Body glow bäst i test

Body glow bäst i test – läs INNAN ditt köp!

Mikaela Höstfors

Letar du också efter body glow bäst i test? Då är detta artikeln för dig! Nedan hittar du faktiskt de allra bästa body glowsen för en gyllene finish. I slutet av posten hittar du också svar på alla frågor du kan tänkas ha.

Body shimmering oljor är otroligt underskattade enligt oss. De ger en fantastisk lyster på hela kroppen, utan särskilt mycket ansträngning. Perfekt för de månader du kommer visa lite mer hud.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Body glow bäst i test

1. Estelle & Thild body glow

2. Ida Warg dry shimmer olja

3. Pixi Body glow

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Estelle & Thild body glow – bäst i test!

Estelle & Thild body glow
Estelle & Thild body glow

Estelle & Thild har denna gången släppt en otroligt bra produkt! En body glow som ger lyster direkt efter applicering. Utöver det återfuktar den förstås också huden med hjälp av sina naturliga oljor.

Body glowen absorberas riktigt snabbt av huden och den har på så sätt en otroligt återfuktande effekt. Efter applicering blir huden otroligt len men en vacker lyster.

För dig som är miljömedveten kommer du glädjas över att höra att den till och med är vegansk! Ännu ett plus från oss.

Last updated: 2024-04-15 22:52:45

Ida Warg Dry shimmer olja

Ida Warg dry shimmer olja
Ida Warg dry shimmer olja

Ida Warg är en känd influencer som faktiskt sätter sitt namn på bra produkter. Denna gång i form av en shimmer olja med vegansk tillverkning.

Oljan känns lätt mot huden och sjunker in ganska snabbt. Därefter är den återfuktande och hjälper dig med torr hud att återfå lystern. Dessutom blir huden helt sammetslen i processen!

Det vi tycker är lite dåligt är det faktum att den inte tål att vara i över 25°C. Alltså håller den inte på de varmare sommardagarna…

Pixi body glow

Pixi Body glow
Pixi Body glow

Denna body glow är tillverkad av det lite billigare märket Pixi. Just den här flaskan är ganska liten, men används som kroppsmist. Det betyder att det bara krävs ett par sprut för att täcka hela kroppen. Det gör också att du slipper smörja in kroppen, vilket är ett plus enligt oss!

Förutom att den ger kroppen en otrolig lyster, har den förstås återfuktande och mjukgörande förmågor. Den återfuktar först kroppen, sedan ger den en snygg lyster som bara inte går att motstå.

En otroligt billig body glow som rekommenderas varmt av oss på redaktionen.

Last updated: 2024-04-15 22:52:58

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en body glow?

En body glow kostar aldrig mer än 400kr, och medianpriset är ungefär 200kr. Det finns till och med varianter som kostar så lite som 100kr.

Hur länge håller lystern?

Lystern från en body glow håller olika länge beroende på vilken produkt du använder såklart. Men generellt sätt håller det i ungefär en dag. Det beror dock också på hur varmt det är ute, och hur snabbt den går in i just din hy.

Borde man raka sig innan?

Vi rekommenderar definitivt att du använder hårborttagningskräm innan du lägger på body glow. Det får bort alla dem där små håren på kroppen och förnyar faktiskt huden redan där! Slätrakat kombinerat med en body glow är den perfekta kombon.

Bäst body glow

Hur hittar man bäst body glow?

Att hitta bäst body glow är ingen lätt uppgift. Om du inte vill testa dig fram genom att köpa olika varianter har vi bara några få tips. Här är några av de viktigaste sakerna du vill ha hos en body glow;

Återfuktande förmågor

Body glowens återfuktande förmågor är bland det viktigaste. Bara det gör att huden för en härlig lyster, och får huden att se mer levande ut. Att ha en återfuktad hud är något man borde ha trots att man inte använder body glow, men det gör också att lystern ser bättre ut. Se till att modellen du väljer har bra återfuktande förmågor i form av naturliga oljor eller extrakt. Om du är äldre rekommenderar vi att du använder din glow tillsammans med någon av Filorgas produkter, de går otroligt bra tillsammans när det gäller återfuktning.

Hur länge håller den?

Hur länge själva lystern håller är förstås också en viktig sak att tänka på. Men det är ju helt omöjligt att veta utan att faktiskt att ha testat den? Vårt bästa tips här är att helt enkelt läsa kundrecensionerna och se vad andra har att säga. De allra flesta recensioner kommer skriva hur länge body glowen håller.

Vi rekommenderar dig att välja en variant som håller i minst 16 timmar. Det betyder att du kan sätta på den på morgonen, och huden kommer hålla den där fantastiska lystern hela dagen!

Läs också om den otroligt långvarigt hållande parfymen black opium!

Hur mycket får du för pengarna?

Det viktigaste när man köper hudvårdsprodukter är att man inte blir lurad av priset. Prislapparna skiljer sig enormt mellan de olika märkena, men man måste titta på förpackningen också. Du kan exempelvis behöva hosta upp 400kr för en body glow, men den kanske är 400ml också. Då är den egentligen billigare än en variant på 100ml för 200kr!

Här är det också viktigt att titta på vad det är för typ av body glow. Är det en olja, en mist eller lotion? De är alla olika dryga, alltså håller de olika länge. En 100ml’s mist håller betydligt längre än 100ml olja till exempel.

Får det hår att sticka ut?

En del varianter får faktiskt även kroppshåret att skina. Det är såklart inte önskvärt och vi rekommenderar därför att du tittar på det innan du genomför köpet. Såklart kan du inte veta det utan att faktiskt ha testat produkten – vi rekommenderar därför att du tittar på kundrecensionerna! Nästan alla lägger märke till det och skriver det därför i sina recensioner. Alternativet är att du köper den ändå och kombinerar det med till exempel en bra ladyshave.

Body glow test

Hur gjorde vi vårt body glow test?

Vi påbörjade vårt body glow test med att välja ut några passande modeller. Det gjordes helt enkelt utefter vilka som var mest omtyckta av tidigare kunder.

Sedan läste vi på mer om de olika varianterna genom att läsa recensioner och produktbeskrivningar. Utefter det vi läst kunde vi sedan skriva våra egna recensioner om vardera produkt.

Sist men inte minst jämförde vi alla produkter vi testat. Denna jämförelsen bestod främst av kriterier som pris per milliliter, hur länge den höll och hur återfuktande den var. Efter jämförelsen rangordnades alla produkter från bäst till sämst.

Källor