Bikini trimmer bäst i test

Bikini trimmer bäst i test – hitta bästa bikini-trimmern!

Mikaela Höstfors

Letar du också efter bikini trimmer bäst i test? Då är detta artikeln för dig! I den här artikeln letar vi fram den allra bästa bikini-trimmern för silkeslent resultat! Dessutom har vi satt ihop en kort köpguide för att underlätta ditt val i slutet av artikeln.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår integritetspolicy här!

Bikini trimmer bäst i test

1. Remington smooth & silky

2. Remington EP7300

3. Acorelle wax strips

Bäst i test

Bäst epilator

Bäst vax

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Remington bikini trimmer – bäst i test!

En vit bikini trimmer med lila detaljer tillverkad av Remington
Skonsam mot huden
Halksäkert handtag
Flera tillbehör inkluderade

Last updated: 2024-04-23 16:17:10

Den modell som får titeln bikini trimmer bäst i test är Remingtons senaste. Den kommer med tre mångsidiga tillbehör som hjälper dig garantera riktigt bra trimmande runt bikiniområden.

Samtliga tillbehör är utformade för att kunna användas på ömtåliga kroppsdelar och är väldigt skonsamma mot huden. Dessutom har den ett halksäkert handtag som gör den perfekt för att användas i duschen! En riktigt varm rekommendation från oss på The Beauty Room, som till och med är riktigt billig!

Bäst epilator för bikinilinjen: Remington EP7300

En vit och rosa epilator från Remington utformad för att användas på bikiniområdet
Billig
Fångar upp även de minsta hårstråna
3 tillbehör

Även tvåan på topplistan är tillverkad av Remington, denna en epilator och inte en traditionell trimmer. Det som skiljer den från andra modeller är att den har ett egenutvecklat system. Det skapar ett otroligt lent resultat som håller i upp till 4 veckor!

Den är dessutom utrustad med 40 st pincetter för att fånga upp även dina riktigt små hårstrån. Det som höjer betyget på den är att den dessutom har en inbyggd massagefunktion. Det gör att trimmande inte alls gör lika ont.

Bästa vax för bikinilinjen: Acorelle

En vit förpackning wax strips tillverkad av Acorelle
Aloe vera
Kallvaxning
Parfymfritt
Tyvärr hittades inga priser...

För dig som föredrar att använda vaxremsor för bikiniområdet är Acorelles strips bland de bästa på marknaden. Det är engångsremsor som används för kallvaxning, och de fungerar riktigt bra!

På grund av att Acorelle använt ekologiskt bivax och aloe vera i de, blir huden återfuktad på en gång. Det gör att huden slipper bli irriterad och börja klia. Dessutom är vaxet parfymfritt och fritt från parabener, vilket gör det lämpligt även för dig med lite känsligare hy.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en bikini trimmer?

En bikini trimmer kostar omkring 500kr, lite beroende på vilken funktionalitet man är ute efter. För ett billigare alternativ kan du också köra vanliga wax-strips.

Bästa bikini trimmern

Så hittar du den bästa bikini-trimmern

Att välja den allra bästa bikini trimmern kan verka vara svårt, men så är egentligen inte fallet. Vi rekommenderar att du tittar på följande kriterier för att försäkra dig om att du får tag på en riktigt bra modell.

Justeringar och tillbehör

En kvalitativ bikini trimmer kommer ofta med ett antal justeringsalternativ och tillbehör för att anpassa den. Det kan exempelvis vara olika munstycken som ger dig kontroll över hur mycket hår du vill ta bort. Detta kan vara särskilt användbart för dig som föredrar att trimma istället för att göra det helt kalt.

Dessutom kommer vissa modeller med olika huvuden för att tillåta trimning, rakning och ibland även epilering. Att kunna växla mellan olika huvuden kan ge dig den flexibilitet du vill ha för att få till det perfekta resultatet. Se också till att det ingår tillbehör för dig med känslig hud.

Vattentäthet

En vattentät bikini trimmer är särskilt fördelaktig för dig som föredrar att raka dig i duschen. Det är otroligt skönt att håret direkt försvinner och du inte behöver oroa dig för städningen efteråt. Dessutom innebär en vattentät design att din trimmer är lätt att rengöra. Dra den bara under kranen efter varje användning så kommer den hållas hyfsat fräsch.

Batteritid och laddning

Det är alltid frustrerande när något dör mitt under användning, och det gäller även bikini trimmers. Därför är det viktigt att titta på modellens batteritid när du gör ditt val.

Vissa modeller fungerar på vanliga batterier, medan andra är laddningsbara. Om du väljer en laddningsbar modell, leta efter en med snabbladdning. På så sätt kan du ladda den på bara en halvtimme och slipper vänta i flera timmar.

Ergonomi

Din trimmer bör vara bekväm att hålla i och lätt att använda. Titta på timmerns form och design, kommer den verkligen komma åt överallt? Är den för stor och klumpig? Har den ett grepp som fungerar trots att det är blött? Alla dessa frågeställningar kommer påverka upplevelsen av trimmern överlag.

Bikini trimmer test

Så gjorde vi vårt bikini trimmer test

Vårt bikini trimmer test gjordes genom att först och främst ta en titt på marknaden. Sedan tog vi en titt på de populäraste produkternas produktbeskrivningar och recensioner. Utifrån informationen vi läst i de satte vi sedan ihop våra egna recensioner om alla trimmers. Det var också i detta steg vi rangordnade de från bäst till sämst på topplistan.

Källor