Intimservetter bäst i test

Intimservetter bäst i test – hitta bästa intimservetterna!

Matilda Niklasson

Är även du på jakt efter intimservetter bäst i test? Då har du hittat rätt artikel! Nedan letar vi fram de allra bästa intimservetterna baserat på olika behov. Dessutom har vi satt ihop en lista på lite tips inför ditt val – den hittar du i slutet av artikeln. Så vad väntar du på? Ta en kik på topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Intimservetter bäst i test

Bäst i test: Femfresh 0% intimservetter

En vit och blå förpackning med hypoallergena veganska intimservetter tillverkade av märket "Femfresh" som kan spolas ned i toan
Kan spolas ner
Veganska
Biologiskt nedbrytbara
Skonsamma mot huden
Svårt att stänga förpackningen
Tyvärr hittades inga priser...

Vi tycker att Femfresh 0% levererar på alla fronter. Dessa våtservetter ger inte bara överlägsen rengöring och bevarar sin fräschhet, utan är också miljövänliga. Det är därför vi nu utser de till intimservetter bäst i test!

Det som verkligen skiljer dessa från konkurrenterna är att de är tillverkade av biologiskt nedbrytbart material, och kan dessutom spolas ner!

Nästa viktiga kvalitet vi noterar är att de innehåller 99% naturliga ingredienser, vilket gör dem extremt skonsamma. En unik blandning av aloe vera och ringblomma-extrakt berikar dessa servetter, och gör de extra mjuka, med en lugnande effekt.

Vi på The Beauty Room gillar de verkligen, och att de dessutom kommer i en förpackning med 25 st gör det bara ännu bättre!

Mest skonsamma: Libresse “PureSensitive” intimservetter

En vit förpackning med 12 stycken hypo-allergena intimservetter tillverkade av märket "Libresse" som heter "PureSensitive"
Skonsam rengöring
Praktiska
Minskar hudirritation
pH-vänliga
Endast 12 st i förpackningen

Last updated: 2024-04-23 13:49:55

Libresse “PureSensitive” intimservetter har visat sig vara riktigt pålitliga. Med dagliga påfrestningar som mens och träning vet vi alla hur viktigt det är att känna sig ren och fräsch, och dessa servetter gör just det – vi gillar de skarpt!

Intimservetterna är anpassade för den känsligaste huden och fungerar utmärkt för snabb uppfräschning. Att Libresse valt att använda milda ingredienser resulterar i en skonsam rengöring som inte irriterar alls. Det som gör att de sticker ut är att de inte kräver något vatten för att användas, vilket gör de extra praktiska.

En viktig egenskap hos Libresse “PureSensitive” servetterna är att de inte innehåller allergener, parfym eller färgämnen.

Förpackningen innehåller dock bara 12 servetter, något vi tycker är ett minus. Om man ska använda de dagligen kommer man behöva köpa flera paket i månaden, det är rätt jobbigt…

Sammanfattningsvis är Libresse “PureSensitive” ett bra alternativ som kommer till en bra prislapp. Lite tråkigt bara att de inte finns i större förpackningar.

Bäst lugnande: Natracare intimservetter

En blå förpackning som innehåller 12 stycken intima servetter tillverkade av "Natracare" med lugnande ingredienser
Skonsamma mot känslig hud
Fri från skarpa kemikalier
Biologiskt nedbrytbara
Stängningsbar förpackning
Endast 12 st i förpackningen

Last updated: 2024-04-23 13:49:55

Natracare Intimservetter är ett paket skonsamma intimservetter. De mjuka våtservetterna är tillverkade av 100 % ekologisk bomull, vilket ger en mild och mjuk upplevelse. De är dessutom dermatologiskt testade, vilket ger en extra säkerhet för att produkten är säker att använda, även för den allra känsligaste huden.

Servetterna är även berikade med extrakt av ringblomma och kamomill, båda kända för sina lugnande och vårdande egenskaper. Båda två är riktigt uppskattade av oss på The Beauty Room! Natracare’s intimservetter är också fria från skarpa kemikalier som SLS, parabener och formaldehyd. Det innebär att de är skonsamma mot huden, precis som man vill ha intima servetter.

Utöver dessa egenskaper, är servetterna också både komposterbara och biologiskt nedbrytbara. Det betyder att de inte bara är bra för din hud, utan också snälla mot miljön. Det vi uppskattar allra mest med de är dock att de kommer i en återförslutbar förpackning, som gör det lätt att öppna och stänga paketet.

De pålitliga, naturliga egenskaperna hos Natracare’s intimservetter gör den till ett utmärkt val för den medvetna konsumenten. Den enda nackdelen är att varje förpackning endast innehåller 12 servetter, vilket blir jobbigt om man ska använda de varje dag.

Bästa intimservetterna

Bästa intimservetterna – så väljer du rätt!

Parfymfria

Det allra viktigaste att tänka på när man väljer intimservetter är att de inte ska vara parfymerade. Parfymer kan orsaka irritation och utslag, särskilt i de intima områdena där huden är tunn och extra känslig. Dessutom kan parfymämnen förändra den naturliga balansen i underlivet, vilket kan leda till en mängd besvär.

Naturliga ingredienser

En annan kriterie att överväga är om intimservetterna innehåller naturliga ingredienser. Naturliga ingredienser är ofta milt för huden och orsakar mindre irritation än syntetiska. De kan också ha vissa fördelar, som att vara mer miljövänliga. Kolla ingredienslistan för att se om de innehåller saker som aloe vera, lavendel eller tea tree olja, som alla har antiseptiska och lugnande egenskaper.

pH-balans

Intimservetter ska vara pH-balanserade. Det intima området har ett naturligt lågt pH-värde för att hålla bakterierna i balans och stå emot infektioner. Användning av produkter som inte respekterar detta pH-värde kan störa balansen och orsaka irritation, svampinfektioner och andra problem. Se därför till att servetterna säger att de är pH-balanserade på förpackningen.

Psst! Läs även vårt test av intimtvätt!

Dermatologiskt testade

Även om inte strikt nödvändigt, kan det vara en fördel om intimservetterna är dermatologiskt testade. Det innebär att de har testas på huden för att se till att de inte orsakar någon irritation eller allergiska reaktioner. Detta kan ge lite mer trygghet, särskilt om du har känslig hud eller ibland får allergiska utslag.

Intimservetter test

Intimservetter test: så gjordes det

Vi började vårt intimservetter test genom att ta en snabbtitt på vad som fanns där ute. Ganska snabbt hittade vi de där kända varumärkena som Libresse och Femfresh. Vi valde ut en handfull varianter som fått bra kundrecensioner. Sedan läste vi just de; kundernas recensioner, för att sedan kunna skriva våra egna utifrån det vi läst.

Källor