Ida Warg schampo bäst i test

Ida Warg schampo bäst i test – En topplista!

Petra Ljunghov

Ida Wargs schampon har blivit otroligt populära, antagligen till stor del för att det står en influencer bakom märket. Men vilket schampo från Ida Warg är bäst i test? I den här artikeln utforskar vi de 3 bästa Ida Warg schampona och jämför deras förmågor, ingredienser, betyg och vilka hårtyper de passar.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar.

Ida Warg schampo bäst i test

Bäst i test: Ida Warg volymschampo

Ida Warg volymschampo
Passar tunt hår
Ger ordentlig volym
4.2/5 i snittbetyg
Doftar gott
Svårt att skilja på schampo och balsam i samma serie

Det bästa schampot från Ida Warg är volymschampot. En produkt med väldigt bra rykte och ett genomsnittligt betyg hos Lyko på 4.2/5. Resultatet efter användningen är ordentligt volym och glans.

Det vi på The Beauty Room gillar allra mest är doften! Den är riktigt fräsch, och luktar jordgubbar blandat med apelsin och cederträ. Det ger en riktigt lyxig känsla i duschen. Vi hittade dock några recensioner som inte tyckte om doften.

Enligt oss lämpar sig bäst på riktigt tunt hår och ger ordentlig volym. Det passar inte jättebra på tjockare hår dock, eftersom det skapar flottigt utseende snabbare.

Precis som Ida Wargs andra schampon är även detta 100% veganskt.

Bäst för torrt hår: Ida Warg ‘Moisture’

Ida Warg “Moisture” schampo
God karamell-doft
Kokosolja
Återfuktande & mjukgörande
100% veganskt
Passar inte känslig hårbotten

Idaw Warg’s “Moisture” är ett ordentligt återfuktande och mjukgörande schampo. Detta görs med hjälp av kokosoljan. Vi gillar verkligen att de använt just kokosolja – eftersom det är en naturlig ingrediens som även reder ut håret.

Flaskans pastellfärg hintar om doften: karamell och vanilj! Den doftar verkligen otroligt gott!

Den återfuktande formulan är det vi gillar allra mest, många recensioner vittnar om att schampot lyckas trassla ut tovigt hår utan balsam.

Det enda negativa vi ser med “Moisture” är att det inte passar känslig hårbotten.

Mest skonsamma: Ida Warg ‘Cure’

Ida Warg “Cure” schampo
Får bort mjäll
Lugnar irriterad hårbotten
Passar känslig hårbotten
Naturliga ingredienser
Kan kännas torrt

Ida Wargs “Cure” är en av de senaste additionerna till serien och är ett så kallat mjällschampo. Det passar otroligt bra på torr eller känslig hårbotten. Man behöver inte ha mjäll för att använda det – man kan se det som ett lugnande schampo.

Schampot innehåller även Sodium PCA; en ingrediens som bidrar till att återfukta både hårbotten och håret. Det gör att livlöst hår vaknar och det får en riktigt fin finish.

Det vi gillar mest är ingredienserna som är både milda och naturliga. Både Aloe Vera och rödklöverextrakt har använts för sina mjukgörande och lindrande effekter.

Ida Warg ‘Cure’ är ett mjällbekämpande schampo som tar en innovativ approach till hårvård. Den vårdande formulan motverkar inte bara mjäll, den lindrar även en irriterad hårbotten, vilket gör den lämplig för användare med känslig hud.

Bästa schampot från Ida Warg

Hur väljer man det bästa schampot från Ida Warg?

Att välja det bästa schampot från Ida Warg är svårare än man tror, med de fina förpackningarna är det ännu svårare att välja! I grund och botten är det viktigast att det passar just din hårtyp. Ida Warg har många olika och vårt bästa tips är att helt enkelt välja den med ett produktnamn som matchar dina behov.

Hur bra är Ida Wargs schampon?

Ida Wargs schampon har blandade recensioner på nätet. De med högst betyg är “Volume”, “Moisture” och “Cure”. De med sämst betyg är “Plumping” och “Repair”.

Måste man ha Ida Wargs schampo tillsammans med Ida Wargs balsam?

Nej, man måste inte kombinera schampo och balsam från Ida Warg. Visserligen är de i serier med schampo och balsam i ett, men det är inget måste att använda de tillsammans.

Är Ida Wargs schampon sulfatfria?

Ja! Ida Wargs schampo är sulfatfritt.

Är Ida Wargs schampon skonsamma?

Ja, alla hårprodukter från Ida Warg (inklusive schampon) är fria från parabener, silikoner och sulfater. Det gör de skonsamma mot både håret och hårbotten.

Ida Warg schampo test

Hur gjordes vårt Ida Warg schampo test?

För att göra vårt Ida Warg schampo test behövde vi först och främst se vad Ida Warg hade för olika produkter. Vi tittade sedan på deras betyg från tidigare kunder och bestämde vilka produkter vi skulle ha med i testet. Därefter tittade vi på schampoflaskornas recensioner och produktbeskrivningar. Utifrån det vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner om de.

Källor