Flytande rouge bäst i test

Flytande rouge bäst i test 2023 – läs INNAN ditt köp!

Matilda Niklasson

Är du sugen på flytande rouge bäst i test? Då är detta stället för dig! I den här artikeln listar vi de allra bästa flytande rougerna för dig och dina behov.

Krämrouge har blivit otroligt populärt på senaste – och med bra anledning. En bra flytande rouge ger otroliga resultat som dessutom håller riktigt länge. Nedan hittar du de allra bästa varianterna!

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Flytande rouge bäst i test

1. Lumene liquid blush

2. By Terry 

3. Max Factor miracle pure

Prisklass: Medel

Prisklass: Premium

Prisklass: Billig

Lumene liquid blush – bäst i test!

En rosa flaska liquid blush från Lumene

Den här flaskan liquid blush från Lumene tar priset som “bäst i test” med hästlängder! Den ger hyn en både skimrande och ljus färg som ingen kan motstå! Den innehåller nordiska hjortron och en ljusreflekterande färg.

Rougen byggs enkelt på för en ännu mer påtaglig effekt. Lumene har även tänkt på en av de viktigaste sakerna med hudprodukter – att återfukta! Den ger huden en otrolig lyster samtidigt som den hjälper till med fukten, vad mer kan man önska sig?

Bäst premiumval: By Terry

En flaska flytande blush från By Terry

Den här krämrougen från By Terry ger en otrolig utstrålning efter applicering! Precis som andra krämrouger har även By Terry tänkt på dess återfuktande förmåga. Den återfuktar hela dagen och ger en otroligt vacker lyster!

Trots att den täcker för att tillåta byggande så har den ändå en naturlig finish. Efter applicering får huden en mer jämn ton, samtidigt som skavankerna lyckas döljas. Allt detta medan huden fortfarande återfuktas och ser strålande ut!

Bäst budgetval: Max Factor Miracle Pure

En vegansk krämrouge från Max Factor

Den här krämrougen från Max Factor är av det lite billigare slaget. Trots prislappen får det ändå till en vacker rosig färg på kinderna. Den har dessutom hyfsade återfuktningsförmågor för att huden ska må så bra som möjligt efter regelbunden användning.

Formulan är riktigt lättarbetad och finns i en rad olika nyanser. Allt från små skillnader i lyster till väldig skillnad. Förutom det är formulan helt vegansk, och dessutom nominerad i Swedish Beauty Awards 2023! En riktigt prisvärd krämrouge helt enkelt!

Vanliga frågor

Hur applicerar man flytande rouge?

Ta det flytande rouget på fingrarna och dutta ut den önskade mängden på kindens högsta punkt. Sedan fortsätter du dutta med fingret för att blanda ut det på kinderna. Värmen från fingrarna får ut rougen på ett snyggt sätt!

Vad är liquid blush?

Liquid blush är precis som det låter – en flytande blush! Texturen är ofta lätt och gör det väldigt lätt att applicera till skillnad från vanlig rouge.

Hur mycket kostar en krämrouge?

En krämrouge kostar mellan 100kr och 400kr. Prislappen är helt beroende på vilket märke du vill ha, och det är ofta inte jättestor skillnad i dess kvalitet.

Bästa krämrougen

Hur väljer man den bästa krämrougen?

Det är absolut svårt att välja den bästa krämrougen, det var ju därför vi satte ihop vår topplista! Om du mot förmodan inte hittat något för dig i den kommer här lite tips på vägen till ditt val.

Effekt

Välj en krämrouge som passar just det du söker. Om du söker en mycket liten skillnad får du titta efter en sådan nyans. Om du å andra sidan söker en med mycket lyster bör du leta efter en mer intensiv ton.

Går det att bygga på?

Det är otroligt viktigt att den flytande rougen går att bygga på! Du vet själv att det ofta slutar med att du bygger många lager på sminkningen för att få det att se bra ut. Oavsett om du planerar att bygga på rougen eller inte är det viktigt att du väljer en modell som gör det möjligt.

Prislapp

Det finns en anledning till att vi inte tog med den kultälskade modellen från Nars – den är alldeles för dyr! Vi tycker inte man ska behöva betala så mycket mer än 300kr för en flytande rouge – oavsett hur bra den presterar. Därför valde vi att endast ta med överkomligt prisade modeller i testet, som dessutom matchar marknadspriserna.

Vad säger andra?

Precis som vi rekommenderar att du såklart läser vår topplista och dess recensioner är det viktigt att göra ordentligt research innan du genomför ditt köp. Du kan exempelvis gå till olika lokala sminkbutiker och fråga om rekommendationer eller att få testa. Du kan också titta på kundrecensioner och vad olika influencers säger.

Liquid blush test

Hur gjorde vi vårt liquid blush test?

Vi inledde vårt liquid blush test med att försöka hitta några passande modeller. Det var faktiskt ganska svårt, eftersom att krämrouger är så pass nya på marknaden. Vi tittade i lite tidningar och andra tester för att slutligen hitta ett par produkter som vi tyckte kunde platsa.

Då läste vi på ordentligt om just de produkterna med hjälp av kundrecensioner och produktbeskrivningar. Med informationen som hittades i de satte vi ihop våra egna recensioner.

Sist men inte minst behövde vi sätta ihop en topplista också! Det gjordes efter att vi jämfört de olika modellernas förmågor. Bland annat jämförde vi dess effekt, prislapp och hur bra de presterat enligt andra.

Källor