Kabuki brush bäst i test

Kabuki brush bäst i test – hitta bästa kabuki borsten!

Susanne Blomsterqvist

Är du också ute efter kabuki brush bäst i test? Då har du hittat till rätt ställe! Nedan ser vi till att hitta den allra bästa kabuki borsten för dina behov! Dessutom har vi satt ihop en köpguide för att underlätta ditt vall ytterligare som du hittar i slutet av artikeln. Vad väntar du på då? Skrolla ner och hitta din borste redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Kabuki brush bäst i test

1. Sigma Beauty kabuki brush

2. By Bangerhead airbrushed

3. Maria Åkerberg kabuki borste

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Sigma Beauty kabuki brush – testvinnare!

En lång kabuki brush tillverkad av Sigma Beauty
Gediget skaft
Platt huvud
Jämn applicering

Den variant vi tycker presterade allra bäst i sminktesterna var den här från Sigma Beauty. Dess lyxiga känsla, ordentliga skaft och kompakta borste gör att vi utser den till kabuki brush bäst i test.

F80 flat är en mångsidig kabuki borste, men som främst används för foundation. Den gör dock jobbet bra oavsett om det är en kräm, flytande eller pressad foundation. Det platta borsthuvudet ger verkligen en jämn applicering överallt! Rekommenderas varmt av oss på The Beauty Room.

Bästa budgetval: By Bangerhead “airbrushed”

En svart kabuki borste tillverkad av Bangerhead
Går ner i sminkväskan
Mångsidig
Billig

Last updated: 2024-04-23 15:52:54

Det här är en kabuki-borste av det kortare slaget, men det gör den inte mindre effektiv för det. Man kan till och med se det som ett plus att den så smidigt går ner i väskan!

Det är en kabuki brush i klassisk utformning som är tillverkad med mycket mjuka syntetiska strån. De är satta riktigt tätt vilket gör borsten till en av de mest mångsidiga på marknaden. Den har inga problem med att applicera allt från foundation och puder till rouge och bronzer!

Mest högkvalitativ: Maria Åkerberg

En kabukiborste med bruna strån från Maria Åkerberg
Kvalitet på riktigt!
Lyxig
Jämnt & heltäckande resultat

Bara bilden visar på kvaliteten på den här kabukiborsten! Maria Åkerberg har verkligen lagt ordentlig tanke i materialvalen här, och det uppskattas. Det ger en lyxig känsla vid användning, och stråna gör den dessutom otroligt effektiv. Med den här får du en heltäckt och jämnt resultat varje gång.

Vanliga frågor

Vad är en kabuki-borste?

En kabuki-borste är en typ av sminkborste med en kort, tjockt packat borsthuvud med en platt botten. Den är designad för att applicera pulverprodukter såsom foundation och bronzer, på ett jämnt och heltäckande sätt över hela ansiktet.

Hur använder man en kabuki-borste?

Doppa borsten i sminket, skaka av lite från borsten, och applicera sedan produkten på huden med cirkulära rörelser. Dessa borstar är perfekta för att blanda olika produkter för ett naturligare reseultat.

Hur rengör man en kabukiborste?

Blöt borsten i varmt vatten, applicera en liten mängd milt schampo eller borstrengöring, och massera borsten för att ta bort sminkresterna. Skölj sedan borsten noggrant, pressa ur vattnet, och låt borsten lufttorka.

Kan man använda kabuki brushes för blöt foundation?

Även om kabuki brushes traditionellt används med pulver, kan de också användas med blöta foundations. Dock kräver det mer rengöring efteråt eftersom blöt foundation kan klumpa sig i borsten.

Bästa kabuki-borsten

Så väljer du den bästa kabuki borsten

Kvalitet på borsten

Börja med att titta på borstens kvalitet. Det som definierar en högkvalitativ borste är att den är mjuk, fyllig och inte tappar strån. En bra kabuki brush ska också ha tätt packade borsthår för att kunna plocka upp och fördela produkten jämnt.

Material

När det kommer till material finns det två huvudtyper av kabuki borstar: de gjorda av naturligt hår, och de gjorda av syntetiska fibrer.

Naturliga borstar har en skön känsla och är generellt bra för att blanda smink, men de kan vara mer känsliga och kräver en hel del skötsel. Dessutom ramlar stråna på dessa av snabbare än syntetiska, vilket gör de dyrare i det långa loppet. Syntetiska borstar å andra sidan, är ofta mer hållbara, allergivänliga och lättare att rengöra.

Form och storlek

Formen och storleken på din kabuki brush spelar också stor roll. En rund borste fungerar bra för generell applicering och blending, medan en platt kabuki borste ger mer precision och kan vara bra för applicering av foundation.

Märke

Sist men inte minst, varumärket kan ofta indikera produktens kvalitet. Det finns många väl omtyckta märken som erbjuder utmärkta kabuki borstar. Bara för att nämna några; Maria Åkerberg, Lyko, RMS Beauty och By Terry.

Kabuki borste bäst i test

  • Bästa kabuki borsten: Sigma Beauty F80
  • Nr 2: By Bangerhead kabuki brush
  • Nr 3: Maria Åkerberg kabuki brush
Kabuki brush test

Så gjordes vårt kabuki brush test

För att påbörja vårt kabuki brush test tog vi en titt på utbudet. Vi hittade ganska snabbt de mest populära modellerna och började läsa på mer ingående om de. Med hjälp av dess beskrivningar och recensioner kunde vi bilda oss en bra överblick. Utifrån den information vi hittat i texterna skrev vi sedan våra egna recensioner.

För att avsluta hela artikeln satte vi också ihop vår kabuki brush bäst i test lista. Den skrevs efter att borstarna jämförts med kriterier som effektivitet, hållbarhet och prislapp.

Källor