Maybelline mascara bäst i test

Maybelline mascara bäst i test – De 3 bästa från Maybelline!

Petra Ljunghov

Maybelline har blivit otroligt hypade för sina mascaror, inte minst för att de är prisvärda. I den här artikeln utforskar vi de 3 bästa mascarorna från Maybelline. Vi recenserar och jämför deras hållbarhet, applicering, volym, pris och kundbetyg. Vi utser dessutom en av de till Maybelline mascara bäst i test. Så vad väntar du på? Skrolla ner och spana in topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar.

Maybelline mascara bäst i test

Bäst i test: Maybelline ‘The Colossal Volum’ mascara

Maybelline “The Colossal Volum” mascara
Tjock volym
Flexibel borste som gör det lätt att applicera
10,7 ml i flaskan
Billig!
Torkar snabbt

Den ikoniska gula flaskan från Maybelline som heter “The Colossal Volum Express” är den vi utser till Maybelline mascara bäst i test. Man känner direkt en ordentlig volym, från roten till toppen och priset tycker vi är mer än okej. I skrivande stund kostade den endast 149 kr för 10,7 ml – det är riktigt billigt i jämförelse med märken som Pixi och Lâncome.

Borsten är väldigt flexibel och lyckas komma åt bra även på kantfransarna. När man sedan vill tvätta bort den går det snabbt med endast ljummet vatten. Vi är sjukt imponerade av den, just för att man får så mycket värde för pengarna.

Den är lätt att applicera, separerar fransarna ordentligt, och resultatet känns både längre och mer fylligt.

Det enda som är ett minus är egentligen att formulan gör att den torkar snabbare än andra mascaror. Det i kombination med att det är 10,7 ml i flaskan gör att man kanske inte hinner få ut precis allt innan den torkar.

Maybelline’s “The Colossal Volum Express” är en av deras mest populära mascaror och har ett genomsnittligt betyg på 4.4/5 hos Lyko.

Bäst volym mascara från Maybelline: ‘The Rocket Volum’

Maybelline “The Rocket Volum” mascara
Klumpar inte
Stor borste som gör det lätt att applicera utan att behöva göra fler lager
Fantastisk volym
4.9/5 i snittbetyg
Kräver en fransböjare för en del franstyper

För den som söker ordentlig volym i fransarna är Maybellines “The Rocket Volum Express” enligt oss det bästa alternativet. Den ger jämn täckning utan klumpar och en fantastisk volym på fransarna. Enligt de själva ska den ge fransarna åtta gånger mer volym.

Först och främst, för att uppnå omedelbar volym med en jämn mascara-applicering, presenterar Maybelline ‘The Rocket Volum’. En exceptionellt innovativ produkt utformad för att ge dig upp till åtta gånger den naturliga volymen utan att skapa klumpar i fransarna från bas till topp.

Borsten är det som urskiljer den allra mest, vilket får ut mascaran över hela fransens längd. I och med tjockleken på den och att den är lite puffig får man på precis rätt mängd och dessutom väldigt snabbt.

Baserat på 46 omdömen hos Lyko har den ett snittbetyg på 4.9/5 (!) – det är bland det högsta vi sett på en sminkprodukt. Kunder nämner här att de är mycket nöjda och den sätts i samma klass som dyrgriparna Lâncome och Xlash.

Bästa billiga Maybelline mascaran: ‘Lash Sensational sky high’

Maybelline “Lash Sensational” Sky High
Bra för känsliga ögon
Bra och hård borste
Böjer fransarna
Billig
Lite överhypad

En av Maybellines populäraste mascaror är Sky High, just den här varianten i serien har vi recenserat många gånger. Den kom bland annat topp tre i vårt test av fibermascaror. Vi fattar verkligen hypen, och för priset som i skrivande stund var så lågt som 120 kr kan man bara inte gå fel.

Sky High har en effekt på ögonfransarna som verkligen lyfter. Det i kombination med den extra hårda borsten gör att man får till böjda fransar med enkelhet. Vi gillar dessutom att den inte ger den klumpande känslan.

Det som är negativt med den är dock att den flagnar en del. Detta eftersom det är just en fibermascara. Det finns dock en fördel med det – den är otroligt lätt att tvätta bort!

Bästa mascaran från Maybelline

Hur väljer man den bästa mascaran från Maybelline?

Att välja den bästa mascaran från Maybelline är ingen lätt uppgift, alla heter ju något flashigt namn och nämner att de “får fantastisk volym”. Nedan är en lista på kriterier som är viktiga när du väljer en mascara från Maybelline, dessa inkluderar vattenfasthet, varaktighet, volym, och borste.

  • Vattenfast: om du gillar att ha en mascara som tål precis allt är ett vattenfast alternativ för dig. Vi gillar exempelvis Maybellines “Falsies Surreal extensions”, och “The Colossal Curl Bounce”.
  • Varaktighet: en mascara ska hålla minst 6 timmar. Titta på vad kunder säger om varaktigheten i sina recensioner så att du får ett hum om varaktigheten innan du köper.
  • Volym: alla vill inte nödvändigtvis ha extrem volym i sina fransar, därför är det såklart upp till dig att du väljer en med volymen som passar dig. För extrem volym rekommenderar vi deras “Colossal Go Extreme”, och för mindre rekommenderar vi de som håller längre såsom serien “Falsies Lash Lift”.
  • Borsten: borsten ska vara lätt att använda, inte applicera alldeles för mycket mascara och inte kladda ut det på ögonlocken.
Maybelline mascara test

Hur gjorde vi vårt Maybelline mascara test?

För att göra vårt test av Maybellines mascaror tittade vi först och främst på alla de mascaror vi recenserat i våra andra tester (som till exempel Sky High). Vi tittade sedan på deras mest populära varianter och valde ut några till. Vi läste sedan ungefär ett hundratal recensioner från kunder, men även en del beskrivningar från Maybelline själva. Utifrån det vi läst skrev vi våra egna recensioner om alla mascarorna.

Källor