Lumene mascara bäst i test

Lumene mascara bäst i test – Lumenes bästa mascaror!

Susanne Blomsterqvist

Är även du på jakt efter Lumene mascara bäst i test? Då är detta artikeln för dig! Nedan har vi nämligen plockat fram Lumenes bästa mascaror baserat på olika behov. Dessutom hittar du en köpguide för att underlätta ditt val i slutet av artikeln. Vad väntar du på? Kolla in topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Lumene mascara bäst i test

1. Lumene "Essential Volume"

2. Lumene "Nordic Berry Curl"

3. Lumene birch black

Bäst i test

Näringsgivande

För riktigt svarta fransar

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Lumene “Essential volume” mascara – bäst i test!

En rosa flaska volym-mascara tillverkad av Lumene
Billig
Otrolig borste
Ger bra volym

Precis som produktnamnet nämner är detta Lumene’s essentiella mascara. Den lämpar sig otroligt bra för vardagsbruk och får till en fantastiskt bra volym på fransarna. Det är faktiskt de två främsta anledningarna till att vi nu utnämner den till Lumene mascara bäst i test!

Förutom sitt snygga resultat har den också en riktigt bra borste på insidan av flaskan. Den tillåter dig att applicera mascaran utan problem, trots att du kanske är nybörjare.

Bäst premiumval: Lumene “Nordic Berry Curl”

En blå flaska mascara tillverkad av Lumene som kallas "nordic berry curl"
Vegansk
Parfymfri
Kladdar inte

Den Lumene mascara som faktiskt har allra bäst borste är den här som de kallar för “Nordic Berry Curl”. En stor och avlång borste, men som ändå är lättarbetad. Trots det stora borsthuvudet blir det inte kladdigt, och det bildas inte heller några klumpar i fransarna.

Det som skiljer den här från deras andra mascaror är att den faktiskt ger näring till fransarna också! Detta i form av nordiska blå- och kråkbär. Något som definitivt ger den ett plus i kanten.

För riktigt svarta fransar: Lumene “Birch Black”

En svart flaska svart mascara tillverkad av Lumene som kallas "Birch Black"
Kolsvart färg
Krämig
Får fransarna att se längre ut

Den här Lumene mascaran är för dig som vill ha alldeles kolsvårta fransar. Här har de fokuserat på att få fransarna att se riktigt långa ut (kan nästan liknas med ett root lift)! Något som verkligen visar resultat om borsten används på rätt sätt.

Förutom att den är effektiv är dessutom formulan mycket krämig vilket gör att den håller länge på fransarna. Tyvärr lyckas den ibland kleta ihop sig på grund av den tunga krämigheten.

Vanliga frågor

Vad gör Lumenes mascara unik?

Lumene mascara är unik på grund av dess finska ursprung och användning av naturliga nordiska ingredienser. Dessutom är de utvecklade för att vara extra långvariga, vattentäta och kladdfria, samtidigt som de ger volym och längd till fransarna.

Är Lumene mascara djurvänlig?

Ja, Lumene är ett djurvänligt märke. De testar inte sina produkter på djur, och många av deras produkter, inklusive vissa mascaror, är helt veganska.

Hur använder man Lumene mascara?

Börja vid roten av dina ögonfransar och svep uppåt i en zigzag-rörelse för att säkerställa att varje frans täcks ordentligt. Två lager rekommenderas för maximal volym och längd. Låt det första lagret torka innan du applicerar det andra.

Hur tar man bort Lumene mascara?

Lumene mascara kan enkelt tas bort med sminkborttagningsservetter som är säkra för ögonen.

Bästa Lumene mascaran

Så hittar du den bästa Lumene mascaran

Visst, många väljer att titta på alla märken på en gång när de försöker hitta den bästa mascaran. Men eftersom utbudet är så pass stort har vi valt att dela upp våra artiklar för att vara lite mer spetsade. Här är våra varmaste tips till hur du hittar den bästa Lumene mascaran;

Resultatet

När det gäller vilken effekt du vill uppnå från mascaran, finns det flera olika alternativ att välja mellan i Lumene’s sortiment. Vill du ha en naturlig look eller söker du efter maximal volym och längd? Vi kan lova dig att Lumene har något som passar dig, frågan är bara vilken av de som passar allra bäst.

Färger

Om du söker variation i färger, så finns Lumene-mascaror mestadels i traditionella nyanser av svart och brunt. Dessa klassiska färger är det Lumene fokuserar på främst, så att hitta deras produkter i andra nyanser är ofta svårt. I det fallet rekommenderar vi dig faktiskt att välja en annan tillverkare.

Kostnad per milliliter

När det gäller priset varierar det faktiskt avsevärt mellan de olika mascarorna. Generellt sett kan man räkna med att en Lumene-mascara kostar runt 150-200 SEK per tub som vanligtvis innehåller omkring 10 ml. Detta ger oss en kostnad på cirka 15-20 SEK per milliliter. Det är ett relativt överkomligt pris, särskilt med tanke på kvaliteten och det varumärke du får.

Jämför det medianpriset med vad just den du tittar på kostar – är det bättre eller sämre?

Lumene mascara bäst i test

  • Bästa Lumene mascaran: “Essential volume”
  • Nr 2: Lumene “Nordic Berry Curl”
  • Nr 3: Lumene “Birch Black”

Till topplistan!

Lumene mascara test

Så gjorde vi vårt test av Lumenes mascaror

För att göra vårt Lumene mascara test tog vi först och främst en titt på vad för olika modeller de faktiskt erbjöd. Med hjälp av recensioner från tidigare kunder och produktbeskrivningar skrev vi sedan våra egna recensioner om alla mascaror.

Källor