carbon Steel” är den som vi ger titeln som BaByliss hårtrimmer bäst i test. Med sin snygga design och kraftfulla funktioner, levererar den en riktigt bra klippning tack vare kolstålsbladen. Oavsett om du föredrar att använda den sladdlöst eller med sladd, erbjuder den otrolig flexibilitet.

En av de mest imponerande egenskaperna trimmern är dess 60 minuters användningstid i sladdlöst läge, vilket ger dig gott om tid att finjustera frisyren. Inte nog med det, den har även 26 klipplängder, som sträcker sig från 0,5 mm till 25 mm. Att ställa in den är dessutom barnsligt enkelt, tack vare det smidiga inställningshjulet.

Rengöringen är också riktigt smidigt. Med löstagbara och tvättbara blad, kan du snabbt och effektivt se till att trimmern är ren inför nästa gång. För de mer detaljerade arbetena, medföljer dessutom en batteridriven minitrimmer – perfekt för att putsa upp polisongerna. När du är klar? Förvara allt i den medföljande väskan!

Med en garanti på 3 år, känns investeringen i Babyliss “Carbon Steel” hårtrimmern inte bara som ett smart val, utan även ett tryggt sådant. Vi på The Beauty Room tycker den är riktigt prisvärd!

Mest anpassningsbar: BaByliss “Super X Metal”

En svart laddningsplatta med 3 trimmerhuvuden och en hårtrimmer tillverkad av märket "BaByliss" som heter "Super X metal"
Kraftfullt batteri
Mångsidiga huvuden
Praktisk digital display
Vattentät design
Tar 3 timmar ladda

Last updated: 2024-04-15 16:34:20

BaByliss “Super-X Metal” multi trimmer framstår direkt som en modell utöver det vanliga. Med sitt robusta metallhandtag känns den både stabil och pålitlig i handen. Perfekt att använda som allround-trimmer, lämpad för både ansikts- och kroppshår.

En stor styrka hos trimmern är dess kraftfulla litiumjonbatteri. Med endast tre timmars laddningstid får man upp till fem timmars användning! Det finns dessutom tillgång till snabbladdning – 20 minuter ger hela 40 minuters användning. Den inbyggda digitala displayen blir dessutom till stor hjälp, där man enkelt kan se batteriets status och hur mycket batteri som finns kvar.

Det som verkligen får den att sticka ut från mängden är dess multifunktionalitet. Med 4 olika skärhuvuden, utbytbara genom det smidiga klick-systemet, blir varje trimning enkel och precis. Oavsett om det handlar om tight trimning med titan-bladet, jämn klippning av tjockare hår eller skonsam trimning av näs- och öronhår, har Super-X verkligen en lösning på det.

Dessutom är den 100% vattentät, vilket gör att du kan använda den i duschen! Det gör också rengöringen riktigt smidig, och kan enkelt köras några minuter under kranen.

Även den här har 3 års garanti. Summa summarum, BaBylissMEN “Super-X Metal” trimmern är en pålitlig, mångsidig och kraftfull modell som på riktigt levererar varje gång. Det enda som egentligen drar tillbaka betyget är prislappen.

Bästa billiga: BaByliss “Crew Cut”

En svart triangelformad hårtrimmer tillverkad av märket "BaByliss" som heter "Crew Cut"
Effektiv snabbladdning
Flexibel klipplängd
Lång batteritid
Enkel rengöring
Endast för kort hår
Tyvärr hittades inga priser...

Med BaByliss “Crew Cut” blir hemma-klippningen enklare än någonsin. Den är nämligen specialdesignad för dem som vill ha mycket kort hår, och tack vare sina dubbla blad med avancerad konstruktion klipper den effektivt och jämnt över hela huvudet. Rörelsen framåt, bakåt och från sida till sida ser till att den verkligen får till en perfekt klippning.

Ett stort plus från oss på The Beauty Room är det kraftfulla batteriet som ger en imponerande trådlös användningstid på 75 minuter. En snabbladdning på 30 minuter ger dessutom ungefär 15 minuters klipptid, medan en full laddning endast tar 3 timmar.

Klipparen levereras med 4 längdinställningar vilket gör att man kan skapa varieration mellan 3-13 mm. Det går dessutom riktigt bra att klippa utan “kam”, vilket ger en klipplängd på endast 0,3 mm. Efter klippningen är bladen lätta att plocka av och skölja rent.

Höjdpunkter:

  • 75 minuters batteritid.
  • Dubbla blad för jämn klippning.
  • Flexibilitet med 4 längder.
  • Löstagbara och tvättbara blad.

BaByliss Crew Cut är den optimala klipparen i budget-kategorin. Tyvärr tillåter den inte klippning av längre frisyrer, vilket är anledningen till att den hamnade sist på topplistan. Men om man bara ska snagga sig är det ett riktigt bra alternativ!

Bästa BaByliss hårtrimmern

Bästa Babyliss-hårtrimmern: så väljer du rätt

Hur bra den klipper

Det första man ska titta på när man väljer en BaByliss hårtrimmer är hur bra den faktiskt klipper. En bra trimmer ska kunna klippa igenom håret smidigt och jämnt utan att dra eller slita i det. En trimmer av hög kvalitet kommer att ha skarpa blad från början, men framför allt – behålla sin skärpa!

Hur lätt den är att rengöra

En hårtrimmer som är lätt att rengöra kommer att vara praktisk i det långa loppet. Efter varje användning samlas hår och hudceller i trimmern, och man måste rengöra den efter varje användning. Därför är det viktigt att trimmern är designad för att snabbt plockas isär och enkelt kan rengöras. Vattentåliga modeller är därför vårt varmaste tips, de kan stoppas direkt under kranen utan att behöva plockas isär.

Batteri- och laddningstid

En annan viktig aspekt att beakta är trimmerns batteritid och hur snabbt den laddas upp. Det är skönt att köra trimmern trådlöst, det måste vi nog alla hålla med om. Då är det viktigt att den har bra batteritid också!

BaByliss hårtrimmer test

Test av hårtrimmers från BaByliss – så gjorde vi

För vårt test av hårtrimmers från BaByliss började vi först och främst med att titta på vilka modeller de erbjuder. Vi valde därefter ut de mest omtyckta sådana, enligt kunders betyg. Vi gick sedan in och läste kundrecensioner för att få en bild i hur de faktiskt presterade. Utifrån det vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner om alla trimmersen.

Källor