Mugler Alien parfym recension

Mugler Alien parfym recension – alla i serien!

Matilda Niklasson

Alien är en av de mest kända och uppskattade doftserierna från det franska parfymhuset Mugler. Dofterna är unika, sensuella och mystiska, och är kända för sina futuristiska och mystiska flaskor. I denna artikel kommer vi att utforska varje doft i serien, från den ursprungliga Alien till de senaste tillskotten som Alien Fusion och Alien Mirage.

Vi kommer att titta på de olika doftnoterna och hur de utvecklas över tiden, samt ge våra åsikter om varje doft och dess lämplighet för olika tillfällen. Vi kommer också att diskutera flaskornas design och hur de passar in i Muglers futuristiska estetik. För de som är nyfikna på dessa unika och förföriska dofter, kommer denna recension att erbjuda en djupdykande titt på varje doft i Alien-serien och hjälpa dig att hitta den som passar dig bäst.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Mugler Alien parfym recension

Muglers Alien-serie är en unik samling av förföriska och futuristiska dofter. Med sin ursprungliga lansering år 2005 blev den snabbt en av de mest kända och populära doftserierna i världen. Denna serie av parfymer är karakteriserad av sin sensuella och mystiska aura, samt dess futuristiska flaskor som passar in i Muglers estetik.

Genom åren har serien utvecklats med nya tillskott, som Alien Fusion och Alien Mirage, som alla erbjuder unika och förföriska doftupplevelser. Mugler är känt för sin innovativa och avant-garde-design, och Alien-serien är inget undantag.

Varje doft är noga utformad för att skapa en unik upplevelse för användaren. Sammanfattningsvis är Alien-serien från Mugler en spännande och förförisk samling av dofter som garanterat kommer att locka till sig uppmärksamhet. Vår liknelse är Armani Si serien som också kompletteras av många intensiva dofter.

Alien “Goddess Intense” recension (EdP)

Mugler Alien goddess intense

Mugler Alien Goddess Intense är verkligen en unik doft som tar dig med på en resa till en annan värld. Denna doft är mer intensiv än originalet och har en förförisk aura som är hypnotisk.

Vad du verkligen kommer att uppskatta med Alien Goddess Intense är dess förmåga att förmedla en känsla av självsäkerhet och styrka. Den här doften är för kvinnor som vet vad de vill och tar vad de vill ha. Det är en sann power-doft som kommer att locka uppmärksamhet och lämna ett intryck.

Doften öppnar med en explosion av citrus och svarta vinbär som är mycket uppfriskande. Sedan smälter de bort till en mer blommig ton med noter av jasmin och tuberos. Den har en lätt sötma, men den balanseras perfekt av basnoterna av ambra och cederträ som ger en varm och sensuell känsla.

Man skulle definitivt rekommendera denna doft till kvinnor som vill känna sig starka och självsäkra. Den passar perfekt för en kväll ute på stan eller för en speciell tillställning. Mugler Alien Goddess Intense är verkligen en magisk doft som du kommer att bära med stolthet.

Alien “Goddess” recension (EdP)

Mugler Alien goddess

Mugler Alien Goddess är det senaste tillskottet till Alien-serien från Mugler och en doft som har en mystisk och förförisk aura. Doften karaktäriseras av sina blommiga och träiga doftnoter som blandas på ett sätt som skapar en fascinerande och lite hemlighetsfull doftupplevelse. (Påminner om flowerbomb, om du testat den tidigare)

Toppnoterna av apelsinblomma ger en initial fräschhet medan hjärtnoterna av vit ambra och jasmin skapar en varm och sensuell doft. Basnoterna av cederträ och vanilj ger en djup och kraftfull dimension till doften som varar länge.

Flaskan är också unik och visar en kvinnlig kropp i ett futuristiskt och stiliserat utförande, vilket passar in i Thierry Muglers estetik. Sammanfattningsvis är Mugler Alien Goddess en förförisk och sensuell doft som passar för den som letar efter en mystisk och unik doftupplevelse

Mugler Alien recension (EdT)

Mugler Alien eau de toilette

Mugler Alien EdT är en förförisk och mystisk doft som bjuder på en intensiv och djup upplevelse. Denna parfym karaktäriseras av dess blommiga och träiga doftnoter, med en underliggande kryddighet som ger en sofistikerad touch. Toppnoterna av jasmin ger en mjuk och söt inledning, medan hjärtnoterna av trä och kryddor skapar en förförisk och berusande doftupplevelse.

Basnoterna av ambra och mysk ger en varm och sensuell dimension till doften som varar länge på huden. Flaskan är också unik och har en futuristisk design som känns modern och innovativ. Sammanfattningsvis är Mugler Alien EdT en sofistikerad och förförisk doft som passar för de som söker en djup och mystisk doftupplevelse. Den är perfekt för kvällsbruk eller för speciella tillfällen där man vill göra ett starkt intryck.

Alien “Man” recension (EdT)

Thierry Mugler Alien man

Mugler Alien Man är en maskulin och sofistikerad doft som har en unik kombination av fräscha och djärva toner. Trots det maskulina påminner det lite om Michael Kors wonderlust av någon anledning.

Doften öppnar med en explosion av citron och tonkaböna, vilket ger en fräsch och levande känsla. Sedan smälter de bort till en mer sensuell ton med noter av läder och vit bärnsten som ger en varm och förförisk känsla.

Detta är en doft som passar perfekt för män som vill ha en elegant och modern signaturdoft. Mugler Alien Man är en unik doft som verkligen sticker ut från mängden och som man definitivt skulle rekommendera till alla män som söker en distinkt och sofistikerad doft.

Hur genomförde vi recensionerna av Mugler Alien-parfymerna?

Innehållet i de här recensionerna består av sammanställningar av omdömen och betyg som användare och kunder lämnat på nätet.

Källor