IsaDora mascara bäst i test

IsaDora mascara bäst i test – hitta bästa IsaDora-mascaran!

Susanne Blomsterqvist

Är även du på jakt efter IsaDora mascara bäst i test? Då är det här artikeln för dig! Nedan tar vi dig genom djungeln av IsaDoras mascaror och visar dig den allra bästa. Dessutom har vi satt ihop en köpguide i slutet av artikeln för att underlätta ditt val lite till. Så vad väntar du på? Skrolla ner och hitta din favorit du också!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

IsaDora mascara bäst i test

1. "Extra volume build up"

2. IsaDora volume lash styler

3. IsaDora "high impact"

Bäst i test

Bäst borste

Bäst för böjda fransar

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

IsaDora “Extra Volume” mascara – bäst i test!

En röd och svart flaska mascara för volym tillverkad av IsaDora
Otrolig volym
Bra borste
Klumpar sig inte

Den vi tycker allra bäst om är deras “Extra Volume”-modell. På grund av dess fantastiska förmåga att skapa volym i fransarna utser vi den till IsaDora mascara bäst i test!

Med borsten ser man till att klumpar inte skapas i fransarna, och dessutom görs det på ett riktigt enkelt sätt! Den breda men precisa borsten gör att man kan bygga upp fransarna på ett revolutionerande sätt. Det är det som också gör att volymen i fransarna blir så otroligt bra med den.

Bäst borste: “Volume Lash Styler”

En silvrig förpackning med mascara från IsaDora som kallas för "Volume lash styler"
Lyfter upp fransarna
Fin borste
Skapar bra volym

Även den här IsaDora mascaran får riktigt bra betyg när det kommer till att skapa volym i fransarna. Den ger nästan en lösögonfrans effekt med sin förmåga att verkligen lyfta upp fransen från roten. Detta på grund av den superfina borsten som gör det lätt att separera ögonfransarna.

Resultatet blir väldigt fint ifyllda fransar som ser längre ut. Dessutom gör borsten att det inte skapas några klumpar i den. Rekommenderas varmt av oss på The Beauty Room!

Bäst för böjda fransar: “High Impact”

En lila flaska mascara som kallas "High impact" tillverkad av märket IsaDora
Lätta att använda
Sköna mot huden
Billigt

Detta är den IsaDora mascara som verkligen skapar bäst böjda fransar. Med hjälp av borsten kommer man ner till roten av fransen och lyckas böja/lyfta upp den med enkelhet. Enligt de själva tar det bara 10 sekunder att uppnå böjda och ifyllda fransar.

Vanliga frågor

Är IsaDora mascara allergivänlig?

IsaDoras mascaror är kända för att vara lämplig för känsliga ögon och de som använder linser, men det är alltid bäst att kolla ingredienslistan om du vet med dig att du är allergisk. IsaDora anstränger sig för att göra sina produkter så allergivänliga som möjligt.

Är IsaDora mascara vattenfast?

Isadora erbjuder både vattenfasta och icke-vattenfasta mascaror. Deras Isadora Waterproof Mascara är specifikt utformad för att motstå vatten, medan andra sorter som deras Isadora Volume Mascara inte är vattenfasta.

Är Isadora mascara vegansk?

Vissa av Isadoras mascara är veganska, men inte alla. Ta därför en titt på produktbeskrivningen om du letar efter ett veganskt alternativ.

Hur tar man bort Isadora mascara?

Isadora mascara kan tas bort med en vanliga sminkborttagningsservetter. För att ta bort deras vattenfasta mascara rekommenderar IsaDora en oljebaserad remover. Gnid försiktigt på ögonlocken med removern på en bomullspad tills all mascara är borta.

Bästa IsaDora mascaran

Bästa IsaDora mascaran – alla kriterier

Pris per milliliter och total volym

En av de viktigaste faktorerna att tänka på när du köper mascara är hur mycket du faktiskt får för pengarna. Isadoras mascaror brukar kosta mellan 100-200 kr, och för det priset får du vanligtvis mellan 7 till 9 milliliter produkt. Denna volym kan tyckas liten, men när du använder mascaran dagligen håller den i genomsnitt i tre månader, vilket gör den till en helt överkomlig utgift.

När du jämför priser per milliliter med andra märken, kommer du att märka att Isadora faktiskt erbjuder sina produkter till en rimlig prislapp. Med tanke på produktens kvalitet och dess hållbarhet, får du mer än vad du betalar för.

Det du ska tänka på är att IsaDoras olika varianter skiljer sig i pris! Jämför därför priset per milliliter med varandra för att hitta vilken som är mest prisvärd.

Volymen på fransarna

En annan nyckelfaktor att tänka på när du väljer IsaDora mascara är vilken volym den ger dina fransar. Vissa föredrar en mer naturlig sminkning, medan andra söker efter den mest maximala volym och längd som en mascara kan erbjuda.

Isadora har ett brett utbud av mascara, med allt från de som ger en naturlig och subtil sminkning till de som ger extrem volym. Ett exempel på detta är Isadora Insane Volume Lash Styler, som är känd för att ge dramatiska, tjocka fransar utan klumpar. Det finns också Isadora Stretch Lash Mascara som erbjuder både volym och längd, perfekt för dem som vill ha bägge.

Olika typer av mascara

Isadora tillverkar en mängd olika mascaror för att kunna passa alla dina behov. Här är några av deras mest populära sorter och vad de lämpar sig för:

  • Isadora Waterproof mascara: Perfekt för sommardagar vid poolen eller de emotionella filmkvällarna. Denna mascara motstår tårar och vatten utan att smeta ut sig.
  • Isadora Volume mascara: Idealisk för dig som söker maximal volym och tjocklek. Den är dessutom lätthanterlig och byggbar, vilket gör det möjligt att justera mängden produkt för att uppnå precis de fransar du vill ha.
  • Isadora Lengthening mascara: Denna mascara är utformad för att separera fransarna och ge de extra längd, för en mer definierad och elegant sminkning.
  • Isadora Hypo-allergenic mascara: För dem med känsliga ögon eller linser, är denna variant ett bra val. Den är speciellt utformad för att minimera risken för irritation i och runt ögonen.

Oavsett om du söker maximal volym, extra längd, vattenfasthet, eller bara en mascara som passar dina känsliga ögon, har IsaDora en mascara som passar dig. Med tanke på dess utmärkta pris per milliliter, kommer du att få en produkt av hög kvalitet utan att det behöver kosta skjortan. Lycka till på din mascara jakt nu!

IsaDora mascara bäst i test

  • Bästa IsaDora mascaran: “Build up” extra volume
  • Nr 2: IsaDora “Volume Lash Styler”
  • Nr 3: IsaDora “10 sec High Impact Lift Curl” mascara

Till topplistan!

IsaDora mascara test

Så gjorde vi vårt IsaDora mascara test

För att genomföra vårt IsaDora mascara test behövde vi först och främst hitta några passande produkter. Det gjorde vi genom att helt enkelt titta på vilka som var mest populära på marknaden. Med hjälp av dess recensioner och beskrivningar skrev vi sedan ihop våra egna recensioner om mascarorna.

Källor