Cellulit massagemaskin bäst i test

Cellulit massagemaskin bäst i test

Mikaela Höstfors

Är du också ute efter cellulit massagemaskin bäst i test? Då har du hittat till rätt artikel! Nedan hittar du recensioner för många olika typer av massagemaskiner, och dessutom vilken vi anser vara den absolut bästa cellulit massagemaskinen! Vad väntar du på egentligen? Skrolla ner och kolla in topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Cellulit massagemaskin bäst i test

1. Beurer cellulit massagemaskin

2. InnovaGoods cellulit massagemaskin

Bäst i test

Bäst budgetval

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Beurer cellulit massagemaskin – bäst i test!

En vit och grå cellulit massagemaskin tillverkad av Beurer
Två hastighetsinställningar
Ger mjuk & lent resultat
Passar bra

Beurer är kända för sina massageprylar, och även den här presterar riktigt bra. Så pass bra att vi till och med utser den till cellulit massagemaskin bäst i test! Den har en överlägsen förmåga att stimulera blodcirkulationen vilket ger ett snabbt synligt resultat.

Det enda vi egentligen ser som negativt med den är att den låter lite mycket. I övrigt fungerar den riktigt bra och man märker verkligen skillnad efter användning!

Bäst budgetval: InnovaGoods cellulit massagemaskin

En vit och ljusblå cellulit massagemaskin med tillbehör som är tillverkad av InnovaGoods
Billig
5 huvuden
Lång kabel (1,8M)

Last updated: 2024-04-23 05:34:50

En billigare massageapparat är den här från InnovaGoods. Trots att designen ser gammal ut sköter den jobbet på ett effektivt sätt. Bland annat kommer den med 5 utbytbara huvuden som alla masserar huden på sitt sätt.

Den justerbara hastigheten gör också att man kan få till precis den där massagen man strävar efter. Rekommenderas varmt för dig som vill spara någon hundralapp.

Vanliga frågor

Är det säkert att använda en cellulit massagemaskin?

Generellt sett är det säkert att använda en cellulit massagemaskin, ja. Men som med alla hudvårdsprodukter är det bäst att börja långsamt för att se hur din hud reagerar, och alltid följa det som står på förpackningen för säker användning.

Kan man använda en cellulit massagemaskin dagligen?

Ja, man kan använda en cellulit massagemaskin dagligen. Det är dock viktigt att följa instruktionerna för maskinen och att inte använda den för länge på ett och samma ställe, för att slippa irriterad hud.

Är en cellulit massagemaskin effektiv för att minska celluliter?

En cellulit massagemaskin kan hjälpa till att förbättra hudens utseende genom att öka blodcirkulationen och minska vätskefyllnader. Men det är viktigt att notera att maskinen inte kan få bort celluliter helt och hållet och resultaten varierar.

Hur fungerar en cellulit massagemaskin?

En cellulit massagemaskin fungerar genom att använda vibrationer och rullande rörelser för att stimulera blodcirkulationen i huden och underhudsfettet. Detta kan bidra till att minska hur mycket celluliterna syns.

Bästa cellulit massagemaskinen

Bästa cellulit massagemaskinen – så hittar du den

Hur effektiv den är

En massagemaskins effektivitet är utan tvekan den viktigaste faktorn att titta på. En effektiv maskin bör kunna:

 • Minska synligheten av celluliter
 • Förbättra blodcirkulationen
 • Bidra till en fastare och mjukare hud

Dessa resultat ska vara mätbara och konsekventa. Så, hur mäter man effektiviteten? Det bästa sättet att avgöra detta är genom att läsa recensioner från andra. Har de märkt en förbättring efter att ha använt maskinen? Hur länge tog det för dem att se resultaten? En del recensenter laddar till och med upp sina före- och efter-bilder!

Hur lätt den är att rengöra

Hygien är absolut nödvändigt, särskilt med en maskin som kommer i kontakt med din hud regelbundet. En maskin som är svår att rengöra kan bli en grund för bakterier att växa på, vilket i sin tur kan leda till irritation i huden.

Här är några punkter att överväga när det gäller rengöring:

 • Är maskinens delar lätta att ta isär för rengöring?
 • Krävs det speciella verktyg för att rengöra den?
 • Är det några delar av maskinen där smuts kan fastna och sedan svårt att komma åt?

Vilka tillbehör du får med

Tillbehör kan göra din massagemaskin mer mångsidig och ge mer värde för pengarna. Några tillbehör att titta efter inkluderar:

 • Olika massagehuvuden för olika typer av massage
 • Ett bärfodral för när du ska ta med dig den
 • Rengöringsverktyg

Kom ihåg att tillbehör inte nödvändigtvis gör maskinen bättre. Det är viktigare att maskinen är effektiv och lätt att rengöra än att den kommer med en massa extra prylar som du kanske aldrig kommer att använda.

Cellulit massagemaskin bäst i test

 • Bästa cellulit massagemaskin: Beurer cellulit massage
 • Nr 2: InnovaGoods 5-in-1 cellulit massageapparat

Till topplistan!

Cellulit massagemaskin test

Cellulit massagemaskin test – så gjorde vi

För att påbörjade vårt cellulit massagemaskin test tog vi en titt på marknaden. I de flesta tester hittar vi hundratals produkter direkt, men så var faktiskt inte fallet den här gången. Men efter någon timmes research hade vi plockat fram två modeller som var omtyckta av sina kunder.

Vi tittade sedan igenom de utvalda modellernas produktbeskrivningar och recensioner från tidigare kunder. Utifrån informationen vi hittade i de skrev vi sedan våra egna recensioner om massagemaskinerna. Här jämförde vi de också med varandra så att vi kunde utse en testvinnare.

Källor