Vichy ansiktskräm bäst i test

Vichy ansiktskräm bäst i test – hitta bästa Vichy-ansiktskrämen!

Mikaela Höstfors

Är du också ute efter Vichy ansiktskräm bäst i test? Då är den här artikeln det du letar efter! Nedan listar vi ut vilken som är den bästa Vichy-ansiktskrämen för just dina behov. Dessutom har vi satt ihop en köpguide för att underlätta ditt val. Så vad väntar du på? Skrolla ned lite och hitta din nya favoritkräm!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår annonspolicy här!

Vichy ansiktskräm bäst i test

1. Neovadiol

2. Aqualia thermal

3. Neovadiol rose platinum

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Neovadiol Vichy ansiktskräm – bäst i test!

En genomskinlig och gul burk ansiktskräm från Vichy som kallas för Neovadiol
Återfuktande
Mjukt & jämnt resultat
Dermatologiskt testad

Den burk med kräm som är värdig av titeln som Vichy ansiktskräm bäst i test är den här som de kallar för “Neovadiol”. Den är speciellt utformad för att motverka ålderstecken i huden, och den gör jobbet bra dessutom!

Bland annat har de använt hyaluronsyra, niacinamide och proxylane – vilket alla är ingredienser som återfuktar och ger huden en fin lyster. Dagkrämen skapar ett otroligt lent resultat som ger en uppfriskande känsla efter att ha torkat in på bara några sekunder.

Passar normal och kombinationshud

Bäst för normal och torr hud: Aqualia Thermal

En blå burk med vitt lock som innehåller en ansiktskräm från Vichy
Hyaluronsyra, glycerin & vulkaniskt vatten
Fuktgivande
Fyllande

Aqualia Thermal är en ansiktskräm från Vichy som fokuserar på att ge fukt till huden. Det är därför den också är lämpad för normal och torr hud.

Dess ingredienslista innehåller bland annat hyaluronsyra, vulkaniskt vatten och glycerin. Dessa ger en fyllande och återfuktande effekt på huden.

Den är dessutom både hypoallergen och dermatologiskt testad.

Passar normal och torr hud

Vackrast resultat: Neovadiol Rose Platinum

En rosa burk ansiktskräm från Vichy med vitt lock
Stärkande
Rosdoft
Rosig lyster

För dig som prioriterar hur ansiktskrämen ser ut när den ligger på huden är Neovadiol Rose Platinum Vichy’s bästa alternativ. Den ger en fantastisk lyster som vi inte riktigt sett tidigare. Den skapar nämligen en viss rosighet i samband med lystern!

Vichy har såklart också fokuserat på stärkande egenskaper och den passar därför för dig med mogen hud. Ingredienserna vårdar och stärker huden för att få huden att bli tunnare långsiktigt. Den hjälper huden att återfå sin mjukhet och elasticitet.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar Vichys ansiktskrämer?

Vichys ansiktskrämer kostar 200kr-300kr.

Bästa Vichy ansiktskrämen

En guide till att välja den bästa Vichy ansiktskrämen

Att hitta rätt ansiktskräm kan vara som att leta efter en nål i en höstack. Det finns otaliga märken, formulas och varianter att välja mellan. Men för de som vet att de vill ha det franska märket Vichy, är valet något enklare – men ändå inte helt lätt. Här är den ultimata guiden till att välja den bästa ansiktskrämen från Vichy.

Innehållsförteckningen – Förstå vad du lägger på huden

Först och främst är det viktigt att förstå vad du applicerar på din hud. Leta efter ansiktskrämer som innehåller ingredienser som passar just din hudtyp. Om du har torr hud, leta efter ingredienser som hyaluronsyra och glycerin. Om du har fet hud, leta efter ingredienser som niacinamid och salicylsyra.

Hudtyp – Känn din hud

Alla har olika hudtyper, och det är viktigt att välja en kräm som passar din. Vichy erbjuder en rad olika krämer för olika hudtyper, från oljig till torr till känslig. Om de nu erbjuder något för alla, varför inte välja rätt då?

Ålder – Din hud förändras över tid

Din hud förändras med åldern, och det är viktigt att välja en produkt som passar dina behov just nu. Vichy har produkter speciellt designade för olika åldersgrupper, så du kan hitta en som passar just dig.

Säsong – Anpassa hudvården efter årstid

Under vintermånaderna kan din hud bli extra torr, medan sommaren kan göra den oljigare. Välj därför en kräm som är anpassad till den aktuella säsongen för optimalt resultat.

Hudens behov – Lyssna på den!

Din hud har specifika behov, såsom behovet av mer fukt, solskydd eller anti-aging ingredienser. Se till att välja en kräm som uppfyller dessa behov.

Pris – Kvalitet kostar, men inte skjortan!

Det är viktigt att komma ihåg att det bästa valet inte alltid är det dyraste. Vichy har en rad olika prisklasser, och det finns utmärkta alternativ i varje prisklass. Välj en som passar både din budget och dina behov.

Vichy ansiktskräm test

Så skrev vi vårt Vichy ansiktskräm test

Vi började vårt Vichy ansiktskräm test med att hitta en handfull passande produkter. Det gjordes främst genom att helt enkelt titta på vilka som var mest omtyckta av sina tidigare kunder!

Med hjälp av krämernas produktbeskrivningar och recensioner satte vi sedan ihop våra egna recensioner om de. Här valde vi också att lägga ett extra öga på både dess för- och nackdelar för att kunna jämföra de i nästa steg i processen.

Det sista steget var att få ihop Vichy ansiktskräm bäst i test listan. Den skrevs efter att ha jämfört krämernas förmågor mot varandra och helt enkelt rangordna de därefter.

Källor