Blush stick bäst i test

Blush stick bäst i test – hitta bästa blush sticken!

Susanne Blomsterqvist

Är du ute efter blush stick bäst i test? Då har du hittat till rätt sajt! Vi har nämligen letat fram den allra bästa blush sticken för dig och dina behov. Dessutom går vi igenom de allra vanligaste frågorna kring blush sticks i slutet av artikeln. Så vad väntar du på? Skrolla ner och kolla in vår topplista!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Blush stick bäst i test

1. Pixi on-the-glow blush

2. Anastasia stick blush

3. NYX blush stick

Bäst i test

Mest innovativa

Bäst mångsidighet

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Pixi blush stick – bäst i test!

En mintgrön och rosa blush stick tillverkad av Pixi
Stängbar förpackning
Fin färg
Byggbar

Den produkt vi tycker sticker ut allra mest är den här från Pixi. Bästsäljaren har en perfekt pigmentering som är lätt att bygga upp, vilket är den främsta anledningen till att vi utser den till blush stick bäst i test!

Den ljusrosa färgen på blush sticken är verkligen otrolig och skapar en lyster i huden som ingen annan. Det är dessutom väldigt mycket produkt i förpackningen till skillnad från andra sticks på marknaden, något som såklart uppskattas. Detta trots att prislappen är densamma som en del med en fjärdedel så mycket produkt i förpackningen!

Mest innovativa: Anastasia

En rosa förpackning stick blush tillverkad av Anastasia med två ändar
Borste på ena sidan
Bra pigmentering
Enkel att använda

Denna stick blush tillverkad av Anastasia är lite annorlunda från andra modeller på marknaden. Anastasia är kända för just detta – att addera något extra till produkterna, det var därför de tog första plats i vårt contour stick test! De har nämligen valt att ha en borste i ena änden. Det gör appliceringen så otroligt mycket lättare, och sparar dessutom plats i väskan när den ska med på resande fot.

Färgen i sig är bra pigmenterad och finns i massor av nyanser. Den håller dessutom längre än många andra blushes på marknaden. En varm rekommendation från oss på The Beauty Room!

Mest mångsidiga: Nyx dubbelsidiga

En dubbelsidig blush stick med två olika nyanser tillverkad av Nyx
Två nyanser för ett och samma pris
Lätt att blanda ut
Lite produkt

Nyx “Wonder stick” lever verkligen upp till sitt namn. Det är en dubbelsidig, krämig blush stick som verkligen är ett mirakel att ha i väskan. Med sin bra pigmentering får man riktigt bra resultat. Dessutom är färgen lätt att blanda ut, man kan till och med blanda båda färgerna tillsammans för ett lite annorlunda resultat. En perfekt blush stick för dig som kanske inte använder den dagligen (lite produkt i förpackningen).

Vanliga frågor

Hur använder man en blush stick?

För att använda en blush stick, dra sticken över kindbenen, följ linjen uppåt mot örat. Använd fingrarna, en borste eller en svamp för att sedan tona ut färgen till önskat resultat. Det är viktigt att vara försiktig och endast applicera lite produkt i taget, så att det inte blir för mycket.

Är blush stick bra för alla hudtyper?

Ja, blush sticks passar verkligen alla hudtyper. De är särskilt användbara för torr hud eftersom de ofta har en krämigare konsistens som kan hjälpa till att återfukta. För oljig hud rekommenderar vi att du använder den med lite pulver för att förlänga hållbarheten.

Kan man använda blush stick på andra delar av ansiktet?

Absolut, blush sticks kan användas på olika delar av ansiktet för att skapa färg och dimension till sminkningen. De kan appliceras på ögonlocken som skugga eller på läpparna som ett läppstift! Kom dock ihåg att alltid blanda ordentligt för ett naturligt utseende.

Hur förvarar man en blush stick?

Se till att locket är ordentligt fastsatt efter varje användning för att förhindra att det torkar ut. Förvara den också alltid i ett svalt, torrt område, utom räckhåll för direkt solljus. Blush sticks är känsliga för värme, och bör därför inte lämnas i varma miljöer som bilen på sommaren.

Bästa blush sticken

Så hittar du den bästa blush sticken

1. Pigmentering

Pigmenteringen i din blush stick är avgörande för att uppnå det resultat du vill ha. Högpigmenterade produkter ger mer färg och kräver mindre produkt för samma resultat. Dock kan de vara svårare att blenda ut vilket ibland leder till en onaturlig sminkning. Det är därför viktigt att hitta en balans!

2. Hur lätt är den att blanda?

En annan viktig faktor att överväga är hur lätt den är att blanda. En bra blush stick ska vara lätt att sudda ut och blanda med din foundation eller BB-cream för att skapa ett mjukt och naturligt utseende. Produkter som har svårt att blandas kommer istället skapa skarpa linjer, vilket verkligen inte är önskvärt när man använder blush.

3. Konsistens

Hur krämig blush sticken är spelar också roll. En krämig konsistens gör att produkten smälter in i huden och skapar ett mer naturligt resultat. En mindre krämig produkt kan dock vara lättare att kontrollera och smeta ut sig mindre. Om du föredrar en krämig blush, leta efter de som beskrivs som “buttery” eller “cream-to-powder”.

4. Mängd produkt

Tänk på mängden produkt du får i förpackningen. Även om vissa blush sticks kan tyckas vara dyra, kan de faktiskt egentligen vara billigare för att de innehåller mer produkt. Kom också ihåg att produkter med stark pigmentering håller längre, eftersom man behöver använda mindre för samma resultat.

Blush stick bäst i test

  • Bäst blush stick: Pixi “On-the-glow” blush
  • Nr 2: Anastasia stick blush
  • Nr 3: Nyx “Wonder stick”
Blush stick test

Så gjordes vårt blush stick test

Vi påbörjade vårt blush stick test med att titta på vad marknaden hade att erbjuda. Ganska snabbt hittade vi en handfull omtyckta produkter – de fick det bli!

Vi tittade sedan på produkternas beskrivningar och recensioner för att bilda oss en bättre uppfattning om hur de presterar i riktiga livet. Med hjälp av den infon vi fått fram satte vi sedan ihop våra egna recensioner om alla modeller.

Källor