Kräm mot pigmentfläckar bäst i test

Kräm mot pigmentfläckar bäst i test

Mikaela Höstfors

Är du också på jakt efter kräm mot pigmentfläckar bäst i test? Då är detta artikeln för dig! Nedan hjälper vi dig hitta den allra bästa krämen mot pigmentfläckar för en jämnare hy. Dessutom har vi satt ihop en köpguide i slutet av artikeln för att kunna underlätta valet för dig ytterligare. Vad väntar du på då? Skrolla ner till topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Kräm mot pigmentfläckar bäst i test

1. Eucerin anti-pigment nattkräm

2. Super Glandin anti pigment creme

3. Nivea Luminous 630

Bäst i test

Mest skonsamma

Med hyaluronsyra

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Är krämer inget för dig? Kolla in vår serum mot pigmentfläckar bäst i test istället!

Eucerin kräm mot pigmentfläckar – bäst i test!

En vit flaska anti pigment nattkräm tillverkad av Eucerin
Bra utjämnande effekt
Går in snabbt i huden
Billig

Den vi utser till kräm mot pigmentfläckar bäst i test är ganska självklar – den här från Eucerin! Med sin ypperliga förmåga att jämna ut hudtonen till riktigt billig prislapp kan vi inte göra annat än att rekommendera den varmt.

Anti-pigment krämen återfuktar huden på djupet under natten. Den minskar också nuvarande pigmentfläckar under tiden du sover och det långvariga resultatet blir en slätare hudton! Det som också ger den ett stort plus är att den går in så snabbt i huden, så att man slipper vänta på att lägga huvudet på kudden.

Mest skonsamma: Super Glandin anti pigment creme

En vit flaska innehållande anti pigment creme med tillhörande vita förpackning tillverkad av Super Glandin
Passar alla hudtyper
Fungerar även som anti-rynkkräm
Återfuktar bra

Den mest skonsamma anti pigment cremen enligt oss är den här tillverkad av Super Glandin. Den passar alla hudtyper, även om man extra känslig. Trots det är den riktigt effektiv mot pigmentfläckarna!

Krämen återfuktar på ett bra sätt och får på det viset huden att vara mindre uttorkad. Den har egentligen en dubbeleffekt som anti-rynkkräm eftersom den ökar hudens elasticitet (vilket motverkar förtidsåldring). Vi kan inte göra annat än att rekommendera den varmt!

Bäst med hyaluronsyra: Nivea Luminous 630

En blå burk med guldigt lock som innehåller en anti-pigment kräm tillverkad av Nivea som kallas för "Luminous 630"
Återfuktar bra
Passar alla hudtyper
Hyaluronsyra

Niveas ansiktskrämer är ofta med i våra tester, och de får ofta bra betyg dessutom! Även den här gör jobbet som den säger att den ska. Den minskar och motverkar inte bara pigmentfläckarna, utan återfuktar också med hjälp av hyaluronsyran! Denna hyaluronsyra verkar under natten och stärker huden.

Dessutom är krämen skonsam mot huden och passar därför alla hudtyper, även för den känsligare.

Vanliga frågor

Hur fungerar krämer mot pigmentfläckar?

Krämer mot pigmentfläckar fungerar genom att minska produktionen av melanin, det pigment som ger huden dess färg. Detta görs oftast genom ingredienser som hydrokinon, retinoider, och vitamin C, som alla kan hjälpa till att jämna ut hudtonen och minska synligheten av pigmentfläckar.

Är krämer mot pigmentfläckar säkra att använda?

Ja, de flesta krämer mot pigmentfläckar är säkra att använda, men det kan finnas vissa risker och biverkningar, särskilt med produkter som innehåller hydrokinon.

Hur länge tar det för krämer mot pigmentfläckar att visa resultat?

Resultaten kan variera, men generellt sett börjar man ofta se en förändring efter cirka 4-6 veckor av regelbunden användning. Fulla resultat kan dock ta flera månader att uppnå. Det är viktigt att vara tålmodig och fortsätta med användningen trots att man kanske inte ser resultat än.

Kan man använda krämer mot pigmentfläckar på känslig hud?

Ja, det finns krämer mot pigmentfläckar som är lämpliga för känslig hud. Men eftersom känslig hud kan reagera annorlunda på vissa ingredienser, är det viktigt att testa produkten på en liten yta först och se hur den reagerar.

Bästa krämen mot pigmentfläckar

Så hittar du den bästa krämen mot pigmentfläckar

Här är våra främsta kriterier för när du ska välja ut den bästa krämen mot pigmentfläckar;

Hur bra den jämnar ut pigmentfläckarna

När du väljer en kräm mot pigmentfläckar, är den främsta faktorn du bör överväga hur effektivt den kan jämna ut dina pigmentfläckar. Ett ämne som ofta används för att få bort pigmentfläckar är hydroquinone. Denna ingrediens har visat sig vara mycket effektiv, men kan irritera vissa hudtyper. Andra ämnen som kan vara hjälpsamma inkluderar vitamin C, retinol och azelaic syra.

Hur snabbt den går in i huden

En annan kriterier att tänka på är hur snabbt krämen absorberas av huden. En kräm som snabbt absorberas kommer inte att lämna den där klibbiga känslan på huden, vilket ofta är en dealbreaker. Dessutom kommer en snabbabsorberande kräm troligen vara mer effektiv, eftersom ingredienserna kan börja arbeta snabbare. Ett tips här är att läsa recensioner från andra, folk skriver ofta om det eftersom det är en så pass viktig punkt.

Vad man ska betala per milliliter

Hudvårdsprodukter kan variera mycket i pris, och det är inte alltid så att dyrare är bättre. När det gäller priset på kräm mot pigmentfläckar, bör du fokusera på priset per milliliter. Detta ger en bättre indikation på det faktiska värdet för pengarna, jämfört med att bara titta på prislappen. Många tillverkare tillåter dig till och med att se priset per milliliter på deras produktsidor!

Kräm mot pigmentfläckar bäst i test

  • Bästa krämen mot pigmentfläckar: Eucerin anti pigment night cream
  • Nr 2: Super Glandin anti-pigment creme
  • Nr 3: Nivea Luminous630

Till topplistan!

Anti-pigment kräm test

Så gjorde vi vårt test av krämer mot pigmentfläckar

Vi tittade först och främst på vilka produkter som fanns där ute. Vi valde sedan ut de med bäst betyg från sina kunder och läste på mer ingående om de. Utifrån den information vi hittat i recensioner och produktbeskrivningar skrev vi sedan våra egna recensioner om krämerna.

Källor