Manikyrset bäst i test

Manikyrset bäst i test – läs INNAN ditt köp!

Johanna Skeppshage

Är du ute efter manikyrset bäst i test? Då är detta sajten för dig! I den här artikeln går vi nämligen igenom de bästa manikyrsetten för dig och dina behov. I slutet av artikeln hittar du även en kort köpguide samt svar på lite vanliga frågor.

Manikyr är en otrolig lyx som få har råd med. Om du däremot köper ett manikyrset kan du börja med det hemma! Det kan dessutom vara en bra idé med manikyr innan du börjar med gelnaglar.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för kjell.com, beautycos.se & pricerunner.se

Manikyrset bäst i test

1. Rubicson manikyrset

2. Le Mini Macaron manikyrset

3. BaByliss manikyrset

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Rubicson manikyrset – testvinnare!

Rubicson manikyrset

Det mest prisvärda manikyrsettet är det här från Kjell & Company’s egna märke Rubicson. Förutom själva elektriska nagelfilen ingår en hel del extraverktyg. Där ibland också 26 olika slipringar och 10 sliphuvud!

Fungerar utmärkt för att fila, polera och forma naglarna. Den ger verkligen salong-liknande naglar hemma!

Den klarade även av tuffare material som limrester och akrylnaglar om man slog på en annan inställning. Betydligt bättre prestanda än vi förväntat oss för den pengen!

Last updated: 2024-04-15 18:42:11

Le Mini Macaron manikyrset

Le Mini Macaron manikyrset

Detta manikyrset är av en lite högre prisklass, men det är väldigt mycket för pengarna! Tyvärr innehåller den ingen elektrisk nagelfil, men otroligt mycket annat. Detta settet passar bättre för dig som vill göra gelnaglar – det är det som är inkluderat.

Nageltorken är huvudnumret av kittet, och den fungerar riktigt bra. I sin snygga röda design får den naglarna att torka på bara någon minut!

I settet får du också med ett antal olika gel-lack, samtliga fungerade väldigt bra. Det enda vi önskar oss från det här manikyrsettet är ett billigare pris.

BaByliss manikyrset

BaByliss manikyrset

Detta manikyrset är för dig som verkligen bara vill fräscha till naglarna. Den innehåller nämligen bara de simplaste nagel-verktygen, men de är högkvalitativa!

Settet innehåller en pincett, en nagelsax och en nagelklippare. Samtliga verktyg är tillverkade i rostfritt stål och tål därför en del stryk.

Absolut ett bra första set för dig som egentligen bara vill vårda naglarna. Du kan ju alltid uppgradera till en elektrisk nagelfil senare?

Vanliga frågor

Hur mycket kostar ett manikyrset?

Ett manikyrset behöver faktiskt inte kosta skjortan, men förvänta dig att betala omkring 400kr. Priserna skiljer sig enormt från märke till märke, och det är just vad du betalar för; märket.

Varför en elektrisk nagelfil?

En elektrisk nagelfil är otroligt smidigt för att fila naglarna. De flesta modeller inkluderar också väldigt många sliphuvud, vilket ger den perfekta slipningen på naglarna. Med en elektrisk modell är det dessutom otroligt lätt att forma naglarna.

Bästa manikyrsettet

Hur hittar man det bästa manikyrsettet?

Det är knepigt att hitta det bästa manikyrsettet – vi håller med! Först ska du ha klart för dig vilka verktyg du förväntar dig i settet. Sedan ska du välja det bästa settet som innehåller just de verktygen. Om du inte hittat detta på vår topplista kommer här lite tips inför ditt letande.

Vad innehåller det?

Det absolut viktigaste är att settet innehåller alla demdär verktygen just du vill ha. Vi rekommenderar att du väljer ett set som innehåller en elektrisk nagelfil. Du som inte testat en elektrisk variant tidigare kommer säkert tycka att det är ovärt, men så är verkligen inte fallet!

Om det innehåller just en elektrisk nagelfil rekommenderar vi att du hittar en modell med många sliphuvud. Chansen är stor att du inte kan köpa dessa separat, så se till att den innehåller alla du vill ha från början.

Hur svårt är det att hålla rent?

Vi rekommenderar endast manikyrset som är tillverkade i plast eller rostfritt stål. Du ska trots allt pilla i dina naglar med prylarna, de kommer oundvikligen bli smutsiga. När det händer är det skönt att ha produkter som enkelt kan rengöras utan att ta skada. Vi stoppar till och med in våra nagelprylar i diskmaskinen – en rekommendation!

Vad kostar det?

Vad manikyrsettet kostar är såklart något att ha i åtanke. Tänk på att du ofta betalar för märket när det kommer till skönhetsprodukter – så är även fallet denna gång. Du kan absolut få ett schysst set för så lite som 300kr, det behöver inte kosta så mycket!

Manikyrset test

Hur gjorde vi vårt manikyrset test?

Vårt manikyrset test började med att försöka hitta några passande produkter. Det gjordes helt enkelt genom att titta på vilka modeller som är extra populära. Vi beställde hem 3 produkter som var extra omtyckta av kunderna.

När varorna kommit började vi förstås testa de! Detta gjordes genom en mysig manikyr-session här på kontoret. Ganska snabbt framgick det vilka modeller som var lätta att använda, och vilka som var lite svårare. Efter användningen skrevs såklart recensioner om var och en.

Sist men inte minst rangordnades de utefter förmåga, pris och hur mycket man fick för pengarna.

Källor