Fotmask bäst i test

Fotmask bäst i test – läs INNAN ditt köp!

Matilda Niklasson

Letar du också efter fotmask bäst i test? Då har du hittat till rätt ställe! Vi listar nämligen de allra bästa fotmaskerna för att dina fötter ska må bra.

En exfolierande fotmask är ett bra sätt att inte bara få dina fötter att andas, utan också för att få till den där mjuka och lena känslan. Det kräver ytterst lite ansträngning och gör så otroligt mycket för fötterna. Nedan hittar du de bästa modellerna recenserade och rangordnade efter betyg.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar. Läs mer om vår annonspolicy här!

Fotmask bäst i test

1. Starskin

2. Kocostar

3. BeautyPro

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Starskin Magic Hour fotmask – testvinnare!

En strumpa som läggs på foten för att exfoliera den

Här snackar vi högkvalitativa fotmasker! Dess produktnamn “magic hour” är precis som det låter – magiskt. De är annorlunda på det sättet att de innehåller 35 botaniska ingredienser. Dessa ingredienser jobbar tillsammans för att exfoliera och samtidigt tillföra näring.

Sockorna tas enkelt på för att sedan vara på i 60 till 90 minuter. Efter det kommer den magiska effekten fram under de närmsta sju dagarna. Resultatet är betydligt bättre än vad vi först trodde, alla på kontoret testade dessa till slut!

Något dyrare fotmasker, men det är det värt!

Kocostar fotmask

Kocostar fotmask

Detta är en modell som lämpar sig bäst för torra fötter. Kocostar kanske du inte hört talts om tidigare, då det är ett koreanskt märke. De specialiserar sig nämligen på olika masker, och detta är en av deras bättre varianter.

Dessa behövde bara ligga på i 20 minuter för att resultatet skulle synas! Man behöver heller inte skölja fötterna efter användning, man masserar helt enkelt bara in det överblivna serumet.

Precis som tillverkarna själva nämner så tillför denna fotmask verkligen fukt på djupet. Det märks flera dagar efter användning att fötterna har fått nytt liv!

Beauty pro fotmask

Beauty Pro fotmask

Dessa blev vi faktiskt tipsade om av en kompis eftersom att de har en löstagbar tå. Det gör att dina målade naglar inte vattnas ut bara för att du ska ha fotmasken på.

Enligt oss är detta en mer svalkande fotmask som känns väldigt skön mot huden. Den rengör inte bara, utan ger också fötterna en svag doft av pepparmint och frukt!

Vår varmaste rekommendation till dig som har målat naglarna men ändå vill använda fotmask.

Last updated: 2024-04-23 06:21:32

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en fotmask?

En fotmask kostar normalt sett ungefär 50kr. Men det finns också varianter som hjälper fötterna på djupet, och dessa tenderar att kosta upp mot 200kr.

Tänk dock på att du bara behöver använda de dyrare modellerna en gång i veckan. De billiga behöver användas nästan dagligen.

Vad gör en fotmask?

En fotmask ska först och främst mjuklägga fötterna för att få bort hårdnader och hudavlagringar. Det som många masker gör också är att återfukta på djupet och ge näring till huden för långvariga resultat.

Bästa fotmasken

Hur väljer man den bästa fotmasken?

Alla förpackningar ser ju i princip likadana ut. Vi håller med! Det är ju därför det är så otroligt svårt att hitta den bästa fotmasken. Om du inte hittat något på topplistan kommer här lite tips inför ditt letande.

Vem är tillverkaren?

Det viktigaste är att titta på vem tillverkaren är. Vi rekommenderar att du helst väljer ett koreanskt märke. De lever verkligen upp till hypen och skapar grymma hälsoprodukter. Om du inte vet hur bra deras fotmask är kan du utgå från hur deras andra produkter är. Chansen är stor att de inte misslyckats med sin fotmask!

Hur ser recensionerna ut?

När man ska köpa hudvårdsprodukter är det viktigt att inte få tunnelseende när man tittar på recensionerna. Alla hudvårdsprodukter reagerar olika på olika människor. Men det är fortfarande en bra idé att se till att betygen överlag ser bra ut.

Kolla priset!

Priset är otroligt viktigt när det kommer till fotmasker. Du kan såklart köpa de riktigt billiga varianterna på ICA för 20kr, men de ger inga långvariga resultat. Priset på masken säger faktiskt ganska mycket. De billigare modellerna (10-50kr) ger resultat i en dag eller två. Dyrare modeller (50kr+) håller ibland resultatet i upp till en vecka.

Fotmask test

Hur gjorde vi vårt fotmask test?

Vi inledde vårt fotmask test med att fråga runt lite bland bekanta. Vilken fotmask tyckte de var bäst? Vi fick ganska blandad respons och beställde därför hem fem olika varianter.

Vi testade allihopa under en veckas tid och evaluerade sedan resultaten. Det slutade med att två av de helt enkelt inte platsade på topplistan. Då var det endast tre kvar, och för de skrev vi utförliga recensioner.

Sist men inte minst behövde vi sätta ihop bäst-i-test-listan också! Det gjordes efter att ha jämfört produkternas återfuktande förmågor, priser och ingredienser. Vi rangordnade de sedan från bäst till sämst.

Källor