Lumene foundation bäst i test

Lumene foundation bäst i test – hitta bästa foundation från Lumene!

Susanne Blomsterqvist

Är även du ute efter Lumene foundation bäst i test? Då har du kommit till rätt sajt! Nedan utnämner vi nämligen vilka som är de bästa foundations från Lumene. Dessutom har vi satt ihop lite tips för att underlätta ditt val lite ytterligare – de hittar du mot slutet av artikeln.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Lumene foundation bäst i test

1. Lumene "Blur 16h" foundation

2. Lumene "Matte-oil control" foundation

3. Lumene serum-foundation

Bäst i test

Bäst för oljig hy

Mest nytänkande

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Våra andra tester av foundations:

Lumene “Blur 16h” foundation – bäst i test!

En beige tub med silvrigt lock som innehåller en foundation tillverkad av märket "Lumene" som heter "Blur 16h"
Hög täckning
Återfuktande formula
Halvmatt finish
Vegansk
Endast SPF 15

Lumene’s “Blur 16h” är den vi nu utser till titeln som Lumene foundation bäst i test. Det första som slår en när man provar den är den krämiga konsistensen som glider på huden och ger en bra täckning direkt. Med denna foundation behöver man aldrig oroa sig över ojämnheter eller synliga porer. Ditt ansikte får en halvmatt finish som ser felfri ut och som, enligt produktnamnet, håller i hela 16 timmar.

Men vad som verkligen gör den speciell är innehållet. Med rent nordiskt källvatten blir huden återfuktad samtidigt som nordisk ljung vårdar och mjukgör. Formulan är inte bara högpresterande utan även snäll mot huden. Den har också en “utsuddande” teknik som dessutom gör att fina linjer försvinner och huden ser jämn och slät ut.

Ett stort plus från oss på The Beauty Room är att de dessutom valt att göra den vegansk!

Lumene’s “Blur 16H” foundation levererar verkligen på alla punkter. Den ger en riktigt täckt look som sitter kvar hela dagen, samtidigt som den vårdar huden med nordiska ingredienser. Om det finns något att önska, skulle det vara en högre solskyddsfaktor. Men överlag tycker vi på TheBeautyRoom.se den är riktigt bra, dessutom överkomligt prisad!

Bäst för oljig hy: Lumene “Matte-oil control” foundation

En rosa och ljusblå tub med foundation tillverkad av märket "Lumene" som heter "Matte-oil control"
Oljefri formula
Heltäckande finish
Långvarig matt effekt
Återfuktande ingredienser
Kan kännas för matt ibland

Deras “Matte Oil-Control” foundation imponerar på oss med sin oljefria, men samtidigt heltäckande formula. Är du ute efter en foundation som ger en matt finish hela dagen? Då kan detta verkligen vara produkten för dig. Med en blandning av nordiskt älggräs och nordiskt källvatten har den dessutom den balans och återfuktning huden vill ha. Samtidigt garanterar det ultrafina pigmentpudret och mattande ämnen att hyn ser fräsch ut, utan oljig glans.

Detta är enligt oss en riktigt bra foundation för fet eller kombinerad hy. Den lätta konsistensen smälter lätt in i huden och är riktigt lätt att applicera.

Lumene’s “Matte Oil-Control” foundation är en utmärkt produkt för att få en matt look, utan att behöva slopa återfuktningen. Med ingredienser som nordiskt älggräs och källvatten, kan du förvänta dig en foundation som håller din hy balanserad och fräsch hela dagen.

Mest nytänkande: Lumene “Invisible Illumination”

En beige flaska med vit kork som innehåller en serum-foundation tillverkad av märket "Lumene" som heter "Invisible illumination serum foundation"
Återfuktar effektivt
Ger strålande lyster
Vegansk
Förbättrar hudtonen
Lite dyr

Lumene’s “Instant Glow Beauty Serum” har tagit skönhetsvärlden med storm. Det är nämligen en kombination mellan ett serum och en foundation!

Serumet är framtaget med nordisk mjölkört som ger en fantastisk lyster. Dessutom är nordiska alger och E-vitamin tillsatta för att ge optimal återfuktning. Dessa ingredienser ser till att huden inte bara ser bra ut utan också känns hälsosam och återfuktad.

Resultatet? Ett ansikte som ser naturligt och fräscht ut, med en jämnare hudton som strålar! Inte nog med det, serum-foundationen är dessutom vegansk!

Sammanfattningsvis erbjuder Lumene “Instant Glow Beauty Serum” mer än bara smink; det är en två-i-en-lösning som tar hand om din hud samtidigt som den har en foundations täckande egenskaper. Du får tänka på den när du tittar på priset – du slipper faktiskt köpa Lumene-serum i så fall!

Bäst foundation från Lumene

Så väljer du bäst foundation från Lumene

Hur bra den täcker

När det kommer till foundation är täckningsgraden en av de viktigaste faktorerna att ha i åtanke. Lumene erbjuder såklart foundations med olika täckningsgrader, från lätt till full täckning. En lättare täckning ger en mer naturlig sminkning, medan en full täckning kan hjälpa till att dölja ojämnheter, ärr och andra brister.

Ditt val ska därför baseras på vad just du behöver. Om du föredrar en sminkning som inte ser tillgjord ut, kan du välja en foundation med lätt täckning. Men om du vill ha en fläckfri finish eller dölja hela områpden, kan en fullt täckande foundation vara det bättre valet.

Om den passar din hudtyp

Inte alla foundations passar för allas hud. Det är viktigt att välja en foundation från Lumene som passar just din hudtyp. Till exempel, om du har torr hud, kan en återfuktande eller lystergivande foundation vara bäst, medan fet hud kan dra nytta av en matt finish. Dessutom finns det foundations som är särskilt framtagna för känslig hud eller hud med akne, vilket kan hjälpa till att minimera irritationen.

Jämför priset per milliliter!

Det är inte rättvist att bara titta på prislappen när man jämför priserna på Lumenes foundations. Därför rekommenderar vi att du istället jämför vad de kostar per milliliter. Det ger en faktisk bild i hur mycket man får för pengarna. Gör så här;

Pris per milliliter = pris / antal milliliter

ProduktPrisAntal milliliterPris per milliter
Foundation A209 kr30 ml~7 kr
Foundation B179 kr30 ml~6 kr
Foundation C369 kr30 ml12,30 kr
En tabell som visar hur man räknar ut vad en Lumene foundation kostar per milliliter
Lumene foundation test

Lumene foundation test – så gjorde vi

För att göra vårt Lumene foundation test tittade vi först och främst på vilka produkter som fanns där ute. Vi valde ut en handfull av de som fått bäst recensioner från sina kunder, de presterar ju såklart bäst.

Vi tog sedan en titt på de utvalda produkternas beskrivningar och recensioner. Utifrån det vi läst i de texterna sammansatte vi sedan våra egna recensioner.

Källor