Viktor & rolf flowerbomb parfym recension

Viktor & Rolf flowerbomb recension – alla i serien!

Matilda Niklasson

Viktor & Rolfs Flowerbomb parfymserie är en lyxig och ikonisk doftkollektion som har fångat mångas hjärtan sedan lanseringen år 2005. Kollektionen är känd för sina blommiga och feminina dofter (lite likt wonderlust) och har en rad dofter som är djärva, sofistikerade och romantiska. Från den ursprungliga Flowerbomb “Eau de Parfum” till den nyare Flowerbomb “Dew”, så utgör varje parfym sin egna unikhet. Med sina eleganta förpackningar och exceptionella kvalitet har Viktor & Rolfs Flowerbomb parfymserie blivit en framgångsrik stapelvara i parfymbranschen, älskad av kvinnor över hela världen.

Viktor & Rolf flowerbomb parfymserie recenserad

Viktor & Rolfs Flowerbomb parfymserie är en samling av fyra unika och lockande dofter som tillgodoser olika stämningar och tillfällen.

Den ursprungliga “Eau de Parfum” är en tidlös klassiker med en utmärkande blomdoft. Den här doften har en fängslande blandning av jasmin, ros och orkidé, blandat med söta och kryddiga toner av vanilj och patschuli. Resultatet är en rik och varm arom som är både lyxig och tröstande.

Flowerbomb “Ruby Orchid” är en parfym i begränsad upplaga som är perfekt för sommarmånaderna. Den har en uppfriskande och fruktig doft, med toner av orkidé, granatäpple och bergamott. Den här doften är både elegant och lekfull, vilket gör den perfekt för en dag ute med vänner eller en romantisk dejt.

Flowerbomb “Dew” parfymen ger med sig en modern och fräsch doft, med en blandning av citrus och blommiga toner. Den har toppnoter av bergamott och päron, jasmin och ros, och en bas av mysk och vanilj. Den här doften är perfekt för dem som älskar en delikat och uppfriskande doft som kan bäras när som helst på dygnet. Denna tycker vi liknar Zlatans damparfymer!

Flowerbomb “Nectar” parfymen är en mer intensiv och vällustig version i jämförelse med de andra i parfymserien. Den har en blandning av fruktiga och blommiga toner, inklusive bergamott, svart vinbär och krut, jasmin och apelsinblomma, och en bas av vanilj och tonkaböna. Den här doften är perfekt för dem som föredrar rika och varma dofter.

Sammantaget är Viktor & Rolfs Flowerbomb parfymserie en lyxig och högkvalitativ kollektion av parfymer som tillgodoser olika dofter för olika tillfällen. Alla parfymer i den här serien är vackert utformade, med långvariga dofter som säkerligen kommer att lämna ett bestående intryck.

Flowerbomb “Eau de Parfum” recension

Flowerbomb eau de parfum

Den här parfymen ger med sig en ikonisk och tidlös doft som har älskats av kvinnor sedan lanseringen år 2005. Det är en lyxig och feminin doft som har en utmärkande blandning av blommiga toner, inklusive jasmin, ros och orkidé, blandat med söta och kryddiga toner av vanilj och patschuli. Resultatet är en rik och varm arom som inte går att ta miste på. Flowerbomb “Eau de Parfum”s eleganta förpackning kompletterar doften inuti perfekt. Oavsett om den bärs under dagen eller natten, kommer denna doft säkerligen att lämna ett bestående intryck.

Flowerbomb “Ruby Orchid” recension (EdP)

Flowerbomb ruby orchid

Den här fantastiska parfymen har en djärv och lekfull doft, med toppnoter av granatäpple, röda bär och mandarin, rubinorkidé och pion, och en bas av pralin- och kashmirträ. Resultatet är en lyxig och förförisk doft som är perfekt för alla tillfällen.

Den vackra rubinfärgade flaskan påminner något om YSL’s black opium och fångar essensen av doften på ett perfekt sätt, vilket gör den till en perfekt present eller komplement till alla parfymsamlingar. Flowerbomb “Ruby Orchid” är en unik och fängslande doft som ger med sig en underbar doft.

Flowerbomb “Dew” recension (EdP)

Flowerbomb dew

Den här parfymen innehåller en fräsch och modern doft från Viktor & Rolfs Flowerbomb parfymserie. Den här doften har en delikat blandning av citrus och blommiga toner, inklusive toppnoter av bergamott och päron, jasmin och ros, och en bas av mysk och vanilj. Resultatet är en uppfriskande och upplyftande arom som är perfekt för vardagsbruk. Den unika och eleganta flaskan med Flowerbomb “Dew” gör den till ett vackert tillskott till alla parfymsamlingar. Den här doften är perfekt för dem som älskar en delikat och uppfriskande doft som kan bäras när som helst på dygnet.

Tyvärr hittades inga priser...

Flowerbomb “Nectar” recension (EdP)

Flowerbomb nectar

Den här parfymen utgör en sensuell och intensiv doft från Viktor & Rolfs Flowerbomb parfymserie. Den här doften har en rik blandning av fruktiga och blommiga toner, inklusive toppnoter av bergamott och svarta vinbär, jasmin och apelsinblomma, och en bas av vanilj och tonkaböna. Resultatet är en lyxig och varm doft som är perfekt för kvällen eller speciella tillfällen som festligheter av olika slag. Den eleganta förpackningen som medföljer vid köpet av parfymen är i symbios med doften inuti. Den här doften är perfekt för dem som föredrar djärva och förföriska dofter.

Tyvärr hittades inga priser...

Hur gjorde vi vår recension av Flowerbomb parfymerna?

För att bilda oss en uppfattning om de fyra Flowerbomb parfymerna i serien, så utgick vi ifrån kundrecensioner samt produktbeskrivningar på nätet. Det innefattade en hel del research från olika sajter för att på bästa sätt skapa den här recensionen för er läsare.

Källor