Slingor hemma bäst i test

Slingor hemma bäst i test

Petra Ljunghov

Vill du också hitta slingor hemma bäst i test? Då har du hittat till rätt artikel! Nedan går vi igenom de produkter som är bäst för att göra slingor hemma. Med dess otroliga resultat kommer dina vänner tro att du varit på salong och lagt flera tusen! Mot slutet av artikeln har vi dessutom satt ihop en köpguide för att du lättare ska kunna göra ditt val. Så vad väntar du på? Kolla in topplistan nedan och hitta din nya favorit!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Slingor hemma bäst i test

Bäst i test: Mood Palette slingor hemma

En förpackning med intensivt blonda slingor från Schwarzkopf
Fin och kall blond ton
Bleker upp till 7 nyanser
Neutraliserar gulnandet i håret

Last updated: 2024-04-23 16:17:44

Vi utser “Mood Palette 106” till slingor hemma bäst i test – på grund av dess grymma resultat och otroligt låga prislapp.

För dig som letar efter en mer intensiv förändring i hårfärgen är Mood Palette 106 det bästa alternativet. Den lyckas bleka upp till 7 nyans och ger håret en riktigt vacker kall ton. Det som skiljer den från andra produkter för att slinga håret hemma är att den innehåller en anti-gulnings-behandling! Det gör att den där fula gula färgen som ibland uppstår blir neutraliserad samtidigt som du slingar håret! Du slipper använda silverschampo.

Bäst för skadat hår: Schwarzkopf M1

En förpackning med färg för att slinga håret hemma tillverkad av Schwarzkopf
Innehåller olja som återfuktar torrt hår
Naturligt resultat
Motverkar gulnad

Detta är Schwarzkopf svar på att slinga håret hemma. En formula som tänkt lite extra på att återfukta och skydda håret. Något som verkligen uppskattas, därför rekommenderar vi den till dig som har skadat eller torrt hår. Deras oljeberikade formula leder till färre avbrutna hårstrån, och själva slingandet gör ingen skillnad i hårkvaliteten.

En riktigt skonsam och återfuktande förpackning med sling-färg som ger ett fantastiskt mjukt resultat!

För mindre intensiva slingor: Mood 101

En förpackning med blond sling-färg från Mood
Återfuktar
Bleker upp till 6 nyanser
Naturliga slingor

Last updated: 2024-04-23 16:17:45

Detta är för dig som inte riktigt vill ha lika intensivt resultat. Den här bleker nämligen bara upp till 6 nyanser och ger därför ett ännu mer naturliga slingor!

Precis som testvinnaren innehåller även den här en behandling som neutraliserar de gula tonerna. Denna innehåller också en del olja vilket får håret att glänsa så där härligt!

Vanliga frågor

Är det säkert att slinga håret hemma?

Ja, det kan vara säkert att slinga håret hemma, så länge de kommer från en pålitlig tillverkare och är av hög kvalitet. Följ dock alltid instruktionerna noggrant för att vara säker på att du använder det på rätt sätt.

Hur slingar man håret hemma?

Börja med att förbereda genom att tvätta håret 24-48 timmar innan. Använd sedan en appliceringsborste för att noggrant applicera produkten på de delar av håret du vill slinga. Följ produktens instruktioner för hur länge den ska sitta i, och tvätta sedan ur det med schampo och balsam.

Vilka är de mest pålitliga märkena för hemma-sling produkter?

Några populära märken för hemma-sling produkter inkluderar L’Oreal Paris, Clairol, Garnier, och Schwarzkopf. Dessa märken är kända för sina högkvalitativa produkter och har ofta flera olika alternativ att välja mellan, beroende på vad just ditt hår behöver.

Bästa produkter för att slinga håret

Så hittar du den bästa produkten för slingor hemma

Att slinga håret hemma kan vara ett utmärkt sätt att spara pengar, samtidigt som du får en fräsch ny look. I denna artikel kommer vi att utforska hur du väljer de bästa produkterna för att slinga håret hemma.

Vilka olika alternativ finns det?

Att bestämma vilken typ av produkt du bör använda för att slinga håret hemma är nog det svåraste i processen. Det finns flera olika alternativ att välja mellan, som såklart har sina egna för- och nackdelar. Här är alla alternativen och vad som skiljer de åt.

Blekningsmedel

Blekningsmedel är ett populärt val för att skapa ljusa, kontrastrika slingor. De fungerar genom att bleka delar av håret, vilket gör dem ljusare än din naturliga hårfärg. Dessa kits kommer vanligtvis med allt du behöver, inklusive blekmedel, applikator och ofta även en toner för att neutralisera de gula tonerna som ofta uppstår.

Var dock försiktig, blekning kan vara skadligt för håret om det inte görs korrekt. Se till att du följer instruktionerna noga och testa alltid med en slinga innan du gör hela håret.

Färgspray

Färgspray är ett roligt och flexibelt alternativ för de som vill experimentera med olika färger utan att binda sig till en permanent förändring. Dessa sprayer appliceras enkelt på håret och kan tvättas ur med schampo efter en dag eller två.

Även om färgspray kan vara mindre skadligt för håret än blekning eller permanent färg, kan de fortfarande orsaka torrhet om de används för ofta. Det är därför bäst att använda dem sporadiskt och alltid följa upp med en fuktgivande balsam eller hårinpackning.

Toning

Toning är ett mindre skadligt alternativ för att skapa subtila slingor. Istället för att bleka håret, ger de en mildare ton som kan skapa en mer naturlig effekt.

Dessa produkter är bra för dig som vill ha en diskret förändring, eller dig med känsligt hår som inte klarar av mer aggressiva behandlingar. Var dock medveten om att resultatet kan vara mindre märkbart på mörkt hår.

Färgschampo

Färgschampo är ett annat skonsamt alternativ som kan hjälpa dig att gradvis bygga upp färgen över tid. Dessa produkter fungerar som vanligt schampo men innehåller små mängder färg som appliceras i håret varje gång du tvättar det.

Färgschampon är perfekta för dem som vill ha en mindre märkbar förändring, eller de som vill underhålla sina slingor mellan mer intensiva behandlingar. Kom ihåg att resultatet varierar beroende på din naturliga hårfärg, så det är bäst att börja långsamt och öka användningen om du vill ha en starkare effekt.

Välj rätt produkt för din hårtyp

För att uppnå bäst resultat behöver du produkter som passar just din hårtyp. Här är alla hårtyper och vilka produkter som passar bäst för respektive.

För tunt hår

För personer med tunt hår är det viktigt att välja en mildare produkt som inte skadar det känsliga håret. Många sling-kit är formulerade speciellt för tunt hår. De innehåller mildare ingredienser som minskar risken för skador och håravfall.

För tjockt hår

Tjockt hår kräver ofta starkare produkter för att färgen ska tränga igenom och hålla i håret. Titta efter sling-produkter eller färger som är utformade för tjocka hårstrån, så att du får en jämn och ihållande färg.

För färgat hår

Om ditt hår redan är färgat, behöver du välja en produkt som går att använda på behandlat hår. Vissa färg- och blekmedel kan reagera på färgen i håret, vilket kan leda till oväntade resultat eller skador. Titta därför efter produkter som är specifikt märkta som säkra för färgat hår.

Varför kvalitet är viktig

Det är viktigt att inte kompromissa med kvaliteten när det kommer till produkter som färgar håret. Produkter av låg kvalitet kan leda till ojämn färg, torrt och skadat hår, eller i värsta fall allergiska reaktioner. Se till att välja produkter från välkända varumärken och läs alltid recensionerna innan du köper.

Läs recensioner och jämför

Recensioner kan ge dig en insikt i hur bra slingor produkten faktiskt lämnar efter sig. Recensioner hos e-handlare kan hjälpa dig att få en känsla för hur produkten fungerar på olika hår, huruvida färgen håller och om det finns några potentiella problem med den. Vi rekommenderar att du spanar in produkten du vill researcha på Lyko. De har överlägset mest informativa kundrecensioner när det kommer till hårprodukter.

Prova dig fram

Sist men inte minst, var inte rädd för att prova dig fram! Att slinga håret hemma innebär att du kan experimentera och hitta den perfekta nyansen, utan att det behöver kosta flera tusen. Börja med en lite ljusare nyans än du tror att du behöver, eftersom det alltid är lättare att gå mörkare om du inte är nöjd med resultatet.

Sammanfattning

Att hitta de bästa produkterna för att slinga håret hemma handlar mest om att lägga lite tid på research, förstå ditt hår, och vara villig att experimentera. Genom att följa de råd vi gett i denna artikel, kan du vara på väg till att uppnå de där fantastiska slingorna du alltid har drömt om!

Hur blir resultatet egentligen?

Att slinga håret blir väldigt olika beroende på vem som gör det. Du får helt enkelt prova och se hur resultatet blir! Dock borde du ha i åtanke att du nog inte får ett optimalt resultat den första gången du gör det, det är svårare än man tror! Kolla in Ribeckas video om att bleka slingor hemma;

Slinga håret hemma test

Så gjorde vi vårt test av produkter för att göra slingor hemma

Vi började vårt test av produkter för slingor hemma genom att titta lite på YouTube. Vi tittade lite på hur olika sling-färger presterat och kom därifrån fram till tre stycken som var mycket omtyckta. Vi läste på mer ingående om de produkterna genom att titta på recensioner och produktbeskrivningar. Med informationen vi läst oss till satte vi sedan ihop våra egna recensioner om de.

För att avsluta testet behövde vi sätta ihop själva topplistan också. Det gjordes efter att ha jämfört medlen med varandra. Bland annat tittade vi på kvalitet, resultat och ingredienserna för att definiera vilken som faktiskt var bäst.

Källor