Necessär herr bäst i test

Necessär herr bäst i test 2023 – läs INNAN ditt köp!

Matilda Niklasson

Letar du efter necessär herr bäst i test? Då är detta artikeln för dig! Vi hjälper dig nämligen hitta den bästa herr-necessären för dina behov.

En necessär kräver mycket saker för att ansés vara “bra”. Bland annat vill man ha X antal fickor, fack och förstår måste den vara smidig att ta med sig. Nedan listar vi de allra bästa modellerna vi tycker marknaden har att erbjuda idag.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Necessär herr bäst i test

1. BaByliss

2. Bon Voy toiletry bag

3. Needs

Prisklass: Medel

Prisklass: Premium

Prisklass: Billig

BaByliss necessär herr – bäst i test!

En grå och brun necessär för herrar från Babyliss

Denna riktigt klassiska modellen är den som tar titeln som necessär herr bäst i test! Trots sitt låga pris är den tillverkad i högkvalitativt konstläder och jeansmaterial. Här får du en snygg necessär i klassisk utformning som dessutom inte är alldeles för stor.

På insidan hittas en dragkedja för enklare uppdelning av dina prylar. Dessutom tillåter materialet dig att rengöra den riktigt snabbt med lite vatten – materialen kommer inte ta skada. En klassisk necessär som passar otroligt bra för herrar!

Bäst premiumval: Bon Voy toiletry bag

En beige necessär med rosa innerväska som stycker upp

Last updated: 2024-04-23 17:06:46

För dig som använder necessären mycket kan det vara kul att ha en lite mer stilren variant. Det får du verkligen med den här från Bon Voy! Den är tillverkad i veganska material, men ser trots det ut som premium-läder.

På insidan hittas en innerväska som tål maskintvätt. Det gör den här väskan otroligt lätt att hålla ren! Vi alla känner nog igen oss i att saker läcker under resans gång. Vanliga necessärer är därför otroligt svåra att hålla rena över tid.

Finns i flera storlekar men vi tyckte definitivt “Medium”-varianten var perfekt!

Bäst budgetval: Needs genomskinlig necessär

En genomskinlig necessär från Needs
Tyvärr hittades inga priser...

Den här genomskinliga necessären från Needs är verkligen för dig som inte bryr dig så mycket. Här får du en riktigt simpel necessär som enkelt går ned i väskan. Den mäter bara 10 x 18cm och kan dessutom vikas ihop om du inte fyller den hela vägen upp.

Själva konstruktionen är förvånansvärt bra och plasten är riktigt tjock. Du behöver inte oroa dig om att den ska gå sönder under resan, vilken man skulle kunna tro med en sådan här modell. En necessär för dig som inte bryr sig så mycket!

Flest fack: BaByliss hängande necessär

En hängande brun och grå necessär för män

Även nummer fyra på listan tas av märket BaByliss. De är kända för sina hygienprodukter och har tidigare tagit bra placeringar i vårt nageltång test. Även denna necessär lever upp till dess kvalitetsstandarder. Denna är tillverkad i samma material som ovanstående, med skillnaden att den här är till för att hängas upp.

För dig som söker en necessär som har massor av fack på insidan är detta absolut en modell att ha i åtanke. På insidan finns massor av fack som får plats med det mesta, och gör det enkelt att hålla reda på grejerna!

Vanliga frågor

Hur många fack behöver man egentligen?

Egentligen behövs bara ett fack. Men det beror helt på personliga preferenser. En del vill ha så många fack som möjligt, medan andra nöjer sig med ett stort.

Vad kostar en necessär för herrar?

En herr-necessär behöver egentligen inte kosta mer än 50kr. Om du däremot vill ha en lite mer “designad” variant kan det kosta upp mot tusenlappen.

Bästa herr-necessären

Hur väljer man den bästa herr-necessären?

Det är absolut en svår uppgift att hitta den bästa herr-necessären, men med rätt tips går det! Om du inte hittat någon variant du tycker om i vår lista – här är lite tips till hur du hittar den allra bästa.

Hur mycket rymmer den?

Det allra viktigaste är förstås att du får plats med alla grejer! Om du vet med dig att du brukar ha med dig mycket saker på resan – välj en lite större modell. Det är också viktigt att tänka på hur du ska dela upp grejerna. Om du har mycket saker är det inte jättekul att behöva rota i flera minuter för att hitta det du ska ha. Då är det bättre att du köper en modell med flera fack, så att du kan dela upp det.

Går den att rengöra lätt?

Det är väldigt viktigt att necessären är lätt att rengöra. Vi alla har nog varit med om att saker och ting läcker i necessären… Det blir bara kladdigt överallt, och om den då är svår att rengöra blir det bara ännu jobbigare. Helst vill du ha en modell med en innerväska som kan tas ut och maskintvättas. Om du inte kan hitta det rekommenderar vi åtminstone att necessären är lätt att tvätta för hand.

Necessär herr test

Hur gjorde vi vårt test av herr-necessärer?

Vi började vårt herr-necessär test genom att se vad marknaden hade att erbjuda. Grejen är att man verkligen inte hittar många varianter när man söker på “necessär herr”, men otroligt många när man bara söker på “necessär”. Det är för att de egentligen är helt könsneutrala.

Vi hittade några passande modeller och började läsa på mer ingående om de. Vi tittade främst på produktbeskrivningarna och vad andra kunder hade att säga. Med informationen vi tagit fram skrev vi sedan våra egna recensioner om produkterna.

Sist men inte minst satte vi ihop necessär herr bäst i test listan. Det gjordes efter att ha jämfört olika egenskaper som antal fack, enkelhet att rengöra och prislapp.

Källor