38 graders mascara bäst i test

38 graders mascara bäst i test

Susanne Blomsterqvist

Letar även du efter 38 graders mascara bäst i test? Då har du hittat till rätt sajt! I den här artikeln har vi rotat fram den bästa 38 graders mascaran för dig och dina behov. Dessutom har vi satt ihop en köpguide i slutet av artikeln för att underlätta ditt val lite ytterligare. Vad väntar du på? Skrolla ner till topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

38 graders mascara bäst i test

1. Sensai mascara 38 grader

2. Idun VATN mascara

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Sensai 38 graders mascara – bäst i test!

En svart flaska 38 graders mascara tillverkad av Sensai
Böjd borste
Bra volym
Inget kladd

Den variant vi tycker presterar allra bäst är den här från Sensai. Med sin vattenfasta förmåga och otroliga volym utser vi den till 38 graders mascara bäst i test!

Den böjda borsten gör det riktigt enkelt att fånga upp även de kortare fransarna. Dessutom får den tjocka borsten det verka som en barnlek att lägga på flera lager! Den möjliggör verkligen att skapa volym i fransarna utan att behöva kladda med en massa lager.

Bästa veganska: Idun Minerals

En vit flaska mascara som tas bort på 38 grader tillverkad av Idun Minerals och kallas VATN
Bra volym
Extra lång borste
Vegansk

Det här veganska alternativet är en parfymfri variant som verkligen får fransarna att se definierade ut. Detta med hjälp av den extra långa borsten som gör det enkelt att separera ögonfransarna. Själva mascaran ger en fin volym som enkelt kan byggas på utan att smetas ut. Dessutom innehåller den sheasmör och ricinolja vilket återfuktar och ger näring till fransarna.

Vanliga frågor

Vad betyder 38 grader i samband med mascara?

“Mascara 38 grader” hänvisar till en typ av mascara som endast tvättas bort med vatten som är 38°C eller varmare. Detta betyder att produkten är vattenfast, men ändå lätt att ta bort vid rätt temperatur.

Hur fungerar 38 graders mascara?

Mascara 38 grader skapar små tuber runt varje frans i stället för att bara måla dem. Dessa tuber fäster fast vid fransarna tills de utsätts för vatten som är minst 38 grader Celsius. Vid denna temperatur löses tuberna upp och kan lätt sköljas bort.

Är 38 graders mascara skonsam mot ögonen?

Ja, 38 graders mascara anses vara skonsam mot ögonen eftersom den kan tas bort utan behov av starka sminkborttagningsservetter eller gnuggande. Det faktum att den enkelt kan tas bort med varmt vatten minskar irritation som kan uppstå vid borttagning av mascara.

Kan 38 graders mascara smeta ut sig under dagen?

Nej, en av fördelarna med 38° mascara är att den är mycket motståndskraftig mot kletande. Den stannar på fransarna oavsett svett, tårar, eller regn tills du väljer att ta bort den med 38°C varmt vatten.

Bästa 38 graders mascaran

Bästa 38 graders mascara – så hittas den

Här kommer vi att dyka ner i världen av 38 graders mascara för att hjälpa dig att hitta den bästa produkten enligt dina behov. Om du är redo att ta din sminkrutin till nästa nivå, läs vidare!

Varför 38 graders mascara?

Först och främst, varför pratar vi ens om 38 graders mascara? Denna specifika produkt är känd för sin exceptionella förmåga att stå emot vatten, svett och tårar samtidigt som den är enkel att ta bort. Allt du behöver är vatten vid 38 grader Celsius! Du behöver inte oroa dig för pandaögon längre!

Vilken volym ger mascaran?

En av de mest attraktiva egenskaperna hos en bra mascara är volymen den kan ge. Vill du ha de där fylliga, fladdrande ögonfransarna alla strävar efter? En bra 38 graders mascara kommer att hjälpa dig med det. Var därför noga med att leta efter produkter som marknadsförs med egenskaper som “volymgivande” eller “förtjockande”.

Hur bra är borsten?

Borsten är lika viktig som det som ligger i flaskan. Borsten applicerar produkten och separerar dina ögonfransar, vilket förhindrar klumpar. Det finns många olika typer av borstar, men stora borstar skapar maximal volym och smala borstar används för noggrann applicering och separering av fransar. Det är egentligen upp till dig vad du vill ha – båda är bra på sitt sätt.

Hur länge sitter mascaran på?

När du väl har satt på din mascara, vill du inte att den ska gå bort eller smetas ut. Därför är produktens livslängd ett otroligt viktigt kriterium. En bra 38 graders mascara ska kunna hålla hela dagen utan att behöva fixas till.

38 graders mascara bäst i test

  • Bästa 38 graders mascara: Sensai 38°C
  • Nr 2: Idun Minerals VATN volume
38 graders mascara test

Hur gjordes vårt 38 graders mascara test?

Vi började vårt test av 38° mascara genom att ta en titt på vad som fanns där ute. Till vår förvåning var det inte särskilt många alternativ på marknaden. Trots det lyckades vi hitta några stycken som fått bra recensioner av sina kunder.

Då läste vi på mer ingående om de utvalda modellerna med hjälp av kundrecensioner och produktbeskrivningar. Med hjälp av informationen vi hittat i de kunde vi sedan sätta ihop våra egna recensioner om mascarorna.

Källor