Remington varmluftsborste bäst i test

Remington varmluftsborste bäst i test

Petra Ljunghov

Letar du också efter Remington varmluftsborste bäst i test? Då är detta topplistan du behöver spana in! Vi går igenom de allra bästa varmluftsborstarna från Remington utefter olika behov. Dessutom har vi satt ihop en kort köpguide för att hjälpa dig hitta rätt modell för dig; den hittas i slutet av artikeln.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Remington varmluftsborste bäst i test

1. Remington "Blow dry & style"

2. Remington "Volume & curl"

3. Remington straight brush

Bäst i test

Bäst volym

Bäst plattborste

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Våra andra tester av Remingtons produkter:

Remington “Blow Dry & Style” varmluftsborste – bäst i test!

En svart och silvrig varmluftsborste tillverkad av Remington som kallas "blow dry & style caring airstyler"
2 värme- och hastighetsinställningar
Kraftfull motor
Skonsam mot håret

Remingtons allra optimalaste modell, och den vi utser till Remington varmluftsborste bäst i test är den som kallas “Blow Dry & Style Airstyler”. Trots det låga priset får man en riktigt kraftfullt stylingredskap som får till snygga frisyrer utan extrem värme.

Den har en motor på 1000-watt vilket gör att både torkandet och stylandet går på bara några minuter! Den har också två olika värme- och hastighetslägen vilket gör den lättare att använda än många konkurrerande modeller. Vi kan inte göra annat än att rekommendera den varmt!

Bäst volym: Remington “Volume & Curl”

En svart och rosa rund varmluftsborste med olika tillbehör tillverkad av Remington som heter "volume & curl"
Liten
Kan även användas som hårfön
4 tillbehör
Tyvärr hittades inga priser...

Den här modellen från Remington som kallas “volume & curl” ger fantastiskt fin volym! Det är ett 4-in-1 kit som innehåller allt som behövs för mjuka, stora lockar eller rufsiga vågor. Det grymma luftflödet från borsten gör att alla tillbehören skapar fantastiska resultat.

Det som skiljer den här från Remingtons andra modeller är det faktum att den också kan fungera som en vanlig hårfön! Den kommer med ett vanligt hårföns-munstycke.

Detta är också en av deras mindre modeller, perfekt för att ta med på resan tillsammans med mini-plattången. Rekommenderas för dig som inte har så mycket plats kvar i badrumsskåpet eller vill ha med den i väskan.

Bäst plattborste: Remington “Straight brush”

En svart och bronsfärgad plattborste med varmluft tillverkad av Remington som heter "straight brush"
3 värme-inställningar
Ger bra volym
Plattar håret bra
Dyr

Denna plattborste från Remington bara måste vara med på topplistan! Den ger verkligen mjukt och rakt hår på bara några minuter! Detta eftersom Remington valt att kombinera plattborste och plattång i en och samma design.

Borsten får verkligen till en fantastisk look i håret, trots plattheten får den in en sorts volym. Det enda vi egentligen ser som negativt med den är att den är lite dyrare än de övriga modellerna, men det får man väl ta när det är en revolutionerande produkt?

Vanliga frågor

Kan man använda en Remington varmluftsborste på blött hår?

En Remington varmluftsborste kan användas på handdukstorkat hår, men det rekommenderas inte att användas direkt efter duschen. Det kan skada hårstråna och minska effektiviteten av borsten.

Hur jämför Remingtons borstar mot konkurrenterna?

Remington varmluftsborstar ställer sig väldigt bra mot konkurrenterna. De har ofta en kombination av hög kvalitet, mångsidighet och rimligt pris, vilket är anledningen till att de är så populära.

Bästa Remington varmluftsborsten

Så hittar du den bästa Remington varmluftsborsten

Varför Remington?

Remington är ett företag med gott rykte och över 80 års erfarenhet av hårprodukter. De är kända för sin kvalitet och innovation och är ett utmärkt val för just varmluftsborstar.

Funktioner att letar efter

En Remington varmluftsborste kommer med en rad funktioner, men här är de viktigaste att leta efter:

  • Ionisk teknologi: Denna teknologi gör håret mindre frissigt och mer glansigt. Ionerna neutraliserar statisk elektricitet och minskar frissighet, vilket gör att ditt hår ser slätare och mer hälsosamt ut.
  • Keramisk beläggning: En keramisk beläggning ger jämn värmefördelning, vilket minskar risken för värmeskador på håret.
  • Tillbehör: Många Remington varmluftsborstar kommer med utbytbara borstar för olika hårtyper och styling. Ju fler tillbehör, desto bättre!

Värmereglering

För hög värme kan skada ditt hår, så det är viktigt att du kan reglera temperaturen på varmluftsborsten. De bästa Remington varmluftsborstarna har ofta flera värmeinställningar, inklusive ett alternativ för kalluft.

Stylingalternativ

Förmågan att styla håret på olika sätt är en annan viktig kriterier. Vissa Remington varmluftsborstar kommer med olika tillbehör som hjälper dig att skapa allt från korkskruvar till helt platt hår. Se till att borsten har alla de tillbehör du vill ha, de är ofta svåra att hitta i efterhand.

Här är några av de vanligaste tillbehören som Remington brukar ha i sina förpackningar:

  • Rundborstar: För att skapa volymfyllda lockar och vågor.
  • Plattborstar: För att släta ut håret och ge en glansig finish.
  • Små borstar: För att hantera kortare hår eller skapa definierade lockar.
Remington varmluftsborste test

Så gjordes vårt Remington varmluftsborste test

För att skriva vårt Remington varmluftsborste test gick vi igenom deras katalog av varmluftsborstar. Vi valde ut de tre mest populära modellerna och läste deras recensioner, men också deras beskrivningar från Remington själva. Utifrån den information vi läste i de sammansatte vi sedan våra egna recensioner om alla varmluftsborstarna.

Källor