Bästa lösögonfransarna för nybörjare

Bästa lösögonfransarna för nybörjare

Susanne Blomsterqvist

Är du också ny på det här med fransar och är på jakt efter de bästa lösögonfransarna för nybörjare? Då har du hittat rätt sajt! Nedan går vi igenom vår topplista över de bästa alternativen. I slutet av artikeln hittar du till och med en kort köpguide så att du kan hitta rätt på egen hand!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Bästa lösögonfransarna för nybörjare

Bäst i test: Ardell ‘Wispies’

En genomskinlig förpackning som innehåller lösögonfransar tillverkade av märket "Ardell" som heter "Wispies"
Snabb & enkel applicering
Veganska
Inkluderar franslim
Tillverkas av naturligt hår
För långa för vissa

Ardell har lyckats skapa ett par fantastiska lösfransar, och deras “Wispies” är de vi utser till bäst i test. På grund av den naturliga looken de ger kan de både användas till vardags, eller på festen.

Det vi på thebeautyroom.se tycker utmärker de allra mest är att de är tillverkade av naturligt hår. Det ger inte bara en naturlig känsla, utan gör också att man lätt kan sätta på den där mascaran! Det är ofta svårt på de syntetiska varianterna.

De är designade för att snabbt och enkelt sättas på, något de lyckas bra med i jämförelse med andra typer av lösfransar. Kanten är genomskinlig vilket underlättar ännu mer, man kan liksom inte kladda till det så mycket. Limmet kommer inkluderat, och är därför ännu mer perfekt för nybörjaren.

Ardell’s lösögonfransar kanske inte passar till vardags eftersom de är så långa, men de ger otroligt vackra och långa fransar. Det beror helt på vad du själv känner är lämpligt till linne och sneakers förstås.

Flest återanvändningar: NYX ‘Jumbo Lash’ lösögonfransar

En silvrig förpackning med lösögonfransar som heter "Jumbo Lash Longewear system" tillverkade av märket "Nyx"
Håller upp till 12 timmar
Lätta på ögonlocken
Kan återanvändas upp till 15 gånger
Veganska
Limmet lite dåligt

Last updated: 2024-04-15 16:05:37

NYX har kommit med inte bara ett prisvärt franskit, utan även lämpat för den som är ny till frans-gamet. De kan återanvändas upp till 15 gånger, vilket gör att man har mycket tid på sig att träna upp limmandet.

Fransarnas design i sig skiljer sig lite från konkurrenterna. De har nämligen ett osynligt och flexibelt fransband. Det gör att de formar sig efter franskanten och sitter ordentligt. Det resulterar också i att de ser mer naturliga ut.

NYX har även valt att fokusera på att skapa riktigt lättviktiga lösfransar. Man kan till och med stapla flera ovanpå varandra – så lätta är de!

Det som gör de så lämpliga för nybörjare är att de har en 2-in-1 liner och lim. Det gör att man inte behöver något lim eller magneter, det är bara att pensla på och sätta på fransarna. Därefter håller de i ungefär 12 timmar.

Bäst för smokey eye: Eylure ‘No. 21’

En vit förpackning som innehåller ett par lösögonfransar med "Smokey Eye"-effekt tillverkade av märket "Eylure"
Håller upp till 18 timmar
Kan användas upp till 5 gånger
Handgjorda
Franslim medföljer
Lite för rufsig textur

Eylure London är ett hyfsat nytt märke på den svenska marknaden, och de har denna gång kommit med ett par lite nytänkande lösögonfransar som vi tycker är perfekta för nybörjare. Med sin rufsiga textur (som vi i och för sig tycker är lite för mycket), blir det lätt att sätta på fransarna, och det gör faktiskt inget om det kladdar lite.

Fransarna är handgjorda och har ett väldigt bra intryck. Kvaliteten är på hög nivå och de ser både naturliga och fylliga ut. Dessutom kan de återanvändas upp till fem gånger vilket vi på The Beauty Room ser som ett stort plus!

Eylure inkluderar även sitt egenutvecklade franslim i paketet. Limmet är latexfritt, och håller fransarna på plats i upp till 18 timmar, en imponerande långt tid jämfört med många andra märken på marknaden.

Vi tycker Eylure har lyckats skapa en variant för den där Smokey Eye-effekten. Dessutom gör dess texturering att det inte gör något att man som nybörjare kladdar lite med franslimmet.

Så väljer du de bästa lösögonfransarna som nybörjare

Lätta att sätta fast

För dig som nybörjare är det förstås viktigt att lösfransarna är lätta att sätta fast. För många nybörjare kan processen att sätta fast fransarna vara ganska svårt. Därför ska ditt val innehålla;

  • En användarvänlig limtub
  • Lätthanterliga och flexibla fransar

Naturligt utseende

Som nybörjare är det bra att välja lösögonfransar som ger ett naturligt utseende. Detta bidrar till en mer subtil effekt. Att dra på med de där riktigt långa kommer bara se konstigt ut, framför allt när du inte kan sätta på limmet ordentligt.

Hållbarhet

Även om lösögonfransar traditionellt sett är en engångsprodukt, finns det flera märken på marknaden som erbjuder återanvändbara alternativ. Att välja en sådan produkt är inte bara bra för plånboken utan också för miljön. Förutsatt att de rengörs och förvaras på rätt sätt kan de faktiskt hålla för ett antal användningar.

Priset

Priset är också en viktig faktor att titta på när man börjar med lösögonfransar. Billigare alternativ kan vara lika bra som de där dyra från Swati. Om du ska köpa flerpack rekommenderar vi på The Beauty Room dock att du tittar på vad du får för pengarna. Hur många lösfransar är det i paketet? Räkna sedan ut priset per frans, istället för att bara titta på prislappen.

Lösögonfransar för nybörjare test

Lösögonfransar för nybörjare test: så gjorde vi

För att göra vårt test av lösögonfransar för nybörjare behövde vi först och främst hitta lite passande produkter. Det gjordes ganska snabbt efter att ha tagit en titt på vad som var mest populärt. Vi tog sedan hjälp av kundrecensioner och produkternas beskrivningar för att skriva våra egna recensioner om de.

Källor