Lancôme foundation bäst i test

Lancôme foundation bäst i test – hitta bästa Lancôme-foundation!

Susanne Blomsterqvist

Är även du ute efter Lancôme foundation bäst i test? Då är det här guiden du letar efter! Nedan utser vi den allra bästa Lancôme-foundationen, men vi besvarar också lite frågor som ofta ställs kring Lancôme’s foundations. Vad väntar du på egentligen? Sätt igång och kolla in vår topplista du också!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Lancôme foundation bäst i test

1. Lancome Teint miracle foundation

2. Lancome teint idole ultra wear & glow

3. Lancome teint idole ultra wear

Bäst i test

Bäst lyster

Bäst fulltäckande

Lancôme “Teint Miracle” foundation – bäst i test!

En genomskinlig flaska med foundation tillverkad av Lancome som heter "teint miracle"
SPF15
Lätt att bygga lager med
Jämnt resultat

Den foundation vi tycker presterar allra bäst är Lancôme “Teint Miracle”. Dess otroliga fuktgivande egenskaper och krämiga formula gör att vi utser den till Lancôme foundation bäst i test!

Förutom att den är riktigt lätt att sprida ut på huden, har den en lätt täckning. Det underlättar lagebyggande, samtidigt som det ger ett jämnt resultat. Som pricken över i:et är den perfekt för sommarmånaderna med sin solskyddsfaktor på 15!

Bäst lyster: Teint Idôle Ultra Wear Care & Glow

En genomskinlig flaska med vitt lock som innehåller beige foundation tillverkad av Lacnome som kallas "Teint Idole ultra wear glow"
Passar alla hudtyper
Återfuktar
Skapar fin lyster

Detta är Lancôme’s bästa alternativ när man vill ha en naturlig lyster. Den håller precis hela dagen, trots att man är ute i solen. Det är inte bara en fantastisk lyster som skiljer den från andra foundations – den vårdar huden också! Med sin neo-glow foundation-teknologi får huden en hälsosam lyster men samtidigt en schyst återfuktning.

Lancôme har verkligen tänkt på allt och därför anpassat den för alla hudtyper – inklusive torr och känslig hy! Ett stort plus från oss på The Beauty Room.

Bäst fulltäckande Lancôme foundation: Teint Idole Ultra Wear

En genomskinlig flaska som innehåller fulltäckande foundation tillverkad av Lancome som heter "Idole Ultra Wear"
Täcker riktigt bra
Passar alla hudtoner & hudtyper
81% hudvårdande ingredienser
SPF35

Trots att Lancôme har fått till en riktigt tunn och lättapplicerad formula får man ändå ett heltäckande resultat med deras “Teint Idole Ultra Wear”. En riktig bra foundation som innehåller 81% hudvårdande ingredienser! Att de tänkt på vårdande ingredienser gör att den dessutom lämpar sig för alla hudtyper och hudtoner.

Den tunna formulan får verkligen solskyddsfaktorn på SPF35 att skina. Hur är det ens möjligt med en så byggbar foundation? Den kan inte få annat än en riktigt stor tumme upp från oss på The Beauty Room!

Vanliga frågor

Är Lancôme foundation lämplig för känslig hud?

Ja, Lancôme foundation är oftast lämplig för känslig hud. De flesta av deras foundations är icke-komedogena (dvs att den inte täpper till porerna), oljefria och testade av dermatologer, vilket gör dem säkra för känslig hud.

Vilka nyanser finns det?

Lancôme erbjuder ett brett utbud nyanser för samtliga av deras foundations. Deras mest populära produkter finns i hela 45 nyanser (!)

Är Lancôme foundation långvarig?

Ja, de flesta av Lancôme’s foundations är utformade för att hålla riktigt länge. Till exempel har deras “Teint Idole Ultra Wear” foundation en hållbarhet på upp till 24 timmar!

Bästa Lancôme foundation

Så väljer du den bästa Lancôme-foundationen

Vad är täckningsgrad och varför är det viktigt?

Det första att tänka på när du väljer en foundation är vilken teckningsgrad du vill ha. Teckningsgraden är grunden till hur mycket foundationen kommer att täcka över ojämnheter och pigmentfläckar på huden.

  • Lätt: Denna typ ger en mer naturlig look, men kan behöva kompletteras med en concealer för större ojämnheter. Lancômes “Teint Miracle foundation” är ett utmärkt val för dig som vill ha en lätt täckning.
  • Medel: För dem som vill ha mer täckning utan att det blir för mycket, kan Lancômes “Teint Miracle Ultra Wear Care & Glow foundation” vara det perfekta valet.
  • Hög: Om du önskar en foundation som helt täcker ojämnheter, ska du titta på Lancômes Teint Idole Ultra Wear. Denna produkt erbjuder långvarig täckning utan att sminket blir kakigt.

Betydelsen av solskyddsfaktor (SPF)

Att ha en foundation med solskyddsfaktor gör att huden skyddas på de soligare dagarna. Något som många faktiskt glömmer bort eftersom man ändå sminkar sig. Lancômes Teint Idole Ultra Wear Foundation erbjuder till exempel SPF 15, vilket är perfekt för daglig användning.

Andra egenskaper

Utöver täckningsgrad och SPF är det också viktigt att överväga vilka extra-egenskaper en foundation kan erbjuda. Dessa kan inkludera allt från återfuktning till att ge huden en extra lyster.

  • Återfuktning: För dig med torr hud är en återfuktande foundation som Lancômes Teint Miracle Foundation ett utmärkt val. Detta hjälper till att hålla din hud mjuk hela dagen, och motverkar eventuella hudåkommor.
  • Lyster: Om du är ute efter att ge huden lite extra glow kan du titta på Lancômes “Ultra Wear Care & Glow”. Den har en medel-täckningsgrad och ger huden en naturlig lyster som ser fräsch och hälsosam ut.

Foundation från Lancôme bäst i test

  • Bästa Lancôme foundation: Lancôme “Teint Miracle” foundation
  • Nr 2: Lancôme “Teint Idole Ultra Wear Care & Glow”
  • Nr 3: Lancôme “Teint Idole Ultra Wear”

Till topplistan!

Lancôme foundation test

Lancôme foundation test – så gjorde vi

Vi påbörjade vårt Lancôme foundation test med att titta igenom deras sortiment. De har ett väldigt litet, men bra utbud foundations och vi valde att testa de tre med högst kundbetyg.

Sedan tog vi hjälp av kunders recensioner och produktbeskrivningar hos olika ehandlare. Vi gick igenom texterna noggrant och skrev sedan våra egna recensioner utifrån det vi läst.

Källor