Uppstramande body lotion bäst i test

Uppstramande body lotion bäst i test 2023

Mikaela Höstfors

Letar du också efter uppstramande body lotion bäst i test? Då är den här artikeln lämpad för dig! Nedan hittar du våra varmaste rekommendationer på uppstramande body lotioner.

Många av oss lägger oändlig tid på att hitta hudvårdsprodukter för ansiktet men glömmer bort att kroppen är i lika stort behov av vård. Med en vanlig bodylotion kan du återfukta din hud och göra den mjukare. Vill du gå steget längre kan du använda en uppstramande bodylotion som dessutom ökar elasticiteten i huden och gör den fastare!

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Uppstramande body lotion bäst i test

1. Biotherm

2. La Roche-Posay

3. Nivea "firming"

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Biotherm uppstramande bodylotion – bäst i test!

En orange flaska uppstramande kroppslotion från Biotherm

Vinnaren av vårt test är en uppstramande bodylotion från det välrespekterade varumärket Biotherm. Du får en lotion som återfuktar på djupet och lämnar en lenare hud efter sig. Extrakt av aprikoskärneolja hjälper till att öka hudens elasticitet och gör att den känns smidigare. Lotionen har en fyllig konsistens som absorberas snabbt utan att lämna det kladdigt. Din hud blir mjukare och du kommer uppleva att den fått ny lyster.

Den har dessutom en mycket fräsch doft som är uppskattad av tidigare kunder. Kroppslotionen går också bra att använda på känslig hud och gör även den allra torraste huden mjuk igen!

För torr hud: La Roche-Posay lotion

En vit flaska body lotion från La Roche-Posay

Denna lotion är särskilt fokuserad på att motverka torrhet och innehåller en väl utvald kombination av återfuktande ingredienser. Närande sheasmör tillför ordentligt med fukt och ger huden ett silkeslent utseende. Det tillsatta vattnet tillsammans med niaciamid lugnar och vårdar irriterad hud. Lotionen kan användas både till kropp och ansikte vilket många ser som mycket praktiskt.

La Roche-Posay är specialiserade på att erbjuda produkter som är särskilt anpassade för känslig hud. Alla deras produkter är framtagna tillsammans med hudläkare och rekommenderas av dermatologer över hela världen!

Bäst budgetval: Nivea firming body lotion

Nivea firming body lotion

Det populära varumärket Nivea bidrar med en bodylotion till vår lista som är en riktig budgetprodukt. För en liten peng får du en riktigt vårdande lotion som ger dig en återfuktad hud i hela 48 timmar. Tack vare antioxidanterna Q10 och Vitamin C kan du se en markant skillnad med en fastare hud efter bara 10 dagars användning.

Nivea är äkta pionjärer inom hudvård och har funnits på marknaden i över 100 år. Deras erfarenhet talar för sig själv och gör att du kan känna dig trygg med även den här produkten.

Bäst premiumval: Collistar anticellulite gel

En ljusblå flaska uppstramande body lotion från Collistar

Om du söker en riktigt lyxig bodylotion som ger snabba resultat på celluliter bör du välja denna. Lotionen har en gel-liknande konsistens som sjunker in i huden omedelbart. Gelen känns svalkande på huden tack vare menthol som dessutom har en positiv effekt på vätskeansamlingar.

Cryo-kosmetik i kombination med arom-terapi stimulerar mikrocirkulationen i huden vilket hjälper till att motverka celluliter. Väl utvalda fruktsyror och grönt kaffe har en ytterligare utslätande effekt på ojämn hud. Gelen har till och med en uppiggande doft av citrus och kanel som tillsatts i form av naturliga eteriska oljor!

Bäst parfymfri: Ecooking body lotion

En brun flaska parfymfri body lotion från Ecooking

Denna bodylotion från det framgångsrika varumärket Ecooking passar även den känsligaste huden. Förutom att vara parfymfri är den även allergicertifierad och dermatologiskt testad. Hyaluronsyra kommer återfukta din hud på djupet och bidra till en jämnare textur. Produkten innehåller dessutom niaciamide (Vitamin B3) som är känt för sina föryngrande egenskaper.

Det höga innehållet av niaciamide på hela 5% kommer även att ge huden en ny lyster och motverkar pigmentfläckar. Dess unika kombination av ekologiska oljor ger huden ordentligt vårdande näring. Resultatet blir en jämnare hud som ser yngre och fräschare ut!

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en uppstramande bodylotion?

Det finns uppstramande bodylotions i alla möjliga prisklasser. Du kan få en bodylotion för så lite som 50kr men om du söker en mer exklusiv variant kan du få betala runt 500kr.

Fungerar det verkligen?

Ja, uppstramande bodylotions fungerar. Men beroende på vilken produkt du väljer kan resultatet variera och du kan behöva vara beredd på att ge det lite tid innan du ser en påtaglig förändring.

Bästa uppstramande body lotionen

Hur hittar man den bästa uppstramande body lotionen?

Du som söker den bästa bodylotionen för att strama upp huden rekommenderas att tänka på följande.

  • Behov – Val av bodylotion bör baseras på dina behov. Har du endast lite ojämn hud som du vill åtgärda kan det räcka med en enkel variant men om du har kraftiga celluliter som du vill släta ut kan du behöva en mer potent lotion.
  • Tålighet – Var noggrann med att inte köpa en bodylotion som är starkt parfymerad eller innehåller irriterande ämnen om du har en känslig hud. Se till att du tål alla ingredienser!

Vill du strama upp ansiktet också? Kolla in vår face tightener bäst i test lista!

Uppstramande kroppslotion test

Hur gjordes vårt uppstramande body lotion test?

Vårt test är gjort med en noggrann efterforskning för att kunna garantera dig en pålitlig bedömning av produkterna. Vi har baserat valen på produktbeskrivningar där olika egenskaper vägts mot varandra. Tidigare kunders omdömen har spelat en viktig roll vid valet av produkter till vår lista och deras recensioner har till stor del fått bestämma vilka bodylotions som varit värdiga en plats. Vi har dessutom valt att ta med produkter som är anpassade för olika behov och prisklasser.

Källor