Wella schampo bäst i test

Wella schampo bäst i test – hitta bästa schampot från Wella

Petra Ljunghov

Är du också ute efter Wella schampo bäst i test? Då är detta artikeln för dig! Vi hjälper dig nämligen hitta det allra bästa schampot från Wella. Dessutom har vi satt ihop en köpguide för att underlätta ditt val som du hittar i slutet av artikeln.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs vår integritetspolicy för mer info.

Wella schampo bäst i test

1. Invigo nutri-enrich

2. Fusion

3. Invigo volume boost

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Våra andra artiklar om schampo:

Wella “Nutri-enrich” schampo – bäst i test!

En orange flaska schampo från Wella
Fräsch men inte för stark doft
Löddrar bra
Mjukheten håller flera dagar
Tyvärr hittades inga priser...

Den flaska vi anser vara Wella schampo bäst i test är den de kallar “Nutri-enrich”. Det är ett schampo som fokuserar på att ge näring till håret, ett jobb den dessutom gör riktigt bra.

Wella Invigo Enrich ger näring på djupet till torrt och livlöst hår. Det gör att den dessutom har riktigt bra anti-frizz egenskaper! Formulan innehåller bland annat gojibär vilket skapar nytt liv i håret och dessutom stärker det.

Det löddrar otroligt bra och får därför till en otroligt effektiv tvätt. Dessutom har den en frisk doft som inte är för stark. Mjukheten efteråt håller i flera dagar! Vi kan inte göra annat än att älska den.

Bästa helande: Wella Fusion

En vit flaska Wella schampo som kallas "Fusion"
Bevarar färg
Fräsch och mild doft
Hjälper mot friss
Tyvärr hittades inga priser...

Wellas “Fusion”-variant är ett schampo som ökar styrkan i håret med sina intensivt reparerande egenskaper. Trots att det inte marknadsförs som färgbevarande är det något vi upplevde under testandet. Det är något som helande schampon sällan är, vilket gör det till ett stort plus.

På grund av de helande egenskaperna får det frisset att långsamt försvinna med regelbunden användning. Som tidigare nämnt hjälper det också till att bygga upp hårets egen styrka, vilket ger ett långvarande skydd mot frizz.

Förutom sina goda helande egenskaper har det till och med en fräsch och mild doft!

Bästa Wella volym-schampo: Invigo Volume Boost

En ljusblå flaska volym schampo från Wella
Fräsch men inte för stark doft
Löddrar bra
Mjukheten håller flera dagar
Tyvärr hittades inga priser...

För dig som uppskattar när håret är lättviktigt är Wellas Invigo volymschampo ett av de bättre alternativen. Detta för att det rensar bort rester från håret på ett riktigt bra sätt.

Dessutom innehåller schampot ett bomullsextrakt som ger håret bra volym efter användning. Detta extrakt adderar dessutom en vacker lyster som vi inte sett hos några av deras andra schampon.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar ett Wella schampo?

Wellas schampon kostar mellan 50kr och 200kr. Mest beroende på hur stor flaska du vill ha.

Bästa Wella-schampot

Din guide till att välja det bästa Wella schampot

När det kommer till att välja rätt schampo för ditt hår är det ingen hemlighet att alla är olika. Wella Professionals, ett världsledande varumärke inom hårvård, erbjuder ett brett sortiment av schampon som kan matcha alla hårbehov där ute. Nedan är en detaljerad guide för att hitta det bästa Wella-schampot för just ditt hår.

Din hårtyp

Det första du behöver tänka på när du väljer ett Wella-schampo är din hårtyp. Fett, torrt, blandat hår – de alla kräver olika typer av vård. Wella har dock ett brett sortiment av produkter som är designade för att hjälpa till med alla dessa problem.

Om du till exempel har torrt och skadat hår, kan Wella’s Nutri Enrich Deep Nourishing vara ett utmärkt val. Detta schampo är berikat med näringsrika ingredienser som gojibär och pantenol, vilket ger djup näring till ditt hår och gör det mjukt, glansigt och friskt. Detta gäller i princip oavsett vad du har för problem med håret – Wella har något för dig!

Hårbottenproblem

Om du har problem med hårbotten, som mjäll eller en känslig hårbotten, har Wella såklart ett schampo för dig också. Wella Professionals Clean Anti-Dandruff är speciellt formulerat för att bekämpa mjäll, lindra irriterad hårbotten och förhindra att mjäll återkommer.

Färgat Hår

Att hålla färgat hår glänsande och levande kan vara en utmaning, men Wella har en lösning. Wella Professionals Color Motion+ är speciellt designat för att skydda och bevara din hårfärg, samtidigt som det förbättrar dess glans och allmänna styrka.

Budget

Budget är en annan viktig faktor att överväga när du väljer ett Wella-schampo. Även om Wella är känt för sina högkvalitativa produkter, finns det fortfarande många valmöjligheter när det kommer till budget. Innan du börjar leta, bestäm dig för hur mycket du vill spendera.

Etiska överväganden

Är du bekymrad över hur dina köp påverkar miljön? Det är Wella också. Företaget strävar efter att vara etiskt och hållbart i alla aspekter av verksamheten. När du köper en Wella-produkt, kan du vara säker på att du stöder en etisk och hållbar affärsmodell!

Wella schampo test

Så gjorde vi vårt Wella schampo test

För att göra vårt Wella schampo test utgick vi först och främst från egna erfarenheter. Vi på kontoret har en förkärlek för just Wella, och därför kunde vi denna gång utgå från vad vi själva tyckte.

Källor