Nagellim bäst i test

Nagellim bäst i test 2023 – hitta bästa nagellimmet!

Johanna Skeppshage

Letar du också efter nagellim bäst i test? Då är detta definitivt artikeln för dig! Vi hjälper dig hitta det absolut bästa nagellimet för att dina naglar ska sitta som berget.

Att ha ett bra nagellim är otroligt underskattat och något som många inte lägger så mycket tanke i. Det borde dock inte vara så! Ett bra nagellim får inte bara resultatet att se betydligt bättre ut – det gör också att naglarna sitter bra under en längre tid. Nedan hittar du olika varianter som passar in på exakt den beskrivningen.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Nagellim bäst i test

1. Depend nagellim

2. Elegant Touch

3. Depend rosa

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Depend naturellt nagellim – testvinnare!

Ett nagellim i sin lila förpackning från Depend

Den variant vi utsér som titelvinnare av nagellim bäst i test är definitivt det här från Depend. Det är ett naturellt nagellim som precis som namnet nämner – fäster på bara 3 sekunder! Detta gör limmet otroligt lättarbetat utan att behöva släpa fram nageltorken.

Det finns en anledning till att Depend i princip äger marknaden när det kommer till lim för lösnaglar – det finns i princip inga dåliga saker med det!

Lättast applicering: Elegant touch

En rosa förpackning med nagellim från Elegant touch

Last updated: 2024-04-23 15:05:26

Det här nagellimmet har en lite annorlunda design på flaskan vilket gör det otroligt lätt att använda. Den har en väldigt liten udd på flaskan, vilket gör det enkelt att få till detaljer med limmet. Det gör också att limmet inte rinner ut och du får alltid ut en perfekt mängd.

Nagellimmet i sig torkar tyvärr på omkring 60 sekunder. Men det finns andra saker som väger upp dess genomsnittliga betyg, såsom att den inte lämnar några fläckar på naglarna efter att det torkat.

Detta är den perfekta varianten för dig som vill ha precision vid användning!

Med pensel: Depend rosa

Nagellim med pensel i locket

För dig som söker mer precision, men ändå vill ha samma lim från Depend är denna rosa variant ditt bästa alternativ. Det är samma formula på själva limmet, vilket betyder den otroliga torktiden på bara 3 sekunder!

Det som skiljer de åt är att denna kommer med en pensel i locket. Det gör appliceringen otroligt mycket lättare, men det finns också negativa sidor med penslar. För det första slits de ofta ut ganska snabbt, och för det andra är de ofta inte särskilt strama vilket gör att limmet ändå flyter ut över nageln.

Trots dess negativa sidor tar det ändå en tredje plats till stor del för att den har så otroligt bra torktid!

Vanliga frågor

Hur limmar man på lösnaglar?

Sprid ut lim på nageln från nagelbandet och uppåt. Sedan applicerar du lite lim på lösnagelns ände. Den änden sätter du sedan så nära nagelbandet som möjligt och trycker långsamt ned lösnageln.

Vad kan man ha som nagellim?

Superlim eller snabbhärdande lim innehåller faktiskt ungefär samma ingredienser som nagellim. Det betyder förstås inte att du ska gå till Biltema för att köpa nagellim, men hobbylim fungerar faktiskt bra.

Kan man limma ihop en bruten nagel?

Om du klippt lite för stor bit av nageln med nageltången kan det bryta nageln någonstans. Detta är såklart ganska enkelt att fixa till med hjälp av nagellim, men tyvärr kommer inte nageln fortsätta växa för det! Det gör snarare att nageln växer snett – vilket inte är önskvärt.

Bästa nagellimmet

Hur hittar man det bästa nagellimmet?

På grund av det otroligt breda sortimentet över olika nagellim kan det såklart kännas förvirrande när man ska hitta det bästa. Om du inte hittat en passande variant i vår topplista kommer här lite tips för att hjälpa dig på traven.

Hur snabbt torkar det?

Det finns en del lim som torkar på bara några sekunder, men det betyder inte att de passar just dina ändamål. Att det torkar så otroligt snabbt kan göra det svårt att applicera lösnaglarna. Om det är lösnaglar du ska ha nagellimmet till rekommenderar vi istället att du väljer något mitt-emellan. Rikta in dig på 10+ sekunders torktid.

Lämnar det spår efter sig?

De sämre nagellimmen lämnar ofta “snigelspår” efter sig på naglarna. Eftersom limmet dessutom är ganska permanent blir det otroligt jobbigt att ta bort. Välj en modell som inte syns efter att det torkat.

Hur länge håller det?

Se till att välja en produkt som håller länge! Du vill ju ändå att lösnaglarna ska sitta på i några veckor. Det är också viktigt att den håller sin effekt över en längre tid. Många lim släpper allt eftersom och får då naglarna att se dåliga ut hälften av tiden de sitter på…

Nagellim test

Hur gjordes vårt nagellim test?

Nagellim testet började med att hitta några passande produkter. Det gjordes ganska snabbt efter att ha tittat på vilka modeller som var mest populära på marknaden. Vi valde ut fyra stycken, varav den sista inte sattes på topplistan efter en närmare titt.

Den närmare titten bestod främst av att läsa kundrecensioner och produktbeskrivningar. Med den information vi hittat i de satte vi sedan ihop våra egna recensioner i den här artikeln.

För att avsluta artikeln satte vi ihop en nagellim bäst i test lista också. Det gjordes efter att ha jämfört egenskaper som torktid, hållbarhet och prislapp.

Källor