Kräm bronzer bäst i test

Kräm bronzer bäst i test – hitta bästa cream bronzern!

Susanne Blomsterqvist

Letar du också efter kräm bronzer bäst i test? Då har du kommit till rätt artikel! Nedan har vi letat fram den bästa cream bronzern utefter en rad olika behov. Dessutom har vi satt ihop en köpguide för att underlätta ditt val ytterligare – den hittar du i slutet av artikeln. Vad väntar du på? Kolla in topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Kräm bronzer bäst i test

1. Anastasia Cream bronzer

2. Max Factor miracle sheer gel bronzer

3. Lancome soleil bronzer med SPF50

Bäst i test

Bäst budgetval

Bäst med solskydd

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Anastasia kräm bronzer – bäst i test!

En öppen burk med brun cream bronzer tillverkad av Anastasia Beverly Hills
Finns i många färger
Lätt att använda
Ser naturlig ut

Den här burken från Anastasia är den vi utser till kräm bronzer bäst i test! Den känns inte alls när den ligger på huden och ger ett resultat som ser riktigt naturligt ut.

Med sin matta finish kan man dessutom bygga sin sminkning med bronzern. Krämigheten är dessutom helt perfekt, vilket gör att den inte känns kletig på huden. Konsistensen gör det dessutom möjligt att använda den som contour eller bronzer – vad man än föredrar!

Bästa billiga: Max Factor “Miracle Sheer gel bronzer”

En brun flaska med svart lock som innehåller miracle sheer gel bronzer tillverkad av Max Factor
Lätt att bygga
Stift-format gör den lätt att applicera
Billig

Den här budget-bronzern har en riktigt schysst krämig formula som sitter på länge. Ibland känns det dock lite väl kletig vilket gör att man måste rätta till sminkningen. I övrigt är det en gel bronzer som ger kinderna ett strålande utséende!

Om du använt en contour stick tidigare vet du hur bra format det är att ha ett skruvbart stift – det har även Max Factor tänkt på. Med stiftet applicerar man lätt bronzern, även på toan på jobbet eller i skolan. Vi på The Beauty Room rekommenderar denna varmt!

Bäst för sommaren: Lancome “Soleil” bronzer

En tub med kräm bronzer tillverkad av Lancome som kallas "Soleil" och som har SPF50
SPF50
Smart design i lådan
Täcker även de riktigt tunna hårfästena

Detta är ingen riktig kräm bronzer per se, tan snarare en BB-cream, men vi tyckte den platsade på listan i alla fall! Den är perfekt för sommarmånaderna eftersom den har en solskyddsfaktor (SPF50). Dess fylliga och mjuka konsistens gör att huden ser strålande ut! Den perfekta släta ytan som skapas på huden är ytterligare ett plus – Lancome har verkligen tänkt till här!

Vanliga frågor

Vad är en kräm bronzer?

Kräm bronzer är en sminkprodukt som används för att ge huden en solkysst, varm ton. Den har en krämig konsistens vilket gör den enkel att applicera och blanda ut, samtidigt som den ger ett naturligt och lyster-givande resultat.

Hur applicerar man kräm bronzer?

Kräm bronzer appliceras bäst med en borste eller med fingrarna. Applicera produkten på de områden av ansiktet som naturligt träffas av solen, som pannan, kindbenen, och näsryggen. Blanda sedan ut produkten noggrant för att skapa en mjuk och naturlig blandning.

Kan man använda kräm bronzer på fet hud?

Ja, kräm bronzer kan användas på fet hud. Dock är det viktigt att välja en produkt som är oljefri för att undvika att huden blir alldeles för blank. En mattande primer under kan också hjälpa till att hålla huden matt under dagen.

Vilken färg ska jag välja på min cream bronzer?

Färgvalet på en cream bronzer ska förstås matcha din hudton. Om du har en ljus hudton, bör du välja en ljus- till medelnyans på bronzern. Om du har en medium till mörk hudton, borde du välja en medium till mörk bronzer. Kom ihåg att det är bäst att välja en bronzer som har varma undertoner för att skapa den naturliga “solkyssta” effekten.

Bästa cream bronzer

Så hittar du den bästa cream bronzern

1. Konsistens

För att få ett naturligt resultat är det viktigt att bronzern har rätt konsistens. En kräm bronzer bör vara mjuk, krämig och lätt att applicera. Den ska inte vara för fet eller för torr, utan snarare kännas som en “förlängning” av din egen hud.

2. Hur bra den sitter på

En annan faktor att tänka på är hur bra bronzern sitter på huden. Du vill ha en produkt som varar hela dagen, oavsett om du har en lång arbetsdag eller är ute på stan. En bra bronzer ska inte flagna eller blekna under dagen, utan behålla sin lyster och färg.

3. Hur den blandas med övrigt smink

En högkvalitativ bronzer ska kunna blandas smidigt med dina andra sminkprodukter. Den bör fungera bra tillsammans med foundation, rouge och highlighter, och inte skapa ett kakigt slutresultat. Testa därför alltid kräm bronzern med ditt andra smink innan du gör ditt köp.

4. Färg och underton

Din hudton och underton spelar stor roll när det kommer till att välja rätt cream bronzer. Om du har en varm underton, bör du välja en med guldiga eller “peachy” toner. Om du har en kall underton å andra sidan, bör du gå välja en variant med rosa eller neutrala toner. Försök att hitta en bronzer som kompletterar din hudfärg, inte jobbar emot den!

5. Ingredienser

Glöm inte att titta på ingredienserna i bronzern. Du vill såklart undvika produkter som innehåller skadliga kemikalier. Leta därför efter bronzers som endast innehåller naturliga och hudvänliga ingredienser.

Cream bronzer bäst i test

  • Bästa cream bronzer: Anastasia cream bronzer
  • Nr 2: Max Factor “Miracle sheer gel bronzer”
  • Nr 3: Lancome “Soleil” bronzer

Till topplistan!

Kräm bronzer test

Kräm bronzer test – så gjorde vi

Vi påbörjade vårt kräm bronzer test med att helt enkelt titta på marknaden – vad finns där ute? Ganska snabbt hittade vi några populära och omtyckta produkter – de fick det bli! Vi läste sedan igenom ungefär ett femtiotal olika kundrecensioner och produktbeskrivningar om produkterna. Med hjälp av den information vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner om alla bronzers.

Källor