Kräm bronzer bäst i test

Kräm bronzer bäst i test – 3 bästa cream bronzers!

Susanne Blomsterqvist

En kräm bronzer, eller cream bronzer som det heter på Engelska är en trendig typ av bronzer med krämig formula. Det gör att man lättare täcker huden och den smälter in i huden på ett annat sätt än en vanlig bronzer. I den här artikeln utforskar vi marknadens 3 bästa kräm bronzers och jämför deras effektivitet, recensioner och formulas. Dessutom svarar vi på frågan om vilken cream bronzer som är bäst i test!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Kräm bronzer bäst i test

Bäst i test: Anastasia kräm bronzer

Anastasia Cream bronzer
Finns i många färger
Lätt att använda
Ser naturlig ut

Den här burken från Anastasia är den vi utser till kräm bronzer bäst i test! Den känns inte alls när den ligger på huden och ger ett resultat som ser riktigt naturligt ut.

Med sin matta finish kan man dessutom bygga sin sminkning med bronzern. Krämigheten är dessutom helt perfekt, vilket gör att den inte känns kletig på huden. Konsistensen gör det dessutom möjligt att använda den som contour eller bronzer – vad man än föredrar!

Bästa billiga kräm bronzer: Max Factor “Miracle Sheer gel bronzer”

Max Factor “Miracle Sheer” gel bronzer
Lätt att bygga
Stift-format gör den lätt att applicera
Billig

Den här budget-bronzern har en riktigt schysst krämig formula som sitter på länge. Ibland känns det dock lite väl kletig vilket gör att man måste rätta till sminkningen. I övrigt är det en gel bronzer som ger kinderna ett strålande utséende!

Om du använt en contour stick tidigare vet du hur bra format det är att ha ett skruvbart stift – det har även Max Factor tänkt på. Med stiftet applicerar man lätt bronzern, även på toan på jobbet eller i skolan. Vi på The Beauty Room rekommenderar denna varmt!

Bäst för sommaren: Lancome “Soleil” bronzer

Lancôme “Soleil” bronzer
SPF50
Smart design i lådan
Täcker även de riktigt tunna hårfästena

Last updated: 2024-04-23 15:12:48

Detta är ingen riktig kräm bronzer per se, tan snarare en BB-cream, men vi tyckte den platsade på listan i alla fall! Den är perfekt för sommarmånaderna eftersom den har en solskyddsfaktor (SPF50). Dess fylliga och mjuka konsistens gör att huden ser strålande ut! Den perfekta släta ytan som skapas på huden är ytterligare ett plus – Lancome har verkligen tänkt till här!

Bästa cream bronzern

Hur väljer man den bästa cream bronzern?

Att välja den bästa cream bronzern är mer än att bara titta på konsistensen. Nedan är en lista över kriterier som är viktiga inför valet av kräm bronzer, dessa inkluderar konsistens, hur bra den sitter, blandningsförmåga, färg och ingredienser.

  • Konsistens: För att få ett naturligt resultat är det viktigt att bronzern har rätt konsistens. En kräm bronzer bör vara mjuk, krämig och lätt att applicera. Den ska inte vara för fet eller för torr, utan snarare kännas som en “förlängning” av din egen hud.
  • Hur bra den sitter: En annan faktor att tänka på är hur bra bronzern sitter på huden. Du vill ha en produkt som varar hela dagen, oavsett om du har en lång arbetsdag eller är ute på stan. En bra bronzer ska inte flagna eller blekna under dagen, utan behålla sin lyster och färg.
  • Blandningsförmåga: En högkvalitativ bronzer ska kunna blandas smidigt med dina andra sminkprodukter. Den bör fungera bra tillsammans med foundation, rouge och highlighter, och inte göra sminkningen kakig. Testa därför alltid kräm bronzern med ditt andra smink innan du gör ditt köp.
  • Färg: Din hudton och underton spelar stor roll när det kommer till att välja rätt cream bronzer. Om du har en varm underton, bör du välja en med guldiga eller pärsika-liknande toner. Om du å andra sidan har en kall underton, välj en variant med rosa eller neutrala toner. Försök att hitta en bronzer som kompletterar din hudfärg, inte jobbar emot den!
  • Ingredienser: Leta efter bronzers som endast innehåller naturliga och hudvänliga ingredienser.

Vad är en kräm bronzer?

En kräm bronzer är en sminkprodukt som används för att ge huden en solkysst, varm ton. Den har en krämig konsistens vilket gör den enkel att applicera och blanda ut, samtidigt som den ger ett naturligt och lystergivande resultat.

Hur applicerar man kräm bronzer?

Kräm bronzer appliceras bäst med en borste eller med fingrarna. Applicera produkten på de områden av ansiktet som naturligt träffas av solen, som pannan, kindbenen, och näsryggen. Blanda sedan ut produkten för att skapa en mjuk och naturlig blend.

Kan man använda kräm bronzer på fet hud?

Ja, kräm bronzer kan användas på fet hud. Dock är det viktigt att välja en produkt som är oljefri för att undvika att huden blir alldeles för blank. En mattande primer under kan också hjälpa till att hålla huden matt under dagen.

Vilken färg ska jag välja på min cream bronzer?

Färgvalet på en cream bronzer ska förstås matcha din hudton. Om du har en ljus hudton, bör du välja en ljus- till medelnyans på bronzern. Om du har en medium till mörk hudton, borde du välja en medium till mörk bronzer. Kom ihåg att det är bäst att välja en bronzer som har varma undertoner för att skapa den naturliga “solkyssta” effekten.

Kräm bronzer test

Kräm bronzer test – så gjorde vi

Vi påbörjade vårt kräm bronzer test med att helt enkelt titta på marknaden – vad finns där ute? Ganska snabbt hittade vi några populära och omtyckta produkter – de fick det bli! Vi läste sedan igenom ungefär ett femtiotal olika kundrecensioner och produktbeskrivningar om produkterna. Med hjälp av den information vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner om alla bronzers.

Källor