Armani Si parfym recension

Armani Si parfym recension – läs INNAN ditt köp!

Matilda Niklasson

Armani Si-serien består av sex unika dofter som alla hyllar den moderna kvinnan. Med mjuka, sensuella noter och en djup komplexitet, lovar varje parfym att ge en unik och minnesvärd upplevelse. Från den söta och feminina Si Fiori, till den rika och djärva Si Passione, är det lätt att hitta en doft som passar din personlighet och stil. I denna recension kommer vi att utforska varje doft i Armani Si-serien och ge vår åsikt om vad som gör varje parfym så speciell.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för parfym.se, nordicfeel.se, bangerhead.se, eleven.se, beautycos.se & you.se

Armani Si parfym recension

Hela parfym serien Armani Si

Armani, det italienska modehuset som gjort sig känt för välskräddade och klassiska plagg för både män och kvinnor, har också en lång rad klassiska parfymer på meritlistan.

Det italienska ordet Si betyder Ja och visst kan man säga att det ordet sammanfattar den här serien mycket väl. De är alla dofter som svarar jakande på varje fråga, som säger ja till äventyr av alla de slag och aldrig förnekar sig. Med det sagt så är dofterna i Armani Si-serien inte påträngande eller överdrivna.

Armani Si EdP

Armani Si EdP

EdP står för Eau de Parfum och är en koncentration av doftämnen i parfymen. EdP innehåller vanligtvis mellan 15 och 20 % av doftämnen i förhållande till bärarvätskan, vilket gör det starkare och mer intensivt än många andra typer av parfym.

En förförisk doft som innehåller ros, vinbär och vanilj. Armani Si EdP har en bra hållbarhet på huden vilket betyder att den håller doften längre och därför behöver appliceras mindre ofta. Armani Si EdP är också ofta mer sofistikerad jämfört med andra dofter i serien och lämplig för festkvällar eller formella middagar.

Armani Si Passione (EdP)

Armani Si passione

Armani Si Passione är en härligt närvarande och förförisk doft som verkligen får bäraren att stå ut från mängden. Doften öppnar med en explosiv blandning av svarta vinbär och rosa peppar, som ger både en kryddig och en mer fruktig ton.

Därefter följer hjärtnoterna av jasmin och ros som ger en feminin doft, innan den mognar till en bas av vanilj och cederträ som ger en varm och sensuell känsla. Armani Si Passione är en perfekt doft för formella kvällar när den som bär den verkligen vill imponera på någon eller kanske till och med förföra.

Armani Si Passione Éclat de Parfum

Armani Si Passione eclat de parfum

Armani Si Passione Éclat de Parfum är en spännande doft som är en uppgraderad version av originaldoften. Doften öppnar med en fruktig och syrlig not av svarta vinbär som snabbt övergår i en hjärtnot av rosa päron som ger en härlig friskhet. Basnoterna består av vanilj och patchouli, vilket ger en varm och jordig ton som kompletterar de fruktiga noterna på ett subtilt sätt.

Armani Si Passione Éclat de Parfum har en feminin och självsäker känsla som är perfekt för speciella tillfällen, och den har en långvarig hållbarhet som gör att doften sitter kvar på huden under hela kvällen.

Armani Si Passione Intense (EdP)

Armani Si passione intense

Armani Si Passione Intense är en djärv och djup doft som omedelbart fångar uppmärksamheten. Doften öppnar med en intensiv kombination av svarta vinbär och rosa peppar, som ger en kryddig och stark inledning. I hjärtat av doften finns noter av jasmin och ros som adderar en feminin touch, men som också balanserar ut den kryddiga inledningen.

Basnoterna består av vanilj, benzoin och patchouli som ger en varm och sensuell känsla. Armani Si Passione Intense har en långvarig hållbarhet och är perfekt för att bäras under kallare månader, då den verkligen utstrålar en självsäkerhet och sofistikerad aura.

Armani Si Intense (EdP)

Armani Si Intense

Armani Si Intense är en elegant och sensuell doft som passar den sofistikerade och självsäkra kvinnan. Doften inleds med en stark och kryddig blandning av svarta vinbär och kryddpeppar, som övergår i en varm hjärtnot av vanilj och arabisk jasmin. Basnoterna består av ambra och patchouli, som ger en djup och mystisk känsla till doften.

Armani Si Intense har en långvarig hållbarhet på huden, och passar perfekt för att bäras under kvällen. Doften utstrålar en elegant och förförisk känsla, och är ett utmärkt val för de som söker en doft som är både sofistikerad och sensuell.

Armani Si Nacre (EdP)

Armani Si Nacre

Armani Si Nacre är en feminin och lyxig doft som har en sofistikerad och elegant aura. Doften öppnar med en fräsch not av mandarin, som sedan blandas med hjärtnoter av fresia och svartvinbärsknopp för att skapa en blommig och fruktig doft. Basnoterna består av vanilj, patchouli och vit mysk, vilket ger en mjuk och varm känsla till doften.

Namnet “Nacre” betyder pärla på franska, vilket verkligen återspeglas i den skimrande och lyxiga flaskan, men också i den lyxiga känslan som parfymens doft framkallar. Armani Si Nacre är en doft som passar perfekt för speciella tillfällen, då den utstrålar en sofistikerad och feminin känsla.

Last updated: 2024-04-23 18:11:41

Hur genomförde vi vårt test av Armani Si-parfymerna?

Parfymerna i serien har recenserats genom att vi sammanställt ett stort antal recensioner från internet. Alltså har de inte testats på riktigt.

Källor