Tubmascara bäst i test

Tubmascara bäst i test – hitta bästa tubmascaran!

Susanne Blomsterqvist

Är du ute efter tubmascara bäst i test? Då har du hittat rätt artikel! Nedan har vi plockat fram de bästa tubmascarorna utefter olika behov. Vi recenserar inte bara olika modeller, vi besvara också vanliga frågor i slutet av artikeln. Så vad väntar du på? Spana in topplistan du också!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Tubmascara bäst i test

1. blinc Original tubmascara

2. Maybelline falsies lashlift

3. blinc "Ultravolume"

Bäst i test

Bäst lyftande

Bäst volym

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Våra andra mascara-tester

Blinc “original” tubmascara – bäst i test!

En röd tubmascara tillverkad av blinc som kallas "original tubing mascara"
Vegansk
Kliniskt testad
Vattenfast trots lätt att ta bort
Tyvärr hittades inga priser...

Blinc är världskända för sina tubmascaror och originalet plockar idag hem titeln som tubmascara bäst i test! Den har en fantastisk teknik som gör att den inte smetar, flagnar bort eller rinner av. Det är faktiskt den här modellen som uppfann tubmascara-tekniken från första början!

Blincs original tubmascara är vegansk och är kliniskt testad för att vara mild. Det gör den perfekt lämpad även för känsliga ögon. Vad mer kan man önska sig av en mascara egentligen?

Bäst lyftande förmåga: Maybelline “Falsies lash lift”

En silvrig och svart tubmascara tillverkad av Maybelline som heter "falsies lash lift"
Lyfter fransarna från roten
Billig
Klumpar inte

Maybelline tog hem höga placeringar i vårt lash lift test med den här flaskan “Falsies”, och även i detta test presterar den bra. Den har nämligen en timglasformad borste som gör att ögonfransarna lyckas lyftas upp från roten och på så sätt se ut att vara längre.

Samtidigt ger den fantastiska volymen man söker från en tubmascara. Maybelline har verkligen tänkt på allt här, de har till och med skapat en formula som inte smetar! Den får en riktigt stor tumme upp från oss på The Beauty Room.

Bäst volym: Blinc “Ultravolume” tubing mascara

En mörkröd flaska tubmascara tillverkad av Blinc som kallas "ultravolume tubing mascara"
Otrolig volym!
Långvarig
Smetfri
Tyvärr hittades inga priser...

Blinc plockar även hem bronsplatsen på topplistan, med deras ultra-volyms-variant. Den här flaskan är egentligen en utvecklad version av originalet, och som namnet nämner, ger den otrolig volym. Den skapar byggbara, riktigt fylliga fransar med hjälp av sin grymma formula.

Eftersom det är en tubmascara håller den förstås även i vatten och har samma härliga egenskaper som originalet. En mascara som på riktigt håller hela dagen, oavsett vad du utsätter fransarna för!

Vanliga frågor

Vad är tubmascara?

Tubmascara är en typ av mascara som istället för att bara färga fransarna, skapar små “tuber” eller rör runt varje frans. Detta ger en förlängande effekt och kan vara mer hållbart än traditionell mascara.

Hur applicerar man tubmascara?

Man applicerar tubmascara precis som en vanlig mascara. Använd bara borsten för att svepa maskaran från roten till toppen av fransarna. Vissa märken rekommenderar två lager för maximal effekt (står i så fall på etiketten).

Är tubmascara lätt att ta bort?

Ja, tubmascara är generellt sett lättare att ta bort än vanlig vattenfast mascara. Den kan oftast tas bort med varmt vatten och lite tryck med fingrarna, vilket gör att “tuberna” glider av fransarna.

Är tubmascara bra för känsliga ögon?

Tubmascara kan vara ett bra alternativ för personer med känsliga ögon eller de med linser. Den tenderar att smula mindre än vanlig mascara, vilket kan bidra till mindre irritation.

Bästa tubmascaran

Bästa tubmascaran – så väljer du

Tubmascara är en mascara som omsluter dina fransar istället för att endast applicera färg. När de torkar, bildar de små “rör” runt dina ögonfransar, vilket skapar en effekt av längre och fylligare ögonfransar. En av de bästa aspekterna av tubmascara är att den inte kletar och inte klumpar sig lika mycket som traditionell mascara. Men för att hitta den bästa tubmascaran, bör du tänka på följande;

Hur lätt den är att ta bort

En av de största fördelarna med tubmascara är att den är riktigt lätt att ta bort. Till skillnad från vanlig mascara behöver du inte gnugga dina ögon med oljor eller sminkborttagningsservetter. Allt du behöver göra är att använda varmt vatten och försiktigt “dra” av de små rören som bildats på fransarna. Det gör att du undviker irritation på ögonen.

För att kontrollera om en tubmascara är lätt att ta bort, titta på dess recensioner. Det är en av de viktigaste kriterierna för många där ute och skrivs därför regelbundet om i recensionerna.

Om den kletar

En av de mest irriterande aspekterna med mascara är när den kletar och smetar. Lyckligtvis är tubmascara generellt mycket mindre benägna att kleta än traditionell mascara.

Men alla tubmascaror är inte likadana. Några produkter kan vara bättre än andra på att just förhindra klet. Försök därför hitta recensioner som specifikt nämner om produkten kletar eller inte. Vi rekommenderar Lyko eller Bangerhead – de har med hästlängder bäst recensioner från kunder.

Hur bra volym den skapar

En bra tubmascara ska såklart ge dina fransar en riktigt fyllig look. En av de bästa sakerna med tubmascara är att de kan ge dina ögonfransar mycket mer volym än vanliga mascaror. De flexibla polymererna som omger varje ögonfrans tjocknar och får fransarna att se märkbart längre ut.

För att hitta en tubmascara som ger mycket volym, leta efter de som beskrivs som “volymgivande”, “fyllig” eller “tjockgörande”. Även här är det en bra idé att läsa recensioner för att se hur andra kunder upplever produkten.

Tubmascara test

Tubmascara test – så gjordes det

Vi valde först och främst att titta igenom vilka olika tubmascaror som fanns där ute. Blinc var givet att ha med – det var ju trots allt de som uppfann hela tekniken. Hur som helst valde vi ut tre av de varianter som fått bäst betyg från sina kunder.

Sedan läste vi i produkternas beskrivningar och recensioner. Med hjälp av det vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner om samtliga mascaror. Här jämförde vi de också mot varandra för att avgöra vilken som faktiskt presterade bäst.

Källor