Ögonbrynspenna tattoo bäst i test

Ögonbrynspenna tattoo bäst i test – läs INNAN ditt köp!

Susanne Blomsterqvist

Letar du också efter ögonbrynspenna tattoo bäst i test? Då har du hittat till rätt artikel! Vi hjälper dig nämligen hitta den allra bästa tattoo ögonbrynspennan.

En tattoo ögonbrynspenna är bättre än en vanlig ögonbrynspenna i den mån att den håller i upp till 48 timmar. Det är alltså mer av en semipermanent färg som på så sätt blir mer prisvärd för dig som använder penna varje dag.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar. Läs mer om vår annonspolicy här!

Ögonbrynspenna tattoo bäst i test

1. Maybelline ögonbrynspenna tattoo

2. L'Oreal paris UnbelievaBrow

3. Maybelline Tattoo brow ögonbrynspenna

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Maybelline ögonbrynspenna tattoo – testvinnare!

Maybelline ögonbrynspenna tattoo
Maybelline ögonbrynspenna tattoo

Maybellines ögonbrynspenna “tattoo brow” är enligt oss det bästa alternativet på marknaden just nu. De har även andra modeller, men just denna presterade extra bra. Den får dina ögonbryn att bli ifyllda med verkliga drag.

Förutom det faktum att den håller väldigt länge efter applikation har den några saker som skiljer den från andra varianter. Till exempel lyckades inte alls kladda till sig!

Det enda som vi ser är negativt med den här pennan är att den torkar ut ganska snabbt. I övrigt har den alla egenskaper vi söker!

L’Oréal Paris “UnbelievaBrow”

L'Oreal paris UnbelievaBrow
L’Oreal paris UnbelievaBrow

Denna variant från L’Oréal Paris kommer i lite mindre förpackning. Det gör dock att den inte hinner torka ut innan du använt upp den, vilket vi ser som ett plus. Dessutom kommer den till ett mycket överkomligt pris, så inget att klaga på där.

De själva säger att den håller upp till 48 timmar, och när vi testade stämde faktiskt den uppgiften! De har fått till en riktigt bra formula här som verkligen håller sig på ögonbrynen.

Maybelline tattoo brow ögonbrynspenna

Maybelline Tattoo brow ögonbrynspenna
Maybelline Tattoo brow ögonbrynspenna

Detta är en av de övriga modellerna från Maybelline vi pratade om tidigare. Enligt de själva ska den hålla i 36 timmar, vid vårt test höll den i ungefär 32. Notera att den endast testades av oss en gång.

Detta är en lite kletigare variant, och passar för dig som inte tänker använda pennan varje dag. Nämligen eftersom det är väldigt lite penna för pengarna. Den går inte att skruva upp – det du ser på produktbilden är det du får.

Trots det dyrare priset får den ändå en tredje plats på topplistan på grund av dess goda kvaliteter.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en tattoo-ögonbrynspenna?

En tattoo-ögonbrynspenna kostar 100-200kr. Priset fluktuerar beroende på nyans, hållbarhet och storlek på pennan. Titta dock på hur mycket vätska du får för pengarna, och inte bara titta på prislappen.

Vad skiljer en “tattoo” och en vanlig penna?

En så kallad “tattoo”-ögonbrynspenna håller betydligt längre än en vanlig ögonbrynspenna. Den fungerar dessutom på det sättet att den tonar ögonbrynen, så att du sedan kan torka bort det kletiga. Därefter sitter toningen i brynet och är vattenfast.

Bästa tattoo-ögonbrynspennan

Hur väljer man den bästa tattoo-ögonbrynspennan?

Det kan vara svårt att välja den bästa tattoo-ögonbrynspennan just för att utbudet är så pass litet. Om du inte hittat något som passar dig på topplistan kommer här en kort köpguide.

Titta på priset!

Oavsett vilken pryl du ska köpa är det viktigt att titta på prislappen. Inte bara så att du rör dig innanför din budget, utan också för att du ska få en så bra deal som möjligt. Vi rekommenderar endast modeller mellan 100kr och 200kr – dessa presterade bäst i våra tester. Billigare modeller räcker varken länge eller är vattenfasta.

Hur mycket får du?

Titta på hur mycket du faktiskt får. En del modeller är luriga, det ser ut som att du kan skruva ut mer, men så är inte fallet. Då har du egentligen bara fått en liten klick olja för en hundralapp…

Hur länge håller den?

Precis som med läppolja, är det allra viktigaste när det kommer till tattoo-ögonbrynspennor hur länge de faktiskt håller. Helst vill du att den ska hålla i 48 timmar, men du kan såklart nöja dig med allt över 24. Tänk själv hur mycket längre den håller om du slipper lägga på nytt varje dag! Då blev genast dendär lite dyrare modellen väldigt prisvärd.

Ögonbrynspenna tattoo test

Hur gjorde vi vårt test av tattoo-ögonbrynspennor?

Testet av tattoo-ögonbrynspennor började med att försöka hitta så många modeller som möjligt. Just i “tattoo”-kategorin finns det faktiskt inte så mycket att välja mellan. Vi hittade till slut 5 modeller och beställde hem de.

Testet utfördes med 3 kriterier i åtanke; pris, hållbarhet och hur snabbt de torkade ut. Vi applicerade därför ett lager och såg helt enkelt hur de höll på brynen. Därefter tittade vi på hur snabbt de torkade ut genom att helt enkelt kolla in de varje dag tills de var uttorkade.

Sist men inte minst behövde vi sätta ihop topplistan också. Det gjordes efter att alla modeller recenserats utförligt. Här plockade vi också bort två av de modeller vi tyckte var på tok för dåliga.

Källor