Shimmer oil bäst i test

Shimmer oil bäst i test – hitta bästa body shimmern!

Mikaela Höstfors

Är du också på jakt efter shimmer oil bäst i test? Då är detta artikeln för dig! Vi har satt ihop en topplista över oljor och dessutom valt ut en som vi tycker är den bästa body shimmern. Så vad väntar du på egentligen? Skrolla ner och hitta din favorit på topplistan!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Shimmer oil bäst i test

1. Moroccanoil

2. French Girl

3. Ida Warg

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Moroccanoil shimmer oil – bäst i test!

En guldig flaska med shimmering body oil från Moroccanoil
Fantastisk lyster
Återfuktar
Bygger upp hudens naturliga försvar

Den flaska vi utser till titeln som shimmer oil bäst i test är den här guldiga från Moroccanoil! Den har klart bäst egenskaper för att bygga upp fukten i huden och skapar en otroligt vacker lyster!

Det som skiljer den från konkurrenternas alternativ är att den går in i huden så snabbt. Det tar inte mer än några sekunder. Dessutom är formulan inte särskilt fet – trots dess riktigt bra återfuktningsegenskaper.

Bästa torra: French Girl shimmering oil

En flaska shimmer oil tillverkad av French Girl
Kan användas i håret
Lyxig skimmer på huden
Bra återfuktning

Last updated: 2024-04-23 16:03:09

Den här lyxiga shimmering oljan från French Girl är lite annorlunda i konsistensen. Den påminner mer om ett kakpuder än en olja. Det gör att huden tar lite längre tid på sig att ta upp den, men i övrigt är det bara plus!

Dess skimrande egenskaper syns riktigt synligt på kroppen, i ansiktet, den kan till och med användas som hårserum! De essentiella oljorna som hittas på ingredienslistan återfuktar dessutom huden på ett djupgående sätt.

Bästa budgetval: Ida Warg

En guldrig sprayflaska shimmer olja tillverkad av Ida Warg
Vegansk
Torr formula
Billig

Ida Warg har verkligen fått alldeles för mycket kritik för den här produkten. Den kostar trots allt en tredjedel av vad konkurrenternas oljor kostar! Man får vad man betalar för får man ändå tycka.

Oljan är vegansk och får till en bra lyster, trots den låga prislappen. Däremot är den inte alls lika effektiv på mörkare hudtoner.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en shimmer oil?

Förvänta dig att betala 200-500 kr för en shimmer oil.

Hur applicerar jag shimmer oil på bästa sätt?

Börja med att ta en liten mängd shimmerolja på handen, gnugga sedan ihop händerna för att värma upp oljan innan du applicerar den på huden. För bästa resultat, applicera oljan på fuktig hud direkt efter dusch för att låsa in fukten.

Kan jag använda shimmer oil året runt?

Absolut, du kan använda shimmerolja året runt. Men tänk på att solens strålar kan göra att din hud glittrar mer än vanligt, så det kan vara bra att anpassa mängden du använder beroende på säsong.

Är shimmer oil vattenfast?

Inte alla shimmeroljor är vattenfasta. Om du vill ha en produkt som stannar på huden även efter ett dopp i poolen, bör du leta efter en shimmerolja som uttryckligen utger sig för att vara vattenfast.

Bäst shimmer oil

En guide till att välja bäst shimmer oil

Att välja den perfekta shimmer oljan kan vara en utmaning, men med rätt kunskap kan processen bli både enkel och rolig. Nedan kommer vi guida dig genom de olika aspekterna för att få till den där strålande hyn som du strävar efter.

Kvalitet & ingredienser

Det första steget är att titta på produktens kvalitet och ingredienser. Ett av de bästa tipsen jag kan ge dig är att läsa ingredienslistan på etiketten. Se till att din shimmer olja är gjord av naturliga och närande ingredienser som oljor från jojoba, mandel eller kokos. Undvik produkter med skadliga kemikalier som parabener.

Hudton & nyans

Nästa steg är att tänka på din hudton. Shimmer oljor kommer i en mängd olika nyanser, och det är viktigt att välja en som kompletterar din hudton. Om du har en ljus hudton, bör du gå för en ljusare, mer gyllen nyans. Om du har en mörkare hudton, kan du prova en brons eller djupt gyllene nyans.

Pris

Förvänta dig att betala omkring 500 kr för en flaska body shimmer. Då är det såklart viktigt att du får värde för pengarna också! Vi rekommenderar att du jämför hur många milliliter du får för pengarna, och inte bara tittar på den faktiska prislappen.

Recensioner

Det sista kriteriet att tänka på är märken och recensioner. Ta dig tid att läsa recensioner från andra, de är ovärderliga när det gäller att hitta en produkt som verkligen fungerar. Väl omtyckta märken är också en bra utgångspunkt, eftersom de ofta har en lång historia av bra kvalitet.

Vill du ha en ännu tydligare lyster? Kolla in vår body glow bäst i test lista!

Body shimmer bäst i test

  • Bästa body shimmer: Moroccanoil shimmering body oil
  • Nr 2: French Girl Organics Lumière Bronze Shimmer Oil
  • Nr 3: Ida Warg dry shimmer oil
Shimmer oil test

Så gjordes vårt shimmer oil test

Vi började vårt shimmer oil test med att ta en titt på vad som erbjöds på marknaden. Ganska snabbt hittade vi de mest populära produkterna och läste därför på mer om de. Utifrån den information vi läst i kundrecensioner och produktbeskrivningar skrev vi sedan våra egna recensioner om produkterna.

Källor