Lash lift hemma bäst i test

Lash lift hemma bäst i test – hitta bästa lash-liften!

Susanne Blomsterqvist

Är även du ute efter lash lift hemma bäst i test? Då har du tagit dig till rätt sajt! I den här artikeln visar vi dig den bästa lash-liften utefter just dina behov. Dessutom har vi satt ihop en kort köpguide för dig som inte hittar ett alternativ som passar – som hittas i slutet av artikeln. Skrolla ner och hitta din favorit redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Lash lift hemma bäst i test

1. Maybelline "falsies" lashlift

2. Essence "lash like a boss"

3. Lemoites lash lift curler

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Maybelline “falsies” lash lift – bäst i test!

En öppnad flaska lashlift mascara från Maybelline
Vattenfast
Bra lyft
Oftalmologiskt testad

Maybelline är kända för sina otroliga mascaror, och även den här imponerar på oss. Med rätt snits lyckas den fånga upp fransarna ända från roten och lyfta dem uppåt, vilket skapar ett riktigt vackert resultat!

Den oftalmologiskt testade formulan är anpassad för känsliga ögon och gör att du slipper kletet under dagen. Borsten i sig är det som verkligen utmärker mascaran dock. Den lyckas verkligen fånga upp fransarna från roten och på så sätt låter användaren lyfta upp fransarna effektivt. Fantastiskt vackert resultat efteråt!

Bästa billiga: Essence “Lash like a boss”

En gul tub mascara från Essence för att lyfta ögonfransarna
Bra borste
Billig
Otroligt resultat

Last updated: 2024-04-15 17:16:17

En lite billigare variant är den här från Essence. Det innebär dock inte att den ger dåligt resultat, snarare raka motsatsen! Den lyfter fransarna direkt med hjälp av den otroligt välutformade borsten. Den har en böjd design som följer ögonfransarnas form. Det gör att ögonen sedan ser större och öppnare ut. En varm rekommendation till dig som vill spara lite pengar!

Bästa lash lift böjaren: Lemoites

En rosa ögonfransböjare som hjälper till att lyfta upp fransarna
Långvarigt resultat
Mjuk dyna
Lyfter och separerar fransarna

För dig som inte alltid vill använda mascara för att få till ett lash lift hemma är den här böjaren från Lenoites ett bra alternativ. Det är inte bara en vanliga ögonfransböjare utan kan snarare klassas som en lash-lift med fantastiska resultat!

De mjuka dynorna på toppen fångar upp och separerar fransarna för att sedan ge de ett ordentligt lyft. Detta resultat håller sedan hela dagen trots svett på ögonlocken och användning av mascara. En riktigt favorit hos oss på The Beauty Room!

Vanliga frågor

Hur mycket kostar lash lift hemma?

Beroende på om du vill ha ett lash lift kit eller bara en lash lift mascara kan priserna variera enormt. Ett kit kostar omkring 500kr, medan en mascara kostar under 200kr.

Bästa lash-lift-produkterna

Så hittar du den bästa lash-lift-produkten

Att hitta den bästa lash-lift-produkten för hemmabruk är en knepig uppgift. Vi har valt att inte ta med kitten som marknadsförs på sociala medier eftersom vi bara inte kan stå bakom de. De förstör ofta mer än de ger. Istället har vi valt att ta med mascaror och ögonfransböjare som gör jobbet riktigt effektivt på vår topplista. Om du inte hittat något du gillar där kommer här lite tips på hur du ska tänka;

Säkerhet?

När du väljer en lash lift för hemmabruk är säkerheten alltid det första att tänka på. Produkten du väljer ska vara säker att använda på dina ögonfransar och inte orsaka irritation. Titta efter produkter som är fria från hårda kemikalier och helst dermatologiskt testade. Du vill också ha produkter som är lätta att applicera för att inte kleta in det i ögonen. Kolla också om produkten du väljer är allergivänlig – speciellt viktigt om du har känsliga ögon.

Effektivitet

Effektivitet är såklart bland det viktigaste när du väljer en lash lift för hemmabruk. Den bästa lash lift-produkten bör ge dig resultat som faktiskt håller. Du vill ha en produkt som ger ett tydligt lyft och böjning av fransarna som håller på riktigt. En snabb titt på recensionerna kan hjälpa dig att bedöma hur effektiv produkten faktiskt är.

Pris

Även om du vill ha kvalitet, vill du inte tömma plånboken. Jämför priser mellan olika lash lift-produkter och se till att få ordentlig valuta för pengarna. Dyra produkter är inte alltid bättre!

Recensioner

Ta dig tid att läsa recensioner och titta på före-och-efter bilder för att få en känsla av vad du kan förvänta dig av produkten. Vi rekommenderar att du kikar hos Lyko, där hittar man nästan alltid kundrecensioner med bilder och långa texter.

Kan man göra ett riktigt lash lift hemma?

Självklart! Men sådana produkter är faktiskt inget vi kan stå bakom. Att inte veta vad man håller på med leder ofta till dåliga resultat eller till och med skador på fransarna. Här är en video vi hittade när Linnea testar ett sådant kit;

Lash lift hemma test

Så gjorde vi vårt lash lift test

Vi började vårt lash lift test med att välja ut en handfull produkter. Dessa valdes med omsorg ut beroende på hur bra recensioner de fått av sina kunder. Med hjälp av det vi läst i kundrecensioner och produktbeskrivningar skrev vi sedan våra egna recensioner om produkterna.

Källor