Trosskydd bäst i test

Trosskydd bäst i test – hitta bästa trosskyddet!

Matilda Niklasson

Är du också ute efter trosskydd bäst i test? Då är detta artikeln för dig! I den här guiden går vi igenom vilket som är det allra bästa trosskyddet, men besvarar också de allra vanligaste frågorna kring trosskydd. Dessutom har vi satt ihop en kort köpguide för att underlätta ditt val som du hittar i slutet av artikeln. Så vad väntar du på? Dyk in i topplistan nu och hitta din favorit!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Trosskydd bäst i test

Bäst för normal blödning: Always ‘Dailies’

Ett lila paket med trosskydd från Always
Känns fräscht hela dagen
Bekväm design
Mild doft

Detta extra tunna trosskyddet från Always är det bästa för dig med normal blödning. De absorberar snabbt och hjälper till att fördela vätskan genom hela trosskyddet. På så sätt hålls både du och trosorna torra hela dagen!

På grund av dess tunna tjocklek är de också mycket flexibla vilket gör att de blir otroligt bekväma, även när du har de på dig hela dagen.

Bäst för lite blödning: Libresse ‘Daily Fresh’

En rosa förpackning med Libresse trosskydd som kallas "ultra fresh"
Mjuk yta
Tunna
Bekväma att ha på sig

Dessa trosskydd från Libresse är välkända, och med bra anledning! De är för dagarna som det flödar mindre, dessa trosskydd klarar av att absorbera det! Med sin mjuka yta ligger de dessutom otroligt bekväm under hela dagen. Det som gör de ännu mer bekväma är att de är så tunna!

De har dessutom en mild doft som gör att du känner dig fräsch även när du inte har tid att byta under dagen. En riktigt varm rekommendation av oss på The Beauty Room!

Bäst för mycket blödning: Always ‘Secure night pads’

Ett paket trosskydd med vingar från Always som lämpar sig att användas på natten
Dermatologiskt testade
Flexibla vingar
Ultimat skydd mot läckage

De här bindorna är speciellt designade för tungt flöde och användning på natten. De har inte bara vingar, utan också en extra bred bakre del som ger extra skydd mot läckage. Dessutom har de ett extra absorberande material som hjälper till att hålla fukten borta från huden. De har till och med gått så långt att lägga till en slags barriär längs kanten för att undvika läckage från sidorna.

De är till och med dermatologiskt testade för att vara skonsamma mot huden! Det enda som egentligen saknas är en doft, det känns faktiskt ganska ofräscht när det flödar mycket…

Vanliga frågor

Är ekologiska trosskydd bättre?

Ekologiska trosskydd kan vara ett bättre val för miljön, då de ofta är gjorda av biologiskt nedbrytbara material. Många uppskattar också att de är fria från kemikalier och parfym, vilket kan vara skonsammare mot huden.

Vilka egenskaper har ett högkvalitativt trosskydd?

Ett högkvalitativt trosskydd är bekvämt, diskret, absorberande, parfymfritt och hållbart. Det bör även erbjuda en bra passform, så att du känner dig trygg hela dagen!

Kan man återanvända trosskydd?

Det finns återanvändbara trosskydd på marknaden. De är tvättbara, vilket gör dem miljövänligare och mer ekonomiska på lång sikt. Dock varierar upplevelsen med dessa från person till person, så det kan vara värt att testa olika typer för att hitta vad som passar dig bäst.

Bästa trosskyddet

Så väljer du det bästa trosskyddet

Att hitta rätt trosskydd kan vara en utmaning, men med några praktiska tips kan det bli enklare än du tror. I den här guiden kommer vi att gå igenom allt du behöver veta för att hitta det bästa trosskyddet för dig!

Förstå din menscykel

Det första steget till att välja det bästa trosskyddet är att förstå din egen menscykel.

  • Regelbundenhet: Om din mens är regelbunden kan du planera när du behöver använda trosskydd.
  • Flöde: Flödet varierar från person till person, och även mellan dagarna. Mer flöde kan kräva ett trosskydd som är mer absorberande. Det är därför vi tog med alla olika typer på topplistan.

Material och komfort

Ett trosskydd ska vara både absorberande och bekvämt att använda.

  • Material: Se till att välja ett trosskydd som är gjort av ett mjukt och andningsbart material. Bomull är ett utmärkt val eftersom det är naturligt och skonsamt mot huden. Men se till att bindan inte är för tjock – det kan göra att du svettas ännu mer under dagen.
  • Form: Trosskydd kommer i olika former och storlekar. Du kan behöva prova dig fram för att hitta en form som passar dig och dina trosor bäst.

Tänk på miljön

Det är viktigt att inte bara tänka på din egen komfort, utan också på miljön.

  • Återanvändbara trosskydd: Återanvändbara trosskydd är ett bra alternativ för de som vill minska sitt avfall. De är ofta tillverkade av naturliga materia, kan tvättas i maskin och användas om och om igen! Du kan se det som ett mer ekonomiskt alternativ också.
  • Biologiskt nedbrytbara trosskydd: För de som föredrar engångsbindor finns det biologiskt nedbrytbara alternativ som inte skadar miljön lika mycket. Dessa är definitivt att föredra!

Märken och kvalitet

  • Jämför märken: Läs recensioner och jämför olika märken för att hitta den bästa kvaliteten. Always och Libresse är med hästlängder de största, men är de verkligen bäst?
  • Testa: Det bästa sättet att hitta ditt perfekta trosskydd är genom att testa olika märken och modeller.

Att välja rätt trosskydd är en mycket personlig upplevelse och det som fungerar för din kompis kommer antagligen inte fungera för dig. Därför är det viktigt att du tar dig tid att tänka vad du själv vill ha, och inte bara gå på rekommendationer.

Trosskydd test

Så gjorde vi vårt trosskydd test

Vi läste kundrecensioner och produktbeskrivningar för att få en bättre inblick i hur produkterna presterade. Utifrån den information vi hittat där skrev vi våra egna recensioner.

Källor