Selfiepinne bäst i test

Selfiepinne bäst i test – hitta bästa selfiepinnen!

Matilda Niklasson

Är du också på jakt efter selfiepinne bäst i test? Då har du hittat till helt rätt ställe! I den här artikeln går vi igenom hur du hittar den bästa selfiepinnen. Så vad väntar du på? Skrolla ner och kolla in topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Selfiepinne bäst i test

1. Linocell "Pro" selfiepinne

2. Linocell selfiepinne med bluetooth

3. Selfiepinne med inbyggd stabilisator

Bäst i test

Bästa billiga

Med stabilisator

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Linocell “Pro” selfiepinne – bäst i test!

En person som håller i en svart selfiepinne med en iPhone fastsatt i spetsen
Pålitlig prestanda
Anpassningsbar
Trådlös Bluetooth

Last updated: 2024-04-23 14:57:44

Linocell selfiepinne Pro är den ultimata modellen enligt oss, och vi utser den därför till selfiepinne bäst i test. Med sin imponerande kvalitet och användarvänlighet tar den dina selfiekunskaper till nya höjder. Dess stabila och justerbara stativfunktion gör det enkelt att fånga perfekta selfies och gruppbilder från olika vinklar.

Den trådlösa Bluetoothanslutningen möjliggör smidig fjärrutlösning, vilket ger dig full kontroll över dina bilder. Dessutom är den kompakta designen perfekt för att ta med på äventyr. Linocell selfiepinne Pro är ett oumbärligt tillbehör för alla selfieentusiaster som vill skapa minnesvärda ögonblick.

Bästa billiga selfiepinne: Linocell

En svart selfiepinne med en fastsatt iPhone tillverkad av Linocell som har en bluetooth avtryckare
Justerbar design
Kreativt verktyg
Perfekt för distansfotografering

Last updated: 2024-04-23 14:57:44

Linocells selfiepinne med Bluetooth är som en förlängning av dina kreativa armar. Den förvandlar ditt fotospel och tar dina selfies till nya nivåer av kreativitet. Den robusta designen och de justerbara funktionerna gör det enkelt att fånga de perfekta vinklarna och komponera fantastiska bilder. Med den trådlösa Bluetoothfunktionen kan du enkelt ta bilder på distans utan att tumma på bildkvaliteten. Linocell selfiepinne med Bluetooth kan vara ditt hemliga vapen för att skapa minnesvärda ögonblick och dela dem med världen.

Med stabilisator: Linocell

En svart selfiepinne med inbyggd stabilisator tillverkad av Linocell
Enastående stabilitet
Enkel att använda
Kvalitativ

Last updated: 2024-04-23 14:57:45

Linocell selfiepinne med stabilisator är som en magisk trollstav för fotografering. Den tar dina rörliga bilder till en helt ny nivå av stabilitet och smidighet. Dess avancerade stabiliseringsteknik balanserar dina rörelser och ger filmsekvenser som ser ut att vara tagna av en dyr kamerautrustning.

Den är enkel att använda och ger omedelbara resultat. En produkt att ha för att skapa filmiska ögonblick i vardagen!

Vanliga frågor

Vad är en selfiepinne och hur fungerar den?

En selfiepinne är ett verktyg som används för att ta bilder eller videor på avstånd med en smartphone eller kamera. Den består av ett teleskophandtag där man kan fästa sin mobil/kamera i ena änden, och ofta har en Bluetooth-aktiverad avtryckare i den andra för att ta bilden.

Hur kopplar man en selfiepinne till sin smartphone?

För att koppla en selfiepinne till en smartphone, sätt först fast din telefon i hållaren. Om din selfiepinne har Bluetooth-funktion, aktivera Bluetooth på telefonen och para ihop de. Om pinnen inte har Bluetooth, koppla in den i telefonens hörlursuttag.

Hur kan jag ta bättre bilder med min selfiepinne?

För att ta bättre bilder med din selfiepinne, se till att ha bra belysning och en stadig handled. Använd gärna timern på telefonen för att ge dig tid att vinkla kameran rätt. Ett tips är att hålla pinnen snett uppåt, sådana selfies ser betydligt bättre ut.

Bästa selfiepinnen

Så hittar du den bästa selfiepinnen

Det finns några specifika saker att tänka på när man ska leta fram den bästa selfiepinnen. Här är våra rekommendationer;

Har den ett stativ?

En av de första sakerna du bör tänka på när du väljer en selfiepinne är om den har ett stativ. Detta är viktigt eftersom det gör skillnaden mellan en bra och en fantastisk selfie.

 • En selfiepinne med stativ ger dig mer flexibilitet när det gäller att ställa upp och ta bilder.
 • Det kan också ge mer stabilitet, vilket är särskilt viktigt om du tar bilder i vill ha fler bilder från samma vinkel, eller fotar i flera timmar.
 • Med ett stativ kan du enkelt ställa in kameran, ta ett steg tillbaka och få till en perfeka gruppbild utan att behöva hålla i själva pinnen!

Vilka funktioner har den?

En annan viktig aspekt att tänka på när du väljer en selfiepinne är vilka funktioner den har. Här är några saker att hålla utkik efter:

 • Bluetooth: Detta gör att du kan ta bilder trådlöst, vilket är mycket bekvämare än att behöva trycka på en knapp på pinnen.
 • Teleskopisk längd: En selfiepinne som kan förlängas långt ut ger dig mer frihet att ta bilder från olika vinklar.
 • Vattentålig: Om du planerar att använda din selfiepinne utomhus är det bra om den är vattentålig.

Är konstruktionen stabil?

Stabiliteten hos selfiepinnen är en annan viktig sak att tänka på. En stabil konstruktion innebär att den är tillverkad av kvalitetsmaterial och att den kan hålla telefonen utan att vicka.

 • Se till att pinnen är tillverkad av robusta material, som aluminium eller rostfritt stål.
 • Fästet som håller telefonen ska vara välkonstruerat och kraftfullt nog att säkert hålla i telefonen.
 • Gummibeläggning på handtaget kan bidra till bättre grepp och stabilitet.

Selfiepinne bäst i test

 • Bästa selfiepinnen: Linocell “Pro”
 • Nr 2: Linocell selfiepinne med bluetooth
 • Nr 3: Linocell selfiepinne med stabilisator

Till topplistan!

Selfiepinne test

Så gjorde vi vårt selfiepinne test

Vi gjorde vårt selfiepinne test genom att först och främst välja ut en handfull populära modeller. Genom att sedan titta på deras recensioner från kunder fick vi en bild av hur de fungerade i verkligheten. Utifrån informationen vi hittat där satte vi sedan ihop våra egna recensioner om selfiepinnarna.

Källor