Snigelkräm bäst i test

Snigelkräm bäst i test – hitta bästa snigelkrämen!

Mikaela Höstfors

Är även du på jakt efter snigelkräm bäst i test? Då har du hittat rätt artikel! Vi har nämligen plockat fram den bästa snigelkrämen baserat på olika behov. Dessutom har vi satt ihop en köpguide i slutet av artikeln för att ditt val ska bli så enkelt som möjligt. Vad väntar du på egentligen? Spana in vår topplista redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Snigelkräm bäst i test

1. CosRx "Advanced Snail 92"

2. Mizon "Black Snail"

3. The Skin House

Bäst i test

Bäst premiumval

För trött hud

the skin house wrinkle snail system cream

Prisklass: Medel

Prisklass: Premium

Prisklass: Medel

Utgått

CosRx “Advanced Snail 92” snigelkräm – bäst i test!

En vit burk med snigelkräm tillverkad av CosRx som kallas "advanced snail 92 all in one cream"
Otrolig återfuktning
Ger fin lyster
92% snigelsekret

Den här burken är den vi utser till snigelkräm bäst i test. Det koreanska hudvårdsmärket CosRx vet verkligen vad de håller på med när det kommer till snigelsekret i sina produkter, och i denna finns det 92% av det!

Med hjälp av snigelsekretet får huden en naturlig lyster och friskt utseende. Detta eftersom krämen både återfuktar bra och ger näring till huden. En otrolig återfuktare vi tycker passar i allas hudvårdsrutin!

Bäst premiumval: Mizon “Snail All In One Cream”

En svart burk snigelkräm tillverkad av k-beauty märket "Mizon" som kallas "snail all in one cream"
Jämnar ut rodnader
90% snigelsekret
Passar alla hudtyper

Även Mizon är ett k-beauty märke vi recenserat tidigare, en riktigt bra tillverkare! Just detta är en multi-verkande fuktkräm som innehåller 90% snigelsekret. Snigeln som använts är en s.k “svart snigel” därav produktnamnet “black snail”.

Krämen innehåller dessutom växtextrakt från 20 olika växter! Dessa är rika på både antioxidanter och vitaminer vilket ger huden en fantastisk näring.

Det som skiljer denna snigelkräm från andra är att den lyckas jämna ut rodnader och irritation också. Vilket gör den perfekt för ytliga blodkärl eller röda fläckar.

För trött hud: The Skin House snigelkräm

En beige burk med brunt lock som innehåller snigelkräm tillverkad av The Skin House som kallas "Wrinkle Snail System Cream"
Återfuktar bra
Uppstramande
Passar alla hudtyper

Den här produkten har tyvärr utgått

The Skin House har fokuserat på att skapa en uppstramande snigelkräm, och vi tycker definitivt de lyckats! Den ökar effektivt hudens spänst och innehåller både adenosine och snigelsekret. De ingredienserna tillsammans kontrollerar kapaciteten i huden för att den inte ska bli slapp.

En effektiv antirynkkräm som hjälper till att få bort de synliga linjerna i ansiktet samtidigt som den är otroligt effektiv på återfuktning. Det gör den perfekt för trött och tunn hud!

Vanliga frågor

Vad är snigelkräm bra för?

Snigelkräm är känd för att ha många fördelar för huden, bland annat återfuktning, läkning av skador, samt förminska rynkor och fina linjer.

Vad innehåller snigelslem?

Snigelslem innehåller proteiner, elastin, peptider, hyaluronsyra och glykolsyra. Alla dessa ämnen har positiva egenskaper för hudvård.

Vad är snigelmucin?

Snigelmucin är ett annat namn för snigelslem, vilket är den substans sniglar producerar. Det är känt för sina positiva effekter på huden, såsom återfuktning, exfoliering och stimulering av kollagenproduktion.

Vad är snigelsekret?

Snigelsekret är samma sak som snigelslem eller snigelmucin. Det är en naturlig substans som produceras av sniglar, vilket är känt för sina många positiva egenskaper inom hudvård.

Bästa snigelkrämen

Så hittar du den bästa snigelkrämen

Koncentration snigelsekret

En av de viktigaste aspekterna att tänka på när du väljer en snigelkräm är koncentrationen av snigelsekret. Snigelsekret är huvudingrediensen i snigelkrämen och det är här som de flesta helande och återfuktande egenskaperna finns. Det är därför viktigt att kontrollera att koncentrationen av snigelsekret i krämen är minst 90%. En hög koncentration snigelsekret indikerar en högkvalitativ produkt som inte snålat på de dyra ingredienserna.

Återfuktande egenskaper

En bra snigelkräm bör också återfukta effektivt. Detta är särskilt viktigt för personer med torr hud, men alla hudtyper kan såklart dra nytta av förbättrad fukt. Notera att vissa produkter som innehåller hög koncentration snigelsekret kan vara extra återfuktande på grund av snigelsekretets naturliga återfuktnings-egenskaper.

Ytterligare ingredienser

Förutom snigelsekret, bör du också uppmärksamma vilka andra ingredienser som finns i krämen. En bra snigelkräm ska även innehålla andra hudvårdande ingredienser såsom antioxidanter och vitaminer.

  • Antioxidanter: Dessa hjälper till att skydda huden från skadliga fria radikaler, det är nämligen de som orsakar tidig åldrande och hudskador. Antioxidanter kan komma från en mängd olika källor, bland annat växt- och fruktextrakt.
  • Vitaminer: Vitaminer är nödvändiga för att upprätthålla hudens hälsa. De mest effektiva vitaminerna för huden inkluderar vitamin A, C och E, alla de har unika vårdande egenskaper för huden. Vitamin A kan hjälpa till att förbättra hudens struktur, vitamin C är en stark antioxidant som också hjälper till att ljusa upp huden, och vitamin E är känt för sina återfuktande egenskaper.
Snigelkräm test

Så gjorde vi vårt snigelkräm test

Vi började vårt snigelkräm test med att ta en titt på vad som fanns där ute. Vi förväntade oss mycket K-beauty, men hittade faktiskt några som inte var från Korea! Hur som helst valde vi ut tre stycken av de som fått bäst betyg av sina kunder.

Sedan läste vi på mer fördjupat om de utvalda produkterna med hjälp av dess recensioner och beskrivningar. Utifrån det vi läste skrev vi sedan våra egna recensioner om alla snigelkrämerna.

Källor