Vitt nagellack bäst i test

Vitt nagellack bäst i test – hitta bästa vita nagellacket!

Johanna Skeppshage

Är du också ute efter vitt nagellack bäst i test? Då har du hittat till rätt sajt! Nedan letar vi fram det allra bästa vita nagellacket, men tar också med några varianter på vitt, med och utan glitter, eller med undertoner. Så vad väntar du på? Skrolla ner och kolla in topplistan!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika nailster.se

Vitt nagellack bäst i test

1. "Snow White"

2. "Pleasure"

3. "Coy"

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Nailster vitt nagellack – bäst i test!

En bild på en kvinnohand med målade vita toppar nagellack
Håller bra
Riktigt jämn färg
Bra för nail art

Den klassiska vita färgen som Nailster själva kallar för “Snow White” är den som tar hem priset som vitt nagellack bäst i test. Den har en överlägset tjock icke-genomskinlig nyans som är precis det – helt vit.

Appliceringen av Nailsters snow white är dessutom riktigt enkel med hjälp av borsten som hittas i locket. En klar favorit hos oss på The Beauty Room!

Bäst med glitter: Nailster “Pleasure”

Ett vit nagellack med glitterdetaljer i sig tillverkat av Nailster
Bra mängd glitter
Icke-transparent färg
Lätt att applicera

Last updated: 2024-04-23 15:52:52

För dig som vill ha lite glitter i det vita nagellacket är den här varianten från Nailster antagligen ditt bästa alternativ. En färg som inte kan lysas igenom och som innehåller en perfekt mängd glitter beskriver detta nagellacket på pricken.

Med underton: Nailster “Coy”

En kvinnohand med ringar och vackra korta naglar med vitt nagellack med lila undertoner
Otrolig nyans
Sitter bra
Jämn färg

Last updated: 2024-04-23 15:52:52

Det vi tyckte bäst om när det kommer till vitt nagellack med undertoner är det här från Nailster. Det skapar en otroligt fin nyans med lila undertoner. Dessutom har det en bra utformad borste som glider bra över nageln och gör det riktigt lätt att använda. En stor tumme upp från vår sida!

Vanliga frågor

Hur applicerar man vitt nagellack?

Börja med en klar baslack för att förhindra missfärgning och förbättra hållbarheten. Måla sedan två tunna lager vitt nagellack, låt lagret torka innan nästa. Avsluta sedan med klarlack på toppen för extra glans och hållbarhet.

Hur får man vitt nagellack att se mindre grynigt ut?

Det vita nagellacket kan ibland se grynigt eller ojämnt ut. För att motverka detta, se till att skaka flaskan ordentligt innan användning. Använd sedan tunna lager och låt varje lager torka helt innan du applicerar nästa. Använd också en kvalitativ pensel för att få lacket att bli jämnt.

Är vitt nagellack bra för alla hudtoner?

Ja, vitt nagellack passar alla hudtoner. Det erbjuder en skarp kontrast mot mörkare hudtoner, vilket är snyggt i sig. Med det på ljusare hudtoner skapar ett fräscht och rent utseende.

Hur tar man bort vitt nagellack utan att skada naglarna?

Använd en nagellacksborttagare som är fri från aceton, eftersom aceton kan torka ut och skada naglarna på sikt. Fukta en bomullspad med nagellacksborttagare, håll den över nageln i några sekunder för att lösa upp lacket, och torka sedan bort det. Efteråt, återfukta naglarna och nagelband med en nagelolja eller handkräm.

Bästa vita nagellacket

Så väljer du det bästa vita nagellacket

Att hitta det perfekta vita nagellacket är faktiskt ingen lätt uppgift. Vi har alla stått där i butiken, omringade av hundratals flaskor och märken, känt oss överväldigade och till slut bara valt ett för att vara klar med det. Men det behöver faktiskt inte vara så svårt. Nedan går vi igenom de viktigaste kriterierna att tänka på när du köper vitt nagellack.

Hållbarhet

Det viktigaste att titta på när man köper nagellack är dess hållbarhet. Ett nagellack som håller länge utan att flagna eller spricka är det man är ute efter. Några märken att titta närmare på är OPI, Essie och CND och Nailster, alla kända för sin goda hållbarhet.

Täckning

Vitt nagellack kan vara knepigt när det kommer till täckning. Vissa lack är mer genomskinliga och kräver 5-6 lager för att uppnå ett helt icke-genomskinligt resultat. Ett nagellack som har hög pigmentering däremot – då kan räcka med ett eller två lager, vilket både sparar tid och nagellack.

Torkningstid

En lång torkningstid kan förstöra din manikyr. Om nagellacket inte torkar ordentligt, är risken stor att det blir märken på ytan. Satsa på ett nagellack som torkar snabbt för att undvika skador och dessutom spara tid.

Prisvärdhet

Visst kan du köpa ett dyrt nagellack från ett lyxigt märke, men det betyder inte alltid att du får mer för pengarna. Det finns många prisvärda märken som erbjuder kvalitet till ett överkomligt pris. Titta också alltid på pris per milliliter för att jämföra priser, inte bara på prislappen. Det skiljer sig enormt hur mycket som faktiskt är i den lilla flaskan.

Märkets rykte

Ett märkes rykte kan ge en bra indikation på nagellackets kvalitet. Läs recensioner om märkets andra nagellack om du inte hittar några specifikt för den färgen du tittar på. Ofta är det exakt samma ingredienser i alla nagellack från den tillverkaren, bara att de ändrat själva färgen.

Vitt nagellack bäst i test

  • Bästa vita nagellacket: Nailster “Snow White”
  • Nr 2: Nailster Pleasure #146
  • Nr 3: Nailster Coy #52
Vitt nagellack test

Så gjorde vi vårt test av vita nagellack

För att göra vårt test av vita nagellack behövde vi se till att tillverkaren först och främst var bra. Det var det absolut viktigaste, eftersom själva kvaliteten inte ändras särskilt mycket när de kommer från samma märke. Vi valde sedan ut en handfull nyanser från märket och tittade på dess recensioner. Utifrån den information vi hittat där skrev vi sedan våra egna recensioner om de vita nagellacken.

Källor