Shapinglinne bäst i test

Shapinglinne bäst i test – få den perfekta kroppen!

Matilda Niklasson

Letar du också efter shapinglinne bäst i test? Då är detta artikeln för dig! Nedan hittar du svaret på vilket som faktiskt är det bästa shapinglinnet.

Ett shapinglinne får överkroppen att se otroligt slimmad och snygg ut. Ibland kan det också användas i syfte att inte få underklädarna att korta sig. Ett shapinglinne får helt enkelt allt att se mer perfekt ut!

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för pricerunner.se, timarco.se, uppercut.se & cellbes.se

Shapinglinne bäst i test

1. Spanx shapinglinne

2. Magic tanktop

3. Cellbes shapinglinne

Prisklass: Premium

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Spanx shapinglinne – testvinnare!

Spanx shapinglinne
Spanx shapinglinne

Det bästa shapinglinnet vi testade var det här från Spanx. Det känns otroligt skönt mot huden och man märker knappt att man har det på sig. Axelbanden är dessutom reglerbara för ultimat komfort och figur.

Tyget trycker inte ihop brösten, trots att linnet håller in resten av kroppen. Dessutom finns det tillgängligt i 3 olika shaping-grader! För vårt test valde vi nummer 2 – “Shape”, vilket ger lite mer effekt än nummer 1.

Spanx håller ihop, och slätar ut kroppen för en fantastisk siluett.

Magic shapinglinne

Magic tanktop

Magic bodyfashion har på senare år steppat upp sina produkter. Detta är en av deras bättre releaser. Från bilderna tror man att linnet inte är figursytt nog, men när man faktiskt har det på sig är det skillnad!

Axelbanden är tyvärr inte justerbara, vilket är något vi saknar. Själva formandet är lätt och slätar till strukturen. Trots det finns lite extra tyg för brösten, så att figuren inte plattas till.

Ett riktigt bra shapinglinne som passar dig som verkligen söker en slimmad figur!

Cellbes shapinglinne

Cellbes shapinglinne
Cellbes shapinglinne

Cellbes är ett välkänt märke, som främst är kända för deras underkläder. De fokuserar på sköna material, och det märktes verkligen med detta shapinglinne. Det är riktigt skönt och känns knappt när det ligger mot huden.

De har till och med tänkt så långt att de vikt in nederkanten så att den blir sömlös! Materialet i sig är väldigt stretchigt och skapar en bra siluett.

Vi har egentligen inte så mycket att klaga på här förutom att materialet är lite för stretchigt, och därför inte plattar till allt.

Last updated: 2024-04-15 15:41:07

Vanliga frågor

Hur mycket kostar ett shapinglinne?

De billigaste shapinglinnen hittas för en prislapp omkring 200kr. De dyrare modellerna uppgår däremot till cirka 600kr.

Vad gör ett shapinglinne?

Ett shapinglinne trycker ihop, och slätar ut kroppen. Alltså gör det att användaren får en bättre, och mer slät siluett.

Ska man köpa en mindre storlek?

Nej! Shapinglinnen är utformade för att ge dig en tight passform. Därför är de också lämpade för standard-storlekarna. Om du har Medium i vanliga fall ska du även köpa Medium i shapewear. Annars blir det för tight och användningen kommer vara allt annat än bekväm.

Bästa shapinglinnet

Hur hittar man det bästa shapinglinnet?

Många tycker att shapinglinnen ser ungefär likadana ut, och det stämmer faktiskt. Istället för att behöva gå i en massa butiker och testa så har vi några tips. Här är våra kriterier för att hitta det bästa shapinglinnet.

Hur skönt är det?

Det är otroligt viktigt hur skönt shapinglinnet är. Det är förstås svårt att veta om man inte faktiskt testat linnet. Om du inte kan prova det, titta på saker som justerbara och smala band, storlek och om den har extratyg runt bysten. Detta ger inte bara ökad komfort, utan får också till den perfekta siluetten.

Hur bra blir siluetten?

Det kan vara svårt att veta hur bra siluetten blir utan att faktiskt prova den på. Men vi kan garantera en riktigt bra figur om den sitter tight nog. Det vet du lättast genom att titta på materialvalet. Du vill ha 60/40, bomull till polyester. Det ger en riktigt tight passform som slimmar ned det ojämna på kroppen.

Vill du även att midjan ska slätas till? Kolla in vår push up trosa bäst i test lista!

Vad kostar det?

Om du har testat shapinglinnen förut men letar efter något nytt rekommenderar vi att du höjer din budget till omkring 600kr. Då får du ultimataste shapinglinnet som verkligen ger en grym figur! Om detta däremot är ditt första linne kan vi rekommendera en budget på cirka 300kr. Det ger dig ett bra shapinglinne som utan tvekan håller standard.

Shapinglinne test

Hur gjorde vi vårt shapinglinne test?

Vårt shapinglinne test började med att titta på vilka modeller som var mest populära. Därefter valde vi ut de populära modellerna som fått bäst kundrecensioner. Dessa tre utvalda modeller beställdes hem, och själva testandet började.

Vi bedömde alla linnen efter effekt, pris, storlek och komfort. Detta gjordes förstås genom att testa linnen på olika kroppstyper. Vi har faktiskt mer än bara en kroppstyp här på kontoret! Hur de presterade i dessa kriterier skrevs sedan ned i recensionerna.

Sist men inte minst behövde vi sätta ihop själva bäst-i-test-listan. Det gjordes efter att vi jämfört dess förmågor. Bland annat jämfördes pris, material och komfort.

Källor