Lumene serum bäst i test

Lumene serum bäst i test – hitta bästa serumet från Lumene!

Mikaela Höstfors

Är du också ute efter Lumene serum bäst i test? Då har du kommit helt rätt! Vi hjälper dig hitta det allra bästa serumet från Lumene. Dessutom går vi igenom hur du ska tänka när du letar efter Lumene-serum i slutet av artikeln. Så vad väntar du på? Kolla in topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Lumene serum bäst i test

1. Lumene glow boost serum

2. Lumene queching aqua serum

3. Lumene anti-wrinkle serum

Bäst i test

Bäst återfuktning

Bäst anti-age

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Lumene “Glow boost” serum – bäst i test!

En orange flaska med vitt lock som innehåller glow boost serum tillverkat av Lumene
Bra återfuktning
Fin lyster
Passar även känslig hy

Den produkt vi tycker är Lumenes bästa serum är den här som de kallar för “Glow boost essence”. Den smälter snabbt och enkelt in i huden utan att lämna en kladdig känsla. Därefter återfuktar den utan att irritera känslig hy.

Som namnet nämner ger den också en riktigt fin glow efter användning! Kan nästan liknas med en shimmer olja!

Bäst återfuktning: Lumene “Quenching aqua” serum

En blå flaska med vitt lock som innehåller Lumenes queching aqua serum
Bra återfuktning
Passar känslig hy
Vegansk

Lumenes quenching aqua serum har en otrolig effekt på känslig hud. Dessutom ger den huden en fantastisk återfuktning som gör att huden inte all känns lika stram och torr. Enligt Lumene själva ska den faktiskt verka som en antirynkkräm, men vi låter den biten vara osagd, vi såg ingen faktisk skillnad på den fronten.

Dessutom är formulan vegansk, och som pricken över i:et doftar den dessutom riktigt gott!

Lumenes bästa anti-age serum: Lumo Nordic Bloom

En rosa flaska med vit kork från Lumene som innehåller ett anti-wrinkle serum
Fin lyster som inte blir för mycket
Torkar in i huden snabbt
Anti-age

Ett annat av Lumenes serum som ger lysande effekt på huden är det här som de kallar “Nordic Bloom”. Lite sämre lyster än med Glow Boost-serumet, men ändå en härlig effekt på huden.

Det är ett anti-age serum som får ansiktsdragen att se fastare och jämnare ut. Dess lätta formula gör det också väldigt lätt att applicera och det torkar in på bara några få sekunder.

Det faktum att den dessutom är vegansk blir verkligen pricken över i:et! Vi kan inte göra annat än att rekommendera den varmt.

Vanliga frågor

Kan man använda Lumene-serum under sminket?

Ja, Lumene-serum kan definitivt användas under sminket. De är lätta och absorberas snabbt, vilket gör dem till en utmärkt bas för smink. Serumet hjälper till att återfukta och förbereda huden för smink, vilket kan hjälpa till att göra sminket jämnare och hålla längre.

Är du vidare intresserad av att göra research på Lumenes produkter? Kolla in vår Lumene mascara bäst i test lista!

Bästa Lumene serumet

Så väljer du det bästa serumet från Lumene

Letar du efter det perfekta serumet för att ge din hud det den förtjänar? Kanske har du hört talas om Lumene, det finska skönhetsmärket som är känt för sina naturbaserade, effektiva hudvårdsprodukter? Här har vi en grundlig guide för att hjälpa dig hitta det bästa Lumene-serumet som passar just dina behov. Vi tar en närmare titt på vad serumet gör, hur ingredienslistan ser ut, om det är veganskt och hur snabbt det torkar in i huden.

Vad just det Lumene serumet hör

Lumene erbjuder ett sortiment av serum som alla har olika egenskaper och fördelar. Beroende på dina specifika behov, kan du välja mellan:

  • Anti-rynkor: Lumene har flera anti-age serum, bland annat deras “Time Freeze” och “Nordic Bloom”. Om detta är det du söker rekommenderar vi att du tittar efter nyckelordet “anti-age” eller “anti-wrinkle” i produktbeskrivningarna.
  • Återfuktande: Lumene erbjuder en rad mycket återfuktande serum, allt från deras Glow Boost, till deras Aqua Hydra. Titta helt enkelt bara efter nyckelordet “återfuktande” i produktbeskrivningen.

Ingredienslistan

Vid val av ett serum är det viktigt att förstå vilka ingredienser som finns i den. Lumene är känt för att använda rena, nordiska ingredienser. Deras serum innehåller ofta:

  • Arktiskt källvatten: Rikt på mineraler, hjälper till att återfukta och fräscha upp huden.
  • Nordiska björnbär: Kända för sina antioxidativa egenskaper.
  • Rent arktiskt fjällvatten: För djup återfuktning.

Du kan läsa mer om Lumenes ingredienser och deras fördelar på Lumenes officiella hemsida.

Är Lumenes serum veganska?

Något som många konsumenter uppskattar med Lumene är att de erbjuder veganska alternativ. Majoriteten av deras serum är faktiskt veganska. Detta är inte bara bra för djuren, utan även för miljön!

Hur snabbt det torkar in

När du applicerar ditt serum, vill du inte att det ska ta en evighet att torka in. Lumenes serum är designade för att snabbt absorberas in i huden, så att du kan fortsätta med resten av din hudvårdsrutin. Generellt, ska Lumene serum torka inom några minuter. Men det skiljer sig förstås mellan de olika varianterna, så testa om torktiden passar dig innan du genomför ditt köp.

Lumene serum bäst i test

  • Bästa Lumene serum: Nordic Glow Boost
  • Nr 2: Lumene Nordic Hydra Aqua serum
  • Nr 3: Lumene Lumo Anti-wrinkle serum
Lumene serum test

Så gjorde vi vårt Lumene serum test

Vi påbörjade vårt Lumene serum test med att titta på vad Lumene hade att erbjuda helt enkelt. Sedan valde vi ut tre av de mest omtyckta serumen. Med hjälp av dess recensioner från tidigare kunder och produktbeskrivningar skrev vi sedan våra egna recensioner om alla serum.

För att avsluta artikeln satte vi till sist ihop själva topplistan också. Den skrevs efter att vi jämfört serumens förmågor och ingredienslistor.

Källor