Push-up trosa bäst i test

Push-up trosa bäst i test – läs INNAN ditt köp!

Matilda Niklasson

Letar du också efter push-up trosa bäst i test? Det är därför vi skrivit denna artikel! Nedan samlar vi de bästa push-up trosorna för dig och dina behov. I slutet hittar du även svar på alla de där frågorna som du velat ställa.

En push up trosa får inte bara till en otroligt snygg figur på rumpan, det trycker också in den nedre delen av magen. Om du är ute efter den perfekta midge-siluetten är push-up trosor ditt säkraste kort!

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för hunkemoller.se & pricerunner.se

Push-up trosa bäst i test

1. Hunkemöller push-up trosa

2. Spanx Fancy Booty

3. Cellbes shapingtrosa

Hunkemöller push-up trosa
Spanx Fancy Booty

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Prisklass: Billig

Hunkemöller push-up trosa – testvinnare!

Hunkemöller push-up trosa

De absolut bästa push-up trosorna är dessa från Hunkemöller. Det välkända underklädesmärket från Nederländerna har ännu en gång kommit fram med en grym design.

De formar rumpan perfekt, och ger den samtidigt ett lyft. Trosorna är också väldigt sköna på grund av det lätta material som använts. Siluetten kring midjan blir verkligen fulländad på grund av den lite högre kanten. Det gör att även den undre magen slätas till och jämnas ut.

Ett par otroligt bra push-up trosor som får en varm rekommendation från oss på kontoret!

Utgått!

Tyvärr hittades inga priser...

Spanx “Fancy Booty”

Spanx Fancy Booty

Spanx tog hem priset i vårt tidigare shapinglinne test och denna gång hamnar de på en andra plats. Det är en lite annorlunda modell, men som gav förvånansvärt bra resultat!

Det är snarare en cykelbyxa än ett par trosor, men de används förstås som underkläder. De har inbyggda dynor som ger den där extra boosten till rumpan! Det är något som kanske inte alla föredrar, men vi tyckte det gav ett riktigt bra lyft.

Precis som Spanx andra shapewear-varianter finns även dessa i tre olika shaping-grader. Vi testade nummer 2, vilket är en ännu mer lyftande variant – supernöjda!

Cellbes shapingtrosor

Cellbes shapingtrosa

Cellbes gör en hel del schyssta underkläder, och även dessa är otroligt sköna! Det är en riktigt tight passform som knappt känns att de sitter på. Det lätta materialet gör dock också att rumpan inte riktigt får det där lyftet vi var ute efter.

Däremot hjälper det till att hålla in magen och slätar till siluetten runt midjan. Därför rekommenderar vi endast dessa för dig som inte vill ha ett lyft där bak, utan endast vill släta ut midjan. Dessutom är dessa väldigt billiga!

Vanliga frågor

Hur mycket kostar push-up trosor?

Förvänta dig att betala omkring 300kr för ett par push-up trosor. Det finns förstås mer sofistikerade modeller för upp mot 700kr, men generellt sett kostar de omkring 300.

Vad gör push-up trosor?

Push-up trosor är tillverkade för att ge din rumpa ett lyft. En del varianter ger dig också dubbel effekt genom att vara högmidjade. Då håller de även in magen och slätar ut siluetten kring midjan.

Bäst push-up trosor

Hur väljer man de bästa push-up trosorna?

Det kan vara svårt att hitta de bästa push-up trosorna utan att ha testat de på riktigt. Förutom att det är jobbigt att åka till en butik och testa, kan det också kännas lite äckligt. Det är ju trots allt andra som testat de innan dig… Om du inte ska testa de i butik rekommenderar vi att du tittar på följande saker innan ditt köp;

Dynor eller inte?

Vill du ha dynor eller inte? Det är ditt första ställningstagande. Om du vill ha med dynor så rekommenderar vi att du väljer en produkt som tillåter dig att ta ut dynorna. Såklart kommer svett och andra orenligheter gå igenom trostyget och samlas upp i dynorna. Det är inte särskilt fräscht om du då inte ens kan tvätta de…

Högmidjat eller inte?

Om du inte använder andra shapewear-produkter kanske du också vill att midje-regionen ska slätas ut? Då rekommenderar vi absolut ett par högmidjade trosor. Detta hjälper till att släta ut figuren, precis som nämnt ovan, kring midjan. Det ger också en bättre helhetseffekt, och kan få rumpan att se större ut utan att faktiskt trycka upp den.

Hur mycket effekt vill du ha?

Hur mycket effekt du vill ha är ju förstås helt och hållet upp till dig. Men detta är absolut något att ha i åtanke, du kanske inte vill ha dynor, men ändå ett rejält lyft till exempel. Då finns det modeller för det. Eller så vill du inte alls ha så mycket lyft i rumpan, utan mer i framkanten och runt magen. Då finns det andra varianter för det!

Bestäm dig för hur mycket effekt du vill ha så kommer du ha ett betydligt lättare val sedan.

Push-up trosa test

Hur gjorde vi vårt test av push-up trosor?

Vi började vårt test av push-up trosor genom att titta på marknaden. Det fanns faktiskt inte så mycket att välja på här, men vi valde i alla fall en modell i vardera “effektklass”. Med det menar vi hur mycket de formar kroppen. De beställdes hem, och sedan var det dags för att testa de!

Vi testade de helt enkelt genom att bära de en hel dag och se hur sköna de var. Här tog vi faktiskt bort en modell för att de var så otroligt obekväma, inga vi skulle vilja rekommendera. Vi testade också deras resultat genom att ta för- och efterbilder. Efter dags-testet skrevs recensionerna och de betygsattes.

Slutligen rankade vi de från bäst till sämst på vår topplista som kan hittas längst upp i den här artikeln. Det som jämfördes för att bedöma detta var bland annat komfort, prisklass och resultat.

Källor