Brow soap bäst i test

Brow soap bäst i test – hitta bästa ögonbrynstvålen!

Susanne Blomsterqvist

Är du också ute efter brow soap bäst i test? Då har du kommit till rätt sajt! Nedan har vi nämligen letat fram den absolut bästa ögonbrynstvålen för dig och dina behov. Dessutom har vi satt ihop en köpguide för att underlätta ditt val ännu mer. Så vad väntar du på? Kolla in topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Brow soap bäst i test

1. Browgame brow soap

2. Essence brow soap

3. Jason Wu brow shaper soap

Bäst i test

Bäst budgetval

Håller längst

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Browgame brow soap – bäst i test!

En burk brow soap med en svart borste på sidan om tillverkad av Browgame Cosmetics
Kommer med borste
Effektiv
Ger näring till ögonbrynen

Den produkt som ger absolut bäst resultat är den här från Browgame. Den räddar de spretiga brynen på nolltid och därför utnämner vi den till brow soap bäst i test.

Browgame har tidigare fått bra placeringar i våra tester, bland annat när vi testade ögonbrynsknivar. Även den här gången har de tillverkat en riktigt bra produkt. Ögonbrynstvålen används till och med av professionella makeupartister!

Browgame har verkligen tänkt på allt – en tillhörande borste kommer med, en förpackning som är enkel att ha i väskan och återfuktande ingredienser för att brynen ska må bra! Vi rekommenderar den varmt.

Bäst budgetval: Essence

En rosa förpackning brow styling soap tillverkad av Essence
Billig
Spegel & borste inkluderat
Ger bra markering
Tyvärr hittades inga priser...

Det här kittet från Essence är inte bara ett bra budget-alternativ, den är också riktigt smart utformad! I förpackningen hittas både en borste och en spegel. Det gör den riktigt smidig att stoppa ner i väskan och använda på resande fot.

Förutom den smarta förpackningen ger den också ett vackert resultat. Borsten gör det riktigt enkelt att applicera tvålen. Tvålen i sig ger sedan en lätt och skön känsla som verkligen passar på alla ögonbryn. En riktig pangprodukt för det priset!

Håller längst: Jason Wu brow soap

En öppen shaper soap med spegel tillverkad av Jason Wu
Inbyggd spegel
Vegansk
Håller länge

Den ögonbrynstvål som håller absolut längst är den här tillverkad av Jason Wu! Med sin veganska och cruelty free formula skapar man riktigt bra former på brynen. Själva formulan känns lätt på ögonbrynen och är inte så där kladdig som ögonbrynstvålar ofta är.

I förpackningen finns till och med en spegel som gör den ännu lättare att använda. Det enda vi egentligen har att klaga på är att det inte medföljer någon borste, en stor miss för den prislappen!

Vanliga frågor

Vad är brow soap?

Brow soap, även känd som ögonbrynstvål, är en produkt som används för att forma och styla ögonbryn. Den består av genomskinlig eller lätt tonad tvål som appliceras på ögonbrynen för att skapa fyllighet och hålla brynen på plats.

Hur använder man brow soap?

Börja med att fukta en ögonbrynsborste med vatten eller ansiktsspray. Gnugga sedan borsten mot tvålen tills den är täckt, och borsta ögonbrynen uppåt och utåt. Låt torka och styla som du vill.

Är brow soap skadligt för ögonbrynen?

Nej, brow soap anses inte vara skadligt för ögonbrynen. Det är dock viktigt att använda en produkt som är designad för just ögonbrynen, och inte bara en vanlig tvål, eftersom vissa tvålar kan vara uttorkande eller irriterande för huden.

Kan man använda vilken tvål som helst som brow soap?

Det är bäst att använda en tvål som är specifikt designad för användning som brow soap, eftersom dessa produkter innehåller ingredienser som är skonsamma mot huden och ögonbrynen. Vanliga tvålar kan torka ut eller irritera huden runt ögonbrynen.

Bästa ögonbrynstvålen

Så hittar du den bästa ögonbrynstvålen

Att välja den bästa brow soap kan vara en utmanande uppgift med tanke på mängden produkter som finns tillgängliga på marknaden idag. Därför har vi satt ihop en kort köpguide för att underlätta valet ytterligare. Vi har baserat vår guide på kriterier som förpackningens användarvänlighet, det önskade resultatet och närvaron av näringsgivande ingredienser i produkten.

Förpackningens användarvänlighet

En av de första sakerna du bör tänka på när du väljer din brow soap är förpackningen. Här är några punkter att tänka på:

  • Mått och vikt: Den bästa brow soapen ska vara kompakt och lätt nog att ta med sig överallt. Du vill inte att den ska ta upp för mycket utrymme i smink- eller handväskan.
  • Inkluderad spegel: Vissa produkter innehåller en liten spegel inuti förpackningen. Det kan vara mycket praktiskt för snabba fixar under dagen.
  • Inkluderad borste: Om förpackningen också inkluderar en borste är det ett stort plus. Detta kan spara dig både tid och pengar då du inte behöver köpa en separat borste. När de kommer med en borste brukar den dessutom kunna sättas fast på insidan av förpackningen, alltså blir den ännu lättare att ha med sig!

Önskat resultat

Det slutliga resultatet är naturligtvis en av de viktigaste aspekterna att tänka på när du väljer ögonbrynstvål. Beroende på vilken look du vill ha, finns det olika typer av produkter att överväga.

  • Naturlig look: Om du föredrar en mer naturlig look, välj en brow soap som ger en lätt till medium stadga. Dessa varianter är perfekta för att forma dina ögonbryn på ett subtilt sätt.
  • Dramatisk look: Om du vill ha en mer dramatiskt och definierat resultat, välj en variant med stark stadga. Dessa brow soaps kan ge dina ögonbryn ett mer skarpt utseende, nästan som när du fyller i de.

Näringsgivande ingredienser

Du borde också tänka på produkternas innehåll. En bra brow soap ska inte bara hjälpa till att forma dina ögonbryn, den ska också ge näring till dem. Välj produkter som innehåller näringsgivande ingredienser som aloe vera, E-vitamin och oljor som arganolja eller jojobaolja. Dessa ingredienser kommer hjälpa att hålla ögonbrynen friska och glänsande.

Ögonbrynstvål bäst i test

  • Bästa ögonbrynstvålen: Browgame brow styling soap
  • Nr 2: Essence brow styling soap set
  • Nr 3: Jason Wu “the bush brow shaper”
Brow soap test

Så gjordes vårt brow soap test

Vi skrev vårt brow soap test efter att ha läst ungefär ett femtiotal produktbeskrivningar och recensioner. Utifrån den information vi hittat i texterna skrev vi våra egna recensioner om ögonbrynstvålarna.

Källor