Rexona bäst i test

Rexona bäst i test – hitta bästa Rexona deon!

Mikaela Höstfors

ÄR du också ute efter Rexona bäst i test? Då har du hittat rätt artikel! Nedan hjälper vi dig hitta den allra bästa Rexona deon utefter dina behov. Dessutom besvarar vi alla de vanligaste frågorna i slutet av artikeln. Så vad väntar du på egentligen? Spana in topplistan du också!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Rexona bäst i test

1. Rexona invisible deodorant

2. Rexona maximum protection

3. Rexona deo med aloe vera

Bäst i test

Bästa Rexona deo-krämen

Bäst återfuktning

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Prisklass: Billig

Våra andra deodorant-tester:

Rexona “invisible” – bäst i test!

En svart och vit roll on deodorant tillverkad av Rexona som heter "invisible"
Missfärgar inte kläderna
Håller upp till 48 h
Effektivare ju mer du rör på dig

Last updated: 2024-04-23 05:29:04

Detta är enligt oss Rexonas bästa modell, och därför utser vi den till titeln Rexona bäst i test! Det är trots allt Rexonas mest populära deo av en anledning. Den ger skydd upp till 48 timmar samtidigt som den inte missfärgar kläderna.

Det som också skiljer den är Rexonas egenutvecklade “motionsense”-teknologi. Det betyder att den blir mer effektiv ju mer du rör på dig! En fantastisk deodorant som verkligen håller den dåliga lukten borta hela dagen.

Bästa Rexona deo-kräm: “Maximum protection”

En bred flaska deodorant-kräm för kvinnor tillverkad av Rexona som heter "maximum protection"
Riktigt effektiv i upp till 48 timmar
Håller även efter dusch
Återfuktande

Det här är en lite annorlunda satsning från Rexona, och är nämligen en deo-kräm. Det innebär att den läggs på innan man går och lägger sig. Sedan håller den hela nästa dag, trots att man duschar. Något vi var skeptiska till, men som faktiskt fungerar!

En otroligt effektiv deodorant-lösning som passar alla oss som glömmer det efter morgonduschen. Tyvärr dyrare än deras vanliga roll-ons, det är den enda negativa sidan vi kunde hitta med den i alla fall.

Bäst återfuktning: Rexona “Aloe vera”

En vit roll on antiperspirant stick tillverkad av Rexona som innehåller aloe vera
Bra återfuktning
Aloe vera
Fäster lätt

Rexonas bästa deodorant för återfuktning är med hästlängder den här med aloe vera! Det får huden att kännas otroligt fräsch och återfuktad efter applicering. Dessutom har den precis som Rexona Invisible – MotionSense-teknologin! Det innebär att den blir mer effektiv desto mer man rör på sig!

Förutom dess återfuktning ger den såklart också ett bra skydd mot doft och svett i upp till 48 timmar. Annars hade den ju inte varit med på topplistan, eller hur?

Vanliga frågor

Hur länge varar Rexona deodorant?

Nästan alla Rexona deodoranter är märkta med texten “upp till 48 timmar”. Den faktiska varaktigheten kan dock variera beroende på användarens aktivitetsnivå och mängd svett.

Innehåller Rexona deodorant aluminium?

Ja, vissa Rexona deodoranter innehåller aluminiumsalter, eftersom de hjälper till att hålla svetten i schack. Om du vill ha en aluminiumfri deodorant rekommenderar vi faktiskt andra märken istället.

Är Rexona deodorant cruelty-free?

Enligt information fram till September 2021 är Rexona inte certifierade som cruelty-free. Rexona är ett märke ägt av Unilever, hävdar att de arbetar aktivt för att minska och eliminera djurtester, men produkterna kan testas på djur där lagstiftningen kräver det.

Bästa Rexona deodoranten

Så väljer du den bästa Rexona deon

Återfuktning

En deodorant bör inte bara skydda mot svett och lukt. Den ska också agera återfuktande för huden. Rexona har en rad produkter som innehåller hudvänliga ingredienser för att hålla din hud mjuk och återfuktad. Därför ska du alltid välja en av deras produkter som innehåller aloe vera eller vitamin E, som är kända för sina återfuktande egenskaper.

Skyddets varaktighet

En bra deodorant ska ge dig långvarigt skydd. Rexona är kända för sin innovativa Motionsense teknologi, som aktiveras varje gång du rör dig och ger dig skydd i upp till 48 timmar. Om du är aktiv och behöver extra skydd, bör du verkligen välja en av deras produkter med motionsense.

Form av deodorant

Rexona deodoranter kommer i flera former, och valet mellan dem beror egentligen bara på vad du själv tycker om. Här är alla varianter de erbjuder;

  • Kräm: Krämer är lätta att applicera och kan vara särskilt bra för de med känslig hud, eftersom de ofta har en mjukgörande effekt.
  • Roll-on: Roll-on deodoranter är praktiska att ha med sig och lämnar en ren, fräsch känsla direkt efter användning.
  • Stick: Stick deodoranter är vanligtvis hårdare och ger en torr känsla, vilket är bäst för dig som svettas mer än genomsnittet.
Rexona deo test

Så gjorde vi vårt Rexona deodorant test

Vi började vårt Rexona deodorant test med att helt enkelt ta en titt på vad de erbjöd. Vi hittade några modeller som vi faktiskt själva testat innan, men valde också ut några utöver de som fått bra betyg från sina kunder.

Vi tog sedan hjälp av kundernas recensioner och produktbeskrivningar för att få en bättre uppfattning i hur alla deodoranterna faktiskt presterade. Utifrån det vi läst där skrev vi sedan våra egna recensioner om alla antiperspiranterna från Rexona.

Källor