Multistyler bäst i test

Multistyler bäst i test – välj den bästa multistylern!

Petra Ljunghov

Är du också sugen på att testa multistyler bäst i test? Då är denna guide för dig! Nedan hjälper vi dig välja den bästa multistylern utefter dina behov. I slutet av artikeln hittar du också en kort köpguide som hjälper dig på traven. Vad väntar du på? Skrolla ner till topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Multistyler bäst i test

1. Remington S8670 multistyler

2. OBH Nordica "Artist Easy"

3. Babyliss MS22E

Bäst i test

Bäst utan tillbehör

Bästa billiga

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Remington S8670 multistyler – bäst i test!

En svart multistyler från Remington som kallas "S8670" med massor av tillbehör på sidan
Reglerbar värme
Skonsam styling
LED-displayen underlättar hanteringen
Tyvärr hittades inga priser...

Med Remington S8670 Multistyler får du allt i ett, och det är just därför vi utser den till multistyler bäst i test. Den digitala multistylern är utrustad med reglerbar värme så att du kan få en otrolig mängd olika resultat.

Dess keramiska- och jon-belagda delar gör att du kan skapa professionell styling utan att riskera skador på håret. Den snygga LED-displayen gör det dessutom enkelt att styra värmeinställningarna. Med en 19 mm’s cylinder, spiral, borste, utbytbara platt- och crepe-plattor med trippla cylindrar samt innovativ hårrotslyftare, ger Remingtons S8670 multistyler dig oändliga stylingmöjligheter!

Bäst utan tillbehör: OBH Nordica “Artist Easy”

En svart multistyler tillverkad av OBH Nordica som kallas "Artist easy"
Anpassningsbar
Ger naturliga lockar
Motverkar statisk elektricitet
Tyvärr hittades inga priser...

Med OBH Nordica multistylern kan man enkelt skapa fina lockar som håller hela dagen. Med en diameter på 25 mm är denna locktång perfekt för att skapa både större och mindre lockar. Den har en dessutom temperaturinställningar som gör den användarvänlig och anpassningsbar för olika hårtyper.

Tack vare de keramiska plattorna med turmalin- och keratin-beläggningar får du inte bara fantastiska lockar, utan även ett hår som aldrig blir “elektriskt”.

Bästa billiga: Babyliss MS22E multitång

En rosa och vit multitång tillverkad av Babyliss med många tillbehör på sidan
8 utbytbara tillbehör
Enkel användning med spärr och roterande sladdfäste
Keramisk beläggning

Babyliss MS22E är ett fantastiskt mångsidigt verktyg som gör alltifrån böljande vågor till krusiga lockar och allt däremellan. Med tillbehör som 19 mm’s locktång, 32 mm’s locktång, plattor för djupa vågor, krusplattor, plattång, borste och spiral finns det inga gränser för kreativiteten.

Tillbehören är dessutom väldigt lätta att byta med hjälp av den smarta spärren. Sladden är 1,8 m och har ett roterande fäste för enkel användning, något som uppskattas av oss. Alldeles för många multitänger har korta sladdar som konstant skapar frustration.

Vanliga frågor

Vad är en multistyler?

En multistyler är en mångsidig apparat som kan användas för att skapa en mängd olika frisyrer. De kommer ofta med olika tillbehör för att platta, locka, vrida och styla håret på olika sätt.

Hur använder man en multistyler?

Användningen av en multistyler kan variera beroende på vilket tillbehör som används. I allmänhet, värms den upp för att sedan lägga hårstråna i tången och långsamt dras genom för att skapa önskad effekt.

Kan man använda en multistyler på kort hår?

Ja, en multistyler kan användas på alla hårtyper och längder, inklusive kort hår. Vissa tillebhör kanske inte fungerar lika bra på mycket korta frisyrer, men överlag kan en multistyler skapa varierande styling till kort hår också.

Bästa multistylern

Så väljer du den bästa multistylern

1. Antal tillbehör

En av de viktigaste faktorerna att överväga när du köper en multistyler är antalet tillbehör som följer med. Fler tillbehör innebär fler frisyrer! Det betyder också att du enklare kan skapa den där efterlängtade nya frisyren du vill testa. Några av de vanligaste tillbehören inkluderar:

  • Locktång
  • Plattång
  • Vågtång
  • Olika borstar

Vi rekommenderar att du köper en multitång med så många tillbehör som möjligt. En del modeller innehåller 15+, dessa är såklart att föredra.

2. Användarvänlighet

Ingen vill slåss med en tång som är svår att använda. Därför är det viktigt att leta efter en multistyler som är användarvänlig. Några faktorer att tänka på är:

  • Är den ergonomiskt utformad? Kan man hålla tången i alla olika riktningar utan att det känns konstigt.
  • Är alla tillbehör enkla att byta ut? Se till att multistylern har en funktion som gör att man enkelt kan klicka i och ur tillbehören.
  • Är den lätt att rengöra? Multistylers är nästan aldrig vattentäta, och därför behöver de enkelt kunna rengöras på andra sätt. Till exempel genom att ta av verktygen och tvätta de för sig.

3. Värmereglering

Att kunna reglera värmen på din multistyler är otroligt viktigt. Olika hårtyper kräver olika värmenivåer. Tunnare hår kan ofta klara sig med lägre värme, medan tjockare hår kan behöva högre värme.

Alla vet vi nog att för mycket värme i håret kan skada det. Därför är värmereglering på din multistyler en absolut nödvändighet.

4. Sladdens Längd

Glöm inte att titta på hur lång sladden är! En längre sladd ger dig mer flexibilitet och rörelsefrihet när du stylar ditt hår, vilket gör det hela så mycket lättare. Dessutom ger det dig möjlighet att koppla i den i ett uttag lite längre bort utan att det blir obekvämt att använda den.

Multitång bäst i test

  • Bästa multitången: Remington S8670 multistyler
  • Nr 2: OBH Nordica “Artist Easy” multistyler
  • Nr 3: BaByliss MS22E

Till topplistan!

Multistyler test

Så utförde vi vårt multistyler test

För att sätta ihop vårt multistyler test behövde vi först och främst välja ut några lämpliga produkter. Det gjordes genom att ta en ordentlig titt på marknaden. Ganska snabbt hade vi dock hittat en modell i vardera prisklass som fått bra betyg av sina tidigare kunder.

Vi tittade sedan på de utvalda modellernas recensioner och produktbeskrivningar. Utifrån den informationen vi läst i de skrev vi sedan våra egna recensioner om alla multistylers.

Källor